Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta Adriana, to je něco… co ji jako tak pohoršilo na tom, že po ní chce Prokop CV, videoukázku práce a nástin konceptu na školní rok? To si jako myslela, že řekne, chci tu dělat kroužek a oni jí dají klíče od tělocvičny a tím to hasne? Kráva jedna namyšlená, fakt si každý z její Austrálie na zadek nesedne, zvlášť když jí má pod záštitou školy svěřit děti.
@Amalthea píše: Více
Jo, a ještě jak se u toho tváří.. Achjo, nesympatickou kozu z ní udělali. A jestli to má vést ke vztahu s Prokopem, no te pic ![]()
Holky, taky vám tak leze na nervy nová Adriana a teta Běta??? já to musím přetáčet, strašně mne štvou a nebaví
trapné linky… aktuálně mě baví už asi jen Vanda a šílená ex-ředitelka Vondráčková (hraje tu čůzu skvěle
), to jsem teda dopadla ![]()
@Lucy75 píše: Více
To jsi na tom přesně jako já…vše přetáčím a už mě ani to nebaví
Mě teď zajímá ta holka, svědkyně, jak se to vyvrbí…
@Lucy75 mě už irituje i ta Vanda
. Soňa je fajn, ale nemá moc prostoru, asi už tam nebude na co se koukat. ![]()
@a12 píše: Více
Naprostý souhlas, přitom minulá herečka Adriany byla moc sympatická a hodná. A najednou z ničeho nic je z ní taková čůza.
Když porovnám Adrianu, která chodila za dědou do nemocnice, a Adrianu, která se teď s dědou dohaduje úplně zbytečně, tak to nedává vůbec smysl. Když musela herečka odejít, měli je přesunout všechny na Harasov a tuto dějovou linku ukončit a ne nahrazovat herečku za takovou nesympatickou paní a ještě ji postavu přizpůsobit na takovou protivnou čůzu.
Nejvíc mě kromě mimózní Karly ( nemít kolem sebe rodinný ansábl, děti ji v pokoji pojdou hlady a špínou) vytáčí i piškvořící se Adriana. Ještě jak ten umělý ksicht už nemůže ani přirozeně " ovládat ".
@Paní Kudrnatá píše: Více
Ono je i hrozne trapný, jak se jakoby zná s otikem a teď jakože vzpomíná třeba eddiem na nějaký věci ale ja na ni vidět, že prostě neví
jak to nehrála, tak neumím ani zahrát, že to někdy hrála ![]()
@Haannka74 jo, Sandra Nováková bývala hezká holka (např. díl Soukromých pastí Fajn brigáda) https://www.bing.com/images/search?…
ale jak se nyní zpizdila botoxem po vzoru ala Dara Rolins, na to se ani nedá koukat… mimika v háji, rty jak kačer… komu se tohle, proboha, líbí… nechápu…
To už třeba ta L. Vondráčková stárne daleko přirozeněji, má silně vrásky kolem očí, ale za mne jí právě sluší.. Vzhledově se mi tam líbí i Míša - pěkná výrazná holka..
@Haannka74 píše: Více
Z Karly se stala opět workoholička. Čekám, jestli nebude chtít adoptovat Agátu ![]()
Souhlasím. Na Vondráčkovou jsem si musela zvyknout, ale hraje tu roli skvěle! Je přirozená, kdyby nehrála takovou megeru, tak by byla moc sympatická postava.
Za to nová Adriana se hodí maximálně tak na megeru a záporačku.
nesympatická, neumí se tvářit, nesnaží se hrát Adrianu a hraje si to po svém, což při přebrání postavy by se stávat nemělo.
Jo, Vondráčková má vrásky, kolem očí, pusy, ale moc jí sluší a prostě není ji 20,že jo
někdy jsou vidět víc, někdy min a když je zrovna vzata tak, že vidět nejsou, tak furt vypadá jak holčička.
A kdo je míša? ![]()
Jinak ze sandry mě až bolí vlasy, jak má ten culik staženej dozadu ![]()