Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Já v té chvíli myslela, že na to kývla schválně, aby mu ukázala, co to obnáší a ať si to chvíli vyzkouší, než malou brzo donese zpět.
@miffy965 Do garsonky se nestěhuji.
Ale že to neřekl rodičům taky nechápu. Spíš jim lhal oběma.
@miffy965 píše: Více
Na jaký díl jste se dívala? V bytě budou zůstávat.
@Žirafa 69 píše: Více
No, to spis videla pohodovy, klidný dny bez ester
@Paní Kudrnatá píše: Více
Tak to určitě těšila, ale to netušila, ze bude mít poporodní depresi nebo něco
což netuší do teď ![]()
Zrovna to mi uteklo
ale teda to na věci nic nemění, že v podstatě utekl z domu a bydlí u nich načerno. To se bude nové Adriana určitě líbit
A myslíte, že má fakt poporodní depresi? Mě spíš přijde, že Esterku nesnáší, protože je sobecká a chce si prostě, jako vždy, dělat co chce.
Zažila jsem to i v mém okolí bohužel případy, kdy si ženy “udělaly” dítě, protože si chtěly udržet chlapa a když jim to úplně nevyšlo podle jejich představ, tak na dítě kašlaly a bylo spíš nechtěnou přítěží.
Jak jsem jí měla minulý rok ráda, tak teď z ní zase udělali úplnou blbku. Vždyť je jí přes 40 ne? ![]()
Zatím je tam na návštěvě.. koukejte dál. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Může být. Ona dělala chudinku ze sebe vždycky. Nechtěla dělat uklízečku, chtěla nakupovat oblečení, chtěla mít všechno bez práce.. a pořád jen fňukala. A vrací se do svých starých kolejí i přesto, že si nabila čumák.
Jsem opravdu zvědavá, jestli se vrátí zpátky k hraní nebo si najde něco jiného.
Chudinku dělala vypočítavě vždycky. Ale v některých situacích se stále chová jako malé umanuté děcko. Teď už to není tak často, ale když se vrátila z Kanady, vypadala, že si sama v životě neporadí.
@Sára2020 píše: Více
Souhlas. To samé Magda. Pohodářka a teď je z ní normální blbka a k Petrovi se chová jako jeho máma a ne partnerka. Všechny tam jen poučuje
Trapný no.
@ibis píše: Více
přesně… jak Petrovi blahosklonně říkala, že si musí najít nějaký sport
jak na matka na kluka, co se mu nechce nic dělat. Bych ji poslala někam a on běhá jak pitomec po posilovnách teakwondu… ![]()
Ale Klímovi myslím v bytě zůstanou.
Nicméně mi taky přijde jako paradox, že na 17leté Marka a Matěje zavolala OSPOD a její vlastní 15letý syn… ![]()
PRESKRTNUTO tak nevím, ale v pondělí se rozhodne teda spíš Egon i povolí a Erik si řekne, že bude byvat s Klimovyma v tom.byte …tak nevím zda se tak všichni domluvili… Teda hlavně Anežka byla proti tomu, řekla jen na chvilku… A vlastně on se s nikým o tom nebavil, prostě si řekl, že tam bude a hotovo…a Michal teda skoro pod nátlakem zlehka kývl ![]()
Na žádnou poporodní depresi nevěřím. Některý ženský jsou prostě sobecký, pořídí si dítě, jen aby je už si toho okolí přestalo tlačit a pak je nebaví, že se musím omezovat. Podívejte, kolik ženských dává přednost práci a svým koníčkům a ještě v 35 nemají děti. Co se asi pak stane, když zjistí, že se najednou nevyšli a vše se točí jen kolem dítěte. Prd deprese, ale sobeckost.