Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3058
4.10.25 22:42
@Taktinevím píše: Více

To je pravda, ale Šimon mi ted přijde aspoň takovej rozumnej, narozdíl od Koldy. :mrgreen: Tak možná proto mi k ní pasuje lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3058
4.10.25 22:42

To neznám, musím se mrknout. Kde to dávají prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
5.10.25 00:27
@Pripalenapanev píše: Více

Me adri stale nebaví :lol: rozhovor s amalkou o tom, jak ji prokop chce určitě dostat do postele mi přišel divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64980
5.10.25 07:15
@Sára2020 píše: Více

Teď asi nikde, možná jsou v archívu ČT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
5.10.25 20:06
@a12 píše: Více

Joo ona je tak namyšlená… A pořád tak jako ironicky s každým mluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
5.10.25 20:07

Pořád nastartovana :lol: a v opozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
6.10.25 16:49
@Sára2020 píše: Více

na ivysílání. Hodně sledovaný a úspěšný krimi seriál. Podle skutečných krimi případů, skutečná policejní práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
6.10.25 16:58
@Letee píše: Více

By mě zajímalo, jaká je v osobním životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.10.25 19:36

Salon tedy už nebude? Co bude místo něj? Linka Gábiny, Veroniky, Jitky je tedy ukončena? Já jsem vůbec neviděla díl, kde zaznělo, že Gábina končí, jen jsem potom četla na Seznamu, že Krejčíková v Ulici skončila, já jsem totiž v červnu a na začátku této sezony některé díly neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
6.10.25 21:04
@Klopotkova píše: Více

Ono to tam nezaznelo. Dostala nakou nabídku z Německa, tuším na rok, ale s tím, že nevím pátek-neděle asi, bude doma.. V minulý sezóně tam takhle ještě byla a teď prostě tak nejak vysumela a dál se to neřeší. Mimino taky tak nějak odlozili, původně se teda dohodli, nebo ona to chtěla, ze by hledali dál, tu práci vzala ještě když tam byla leichtova s tim, ze by případně byla v podstatě zpátky až by se narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
9.10.25 13:01
@a12 píše: Více

To úplně vysumelo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
9.10.25 13:03

Bože ta Linda :) jako nic proti, ale nakluse si k Báře a vyletí na Tomáše, že jestli si na ní chodí k Báře stěžovat? A ona k ní teda proč šla? :lol: a ten herecký výkon při té hádce :roll: ta přehrávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.10.25 13:13

Linda s Tomášem, pak byl Prokop nepříjemný na Adrianu, Magda a rozepře s domečkem a hypotékou, Martina a mladý Hložánek. Asi nevěděli co vymyslet, tak udělali erupci na slunci aneb dohadují se skoro všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
9.10.25 13:27
@Paní Kudrnatá píše: Více

A to teda jo, dohadují se všichni…no a jako Dvořák s Magdou to bude mít složité, je teda fakt že spolu nejsou ani rok, teprve první Vánoce spolu budou trávit, nedávno se stěhovali a on hned domek a hypotéku…ale nicméně zase čemu se Magda diví, dyt hypotéky se dnes běžně berou na 20 let…i kdyby chtěli koupit v Praze větší byt budou asi potřebovat hypotéku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.10.25 14:32

A to mohla být hypotéka klidně na 30 let :mrgreen: ale víme jaká Magda je, bojí se závazků a neumí je vykomunikovat s partnerem, ale kamarádům to vysvětlit umí. To už tady bylo. :mrgreen:
No, a jsem zvědavá jak to dopadne s vozíčkářem a tou novou postavou co tam je v království.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí