Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee na instagramu někdo psal, že prý bude mít tragicky konec.
Nevim teda, kde to dotyčný vzal, ale doufám, že ne. ![]()
@Letee píše: Více
Ja myslela, ze rekl něco ve smyslu, kuchařka se nechytla, vyřešíme to jinak, ale myslela jsem situaci kolem klubu, ne ze to s Martinou vyřeší jinak ![]()
@Sára2020 píše: Více
Na me kdysi něco takovyho taky vyskočilo, ale taky u fotky rozmlacenyho koldy nadpis o jeho smrti ![]()
@a12 Aha
No uz tam jednou bylo (ted si nepamatuju u koho
), že zaplatí nejvyšší cenu a pak z toho taky přece nic moc nebylo. ![]()
To byla ta Karla, které se tenkrat nestalo snad vubec nic a my tady dumaly, co tím bylo myšleno. ![]()
No nevim teď u koho, ale u Kateřiny taky psali kdoví jaky drama a nic. Šla na operaci a hotovo.
Nejvyšší cena asi byla u Soni možná
jak podfoukla toho erika s přihláškou, ne? ![]()
Ale nic jsem teda nenašla..
Ja mam pocit, ze to byl nalej zvast na fb, kterej odkazoval na nakou stránku, aby na to clovek klikl
A že vypadá ten Edie zvláštně bez těch vousů? Jak nějakej mlaďas ![]()
Já myslím, že ten tragický konec byl na té divné stránce o Ulici. Ve všech nadpisech o čemkoliv tam bylo slovo tragicky. Někdo psal, že je to nějaká fejkova stránka.
@a12 píše: Více
No dyt ano, ale rozhodně se týkalo něčeho kol Martiny ať už hospody či jí, možná i konkurenční boj, že ji třeba vystve nějak z té hospody… Já sem nepsala, že konkrétně ublíží Martine jen ve smyslu, že to vyřeší jinak… Je to jenom moje domněnka… Ale Martina nějak v Ulici konci teda aspoň na čas a pak se asi uvidí…
Příspěvek upraven 11.10.25 v 10:56
Končí, ale je možné, že se domluvili, že brzo zase naskočí, to nevíme. Někdy se ty herečky brzy vrací, mají dítě s sebou, případně s ním i hrají.
@vokishka píše: Více
Ano právě, že se uvidí jak to bude zvládat…
No ja to právě pochopila úplně jinak.. Ze vůbec v tom nefiguruje hospoda, žádná konkurence to není, on jen potřebuje, aby do klubu nastrkal nos starosta a vlastně nikdo. Aby byli neviditelný a mohli si tam dělat ty svy čachry (samozřejmě si dobrý místo nevybral, když ví, že tam je Lumír)