Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39507
19.9.25 19:34
@Snopy123 píše: Více

Já v té chvíli myslela, že na to kývla schválně, aby mu ukázala, co to obnáší a ať si to chvíli vyzkouší, než malou brzo donese zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
19.9.25 19:35

@miffy965 Do garsonky se nestěhuji.
Ale že to neřekl rodičům taky nechápu. Spíš jim lhal oběma.

• Citovat
  • Upravit
888
19.9.25 19:46
@miffy965 píše: Více

Na jaký díl jste se dívala? V bytě budou zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
19.9.25 20:06
@Žirafa 69 píše: Více

No, to spis videla pohodovy, klidný dny bez ester

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
19.9.25 20:08
@Paní Kudrnatá píše: Více

Tak to určitě těšila, ale to netušila, ze bude mít poporodní depresi nebo něco :lol: což netuší do teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.9.25 23:24

Zrovna to mi uteklo :nevim: ale teda to na věci nic nemění, že v podstatě utekl z domu a bydlí u nich načerno. To se bude nové Adriana určitě líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
19.9.25 23:57

A myslíte, že má fakt poporodní depresi? Mě spíš přijde, že Esterku nesnáší, protože je sobecká a chce si prostě, jako vždy, dělat co chce. :nevim: Zažila jsem to i v mém okolí bohužel případy, kdy si ženy “udělaly” dítě, protože si chtěly udržet chlapa a když jim to úplně nevyšlo podle jejich představ, tak na dítě kašlaly a bylo spíš nechtěnou přítěží. :( Jak jsem jí měla minulý rok ráda, tak teď z ní zase udělali úplnou blbku. Vždyť je jí přes 40 ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.9.25 05:52

Zatím je tam na návštěvě.. koukejte dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.9.25 05:59
@Sára2020 píše: Více

Může být. Ona dělala chudinku ze sebe vždycky. Nechtěla dělat uklízečku, chtěla nakupovat oblečení, chtěla mít všechno bez práce.. a pořád jen fňukala. A vrací se do svých starých kolejí i přesto, že si nabila čumák.
Jsem opravdu zvědavá, jestli se vrátí zpátky k hraní nebo si najde něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19243
20.9.25 06:06

Chudinku dělala vypočítavě vždycky. Ale v některých situacích se stále chová jako malé umanuté děcko. Teď už to není tak často, ale když se vrátila z Kanady, vypadala, že si sama v životě neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5092
20.9.25 09:00
@Sára2020 píše: Více

Souhlas. To samé Magda. Pohodářka a teď je z ní normální blbka a k Petrovi se chová jako jeho máma a ne partnerka. Všechny tam jen poučuje :roll: Trapný no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8628
20.9.25 10:03
@ibis píše: Více

přesně… jak Petrovi blahosklonně říkala, že si musí najít nějaký sport :lol: jak na matka na kluka, co se mu nechce nic dělat. Bych ji poslala někam a on běhá jak pitomec po posilovnách teakwondu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
20.9.25 10:21

Ale Klímovi myslím v bytě zůstanou.

Nicméně mi taky přijde jako paradox, že na 17leté Marka a Matěje zavolala OSPOD a její vlastní 15letý syn… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
20.9.25 11:04

PRESKRTNUTO tak nevím, ale v pondělí se rozhodne teda spíš Egon i povolí a Erik si řekne, že bude byvat s Klimovyma v tom.byte …tak nevím zda se tak všichni domluvili… Teda hlavně Anežka byla proti tomu, řekla jen na chvilku… A vlastně on se s nikým o tom nebavil, prostě si řekl, že tam bude a hotovo…a Michal teda skoro pod nátlakem zlehka kývl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
20.9.25 13:38

Na žádnou poporodní depresi nevěřím. Některý ženský jsou prostě sobecký, pořídí si dítě, jen aby je už si toho okolí přestalo tlačit a pak je nebaví, že se musím omezovat. Podívejte, kolik ženských dává přednost práci a svým koníčkům a ještě v 35 nemají děti. Co se asi pak stane, když zjistí, že se najednou nevyšli a vše se točí jen kolem dítěte. Prd deprese, ale sobeckost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí