Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath Já mám dojem, že to nějak řešili, buď Soňa, nebo Egon… Podle mě mu něco platí…
@Letee píše: Více
No mě dostal i ten Michal, jak volali mamce (Ivě) a prý, že jako jim tam táta vadí, že chtějí o víkendu pařit
Co to jako je? Bych jim hned dala jasně najevo, čí že ten byt jet. A hodně rychle bych sjela ty, kteří tam jsou jen na dobré slovo (Žofie a Erik). Jako strašné toto.
@Lucias12 píše: Více
To my právě jako diváci nevíme, to jen Soňa něco v tom smyslu poznamenala, že to jídlo jednou nákup donesla a teď kis
a Erik tehdy řekl, že by jim dával za noc dvesta snad…ale to se ho chtěli zbavit a nesouhlasili… Možná něco dává, ale i tak no usadil se tam dobře teda a nakonec to už nikdo neřeší, že ho tam vlastně nechtěli…teď naopak nejsou moc vítání rodičové ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Coze??? No to snad ne…No to mi uniklo a co Ivuška na to?
@Letee píše: Více
Jj ono to bylo, jak volali hromadně z té sborovny ve škole, nebo co to je za místnost. Byli u toho i Žofka a Anežka a měli to nahlas. No Ivuška jako vždy… pomalu se ještě omlouvala
Jako Michal hned řekl, že to myslel ve vtipu. Ale i tak no… Za mě dost přes čáru.
@Barevné klubíčko píše: Více
A kdy to bylo? Jako to je teda přes čáru i ve srande… By mě zajímalo jestli Ivuška s Klímou jim to platí celé ten byt… A jestli i jídlo…jako Žofka něco teda přispěje… ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Ja mam porad zafixovano, ze Soňa nekomu říkala, že platit za bydlení samozřejmě budou, tak fakt nevím ![]()
To s tím Koldou jak ho Otík sjede bude dnes? Já nechápu ze se Magda k tomu spratkovi chová tak.. nevim, submisivne, Otík řval za ni a ona jen sklopila oči a rekla naschledanou.. a celkove mi ted prijde takova unavená zestárlá vyjadřování a vše. Uplne s tim Petrem fotrovati taky
@Punksnotdeath píše: Více
PRESKRTNUTO mě zaujal její vcerejsi ohoz a ty boty a ponožky…a Otík to řekl dobře jako sem nepochopila co jí na tom tak vadilo, tak když u toho přímo byl tak něco říct asi musel
a ona naštvaná, dyt sama neřekla nic a odešla…mě taky takova unavená, bez energie… A s tím bydlením, že zůstanou v tom jejím bytě, kluci dyt na koleji nebo vlastní bydleni
dyt oni nemusí se vracet domů asi na cooo… ![]()
Možná je to i herečkou, dnes jsem videla článek ze ten rozchod byl pro ni těžký. Porad je super ale takova vycucla ![]()
A ta Martina s tím pokladníkem? Než se objevil, tak byla v pohodě a ted bez něj hospoda nepřežije?
![]()
@Sára2020 píše: Více
No, to ze zivori uz tam bylo v době ty salmonely, tak to se zas dá věřit, že se nezahojila.. Jako reálně si asi fakt moc vydělat nemůže, má tam dva lidi na place, kuchaře, na sebe musí vydělat a na pivu moc nevydela..
Spíš u toho pokladníka viděla naky ksefty do budoucna, tak ji to štve, ale dobrej nápad by to fakt nebyl.
Jen se obávám, aby to teď zas nevytahli právě kvůli tomu, že pokladník peníze rád půjčí, ale za jakou cenu.. Úplně bych se na takový praktiky zas dívat nemusela.
@a12 píše: Více
Snad se s ním do ničeho nezaplete. Dějová linka s pokladníkem se mi teda moc nelíbí, vůbec by to tam nemuselo být.
Jsem ale zvědavá, jak to dopadne s Agátou. U koho nakonec skončí. S Bětou si docela notovaly, aby si ji do pěstounství nechtěla vzít ona místo Karly ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
No právě je podezřelý, ze ho tam dávali a teď martina začla řešit peníze ![]()