Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
No jak tam dají trans, budu dost přemýšlet, jestli se budu po 19 letech dál na Ulici dívat.
Ale treba mne zas prijde divny komentar, ze se nekdo zepta, zda bude hrat nekoho normalniho, nebo trans… Carka pred nebo je zamerne. ![]()
Kdyz jde nekdo novy do serialu, tak bych se spis zajimala, v jake bude dejove lince, s kym se potka, jak velka bude role apod. Jak se ta postava bude genderove identifikovat, je mi celkem jedno ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
No právě.. Ja myslim, že tehlech témat je teď všude až moc, takže bych to taky nechtěla. Ale dnešní doba je taková, že se to musí podporovat, hlavně veřejně známé osobnosti.
Čí je vlastně ten Harasov? To tam budou ty dvě jezdit strašit Peškovcům?
@Pdoctor píše: Více
Tak tam byla otázka koho myslíte, že bude hrát, nebo tak něco.
A někdo odpověděl doufám, že ne nějakou trans nebo psychopatku, ale uvidíme hezky příběh normálního děvčete, nebo tak něco. Žádná hrozná otázka tam nebyla. A vzhledem k tomu, jakej je dneska trend, to bylo dost trefny ![]()
@vokishka píše: Více
Taky mě to napadlo když jjim Vanda říkala že tam budou samy dvě… Že by nevěděly že se tam Pešek odsunul natrvalo? To by bylo správné rodinné drámo…
@a12 píše: Více
No ale pak se diví, že spousta lidí už toho má dost a jsou na tady ty trans cosi vysazení. Jako všeho s mírou.
S těma okurkama, to zas bylo něco. Nejdřív jsem věřila, že konečně, třeba ten Vašek, jsem si říkala zázrakem načne - nic, pak už další příchozí z osob, ta Linda bude vědět - nic. Ještě najendou se zjeví Sára a ta to celý akorát podělá. Ale taky ji to měli říct, že bez nějakých pomůcek a nerozbíjet. Jo a Bára tahá po kabelkách další okurky, kdyby něco, to je teda blbost.
A ještě mě zarazilo, jak se domákla Martina, od Magdy, že Jirka v kempu boural na kole, tak přeci Martina říká, ví to Magda, Petr, Jirka a já já nic. A pak Jirkovi řekne najednou Kateřina, že Magda říkala, přitom ji to takhle Martina nevyprávěla, no jo. Zase přikrášlený ![]()
A jako Kristýna, to prezentuje tu Danielu, a mluví s mámou a jejím přítelem, že se jich zeptá, že to dopadnout nemusí, ale ona se tváří, jako, kdyby si byla jistá, že ji na to kývnou a budou mít dalšího člověka v bytě
A Daniela bude u nich a zbytek rodiny? To jsem nějak přeslechla, kde budou.
@sharunka03 budou mit nejaky dvojpokojak, jestli jsem to dobře pochopila.
Dnes:
Martina (Natálie Holíková) bude ve čtvrtek ráno pořád rozpálená doběla. Po Jirkovi (Ondřej Havel) začne chtít, aby si v telefonu nastavil sdílení polohy a ona měla přehled o tom, že se nevysekal na kole. To mu připadá jako přílišný zásah do soukromí a zbytečné vyhrocení situace, takže se pohádají a nastartovaný Jirka posléze seřve i Magdu (Veronika Čermák Macková), kterou potká na chodbě domu.
Magda mu ale nic nedaruje, podle ní je neupřímný a na kole lehkovážně riskuje. On si teď připadá jako dítě, které potřebuje hlídat, a to mu na náladě nepřidá. Magda následně zajde do hospody za Martinou a omluví se jí za to, že před ní tak dlouho zatloukala pravdu. Nechtěla, aby Jirka dostal naloženo ještě od ní, když už ho vlastně seřval Petr (Jan Dolanský). Teprve teď Martině dojde, že možná kvůli tomu se pánové moc nemusejí. Asi ale nejde jenom o divokou vyjížďku na nebezpečných stezkách, celkově si prostě nesedli.
Každopádně Magdinu omluvu Martina přijme, ovšem pod podmínkou, že už jí nikdy nebude nic zatajovat. Jirka večer přinese domů rovnou dvě kytice. Jedna bude jako omluva pro Martinu, druhá bude jen jakousi předávkou – jde o kytici od Koníčka (Robert Tyleček) určenou Soně za neblahou potyčku před kulečníkovým klubem.
Jenomže až Jirka bude květiny předávat, poplete je a omylem dá Soně pugét, který sám koupil pro Martinu. Doma si tedy nechá kytky od Koníčka. Copak se asi ukrývá v jejich hlubinách?
@Pdoctor píše: Více
A fakt že jooo proč se někdo na to zeptal, to by jen tak nenapadlo… To muselo někde prosáknout tato informace