Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darktera píše: Více
Ach jo..
a normální deprese podle vás taky neexistuje? Je to výmysl lidí, protože se jim nechce?
@Paní Kudrnatá píše: Více
Poporodní deprese je sviňa, znám z blízkého okolí… Ale to s Vandou nemá absolutně nic společného ![]()
@ibis píše: Více
Taky nějaká (asi) paní píše, že na poporodní depresi nevěří.
Znám také případ z blízkého okolí. A nejen poporodní deprese.
Vanda má jiné psychické problémy. ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
Asi tak. I když jsou problémy a problémy, že? Tady se to s realitou diametrálně liší ![]()
No já to řeknu narovinu, podle mě je Vanda prostě „jen“ blbá, nevyzrálá a neschopná ![]()
@Amalthea píše: Více
Tak to každopádně je, jak jsem psala, uz když tam přišla, tak působila jak kdyby byla těch skoro 40 let zavřená někde ve sklepě.. Pusobila jak tak 12ti léta holka, vůbec ne jako dospělá ženská.. Pak se trochu dala dohromady po boku ludka, trochu dospěla, ale ta povaha malyho, naivního dítěte tam je pořád a teď tohle má dítě o který se musí sama starat. Ale zároveň mi nepřijde, že takovej člověk je psychicky v pořádku ![]()
Takhle to odsuzovat - to dost přeháníš, ne? Znám plno ženských které poporodní depresi měly, ať už v lehčí nebo i těžší formě. Taky jsem se s tím prala, naštěstí sem měla jen tu lehčí formu. To bys mohla říct že nevěříš na panickou ataku, to je taky pěkně hnusný a kdo to nezažije tak má tendenci to zlehčovat. A je spousta dalších nemocí
Tak to já zase věřím, ale snad by se to neprojevovalo, tak jako je to u Vandy. ![]()
@Marika29 píše: Více
Hodili by se k sobě lip, ale bylo by to trapný. ![]()
@vokishka píše: Více
Ale asi zatím tají, co to je. Alespon co jsem viděla je neutrální.
@Sára2020 píše: VíceŽofka je krásná holka, ale vypadá hrozně vyspěle.