Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
No jako na jednu stranu magdu chápu, fakt jsou spolu chvíli a uz byl úspěch, že se sestehovali, na druhou stranu uz taky není nejmladší a moc nemá na co čekat. Ale ten vztah mi stejně přijde takovej zvláštní a úplně si nemyslim, že tohle by měl bejt ten zástupce stabilních párů
a kdyby meli domeček, tak uz by vlastně nepatřili do ulice
to uz bysme Magdu videli jen ve škole, v coolne, s Martinou v hospodě a jeho asi vůbec, ten tam žádný místečko nemá
s klukem před skolou asi
ale než by to postavili, tak uz v ty skole ani nebudou a asi ani s Magdou spolu nebudou
ale možná postaví za 5 mega superrychlej dum na klíč na krásným pozemku u Prahy ![]()
@a12 píše: Více
Tak je otázka, co mají s Magdou v plánu do budoucna, jestli budou chtít mít dítě nebo Magda nebude chtít. Těžko říct
uvidime ![]()
Dvořák se mi zdá v poslední době nějaký protivný, jako by dědkovatěl ![]()
@Amalthea píše: Více
Právě, proto bych úplně neviděla společný domeček ![]()
@vokishka píše: Více
To vim, ale že rozjíždí takovou kariéru. Aby zase něco nenatropil ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
Nebude chtít, dítě je na Magdu moc velký závazek, celoživotní ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Jo i 36, měla jakože chodil s Terezou do ročníku na výšce…
@a12 píše: Více
Jo já to taky chápu, že i do toho sestěhování byla tak jakdyz natlacena… A jako dlouho spolu nejsou…ale zas si myslím, že ona ani žádný baráček nechce, že je spokojená v pronájmu tak jak je… Že jako stejně bez hypotéky by to asi nešlo, když by si i být chtěli koupit… Že se tak diví tomu, že je to na tak dlouho…no aby za chvíli se neřešilo, že Petr bude chtet dítě… Zas řekne že je to jeho poslední šance, dokud to ještě zvládá…
a bude další hadka
Ještě mě pobavilo, jak řešila, že by si nějakou chatičku mohli pořídít, že na to peníze našetřené mají. Ale vzhledem k tomu, jaké jsou ceny chat, tak to moc reálné není. Možná tak v ulici. ![]()
34 teda, solarikova je ve skutečnosti o dva roky starší, než v ulici.
Nebo 35 ji bude, podle toho, kdy tam ma mít narozeniny. Dvojčata myslim na jaře? ![]()