Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Vid?
Taky si myslim, že všichni chlapi vypadají starší líp. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Je to tak.. hodně nefér, ale bohužel pravdivé
@Lucy75 píše: Více
mě taky štvou, ale vždy tomu dám šanci nebo aspoň čekám, že teprve jako něco příjde. Třeba ta Běta pořád mi příjde záhadná. A ta Adriana fakt hrůza.
@ibis píše: Více
Na to se taky těším, zda to nakonec dopadne, jak nikdo nečekal nebo jako málokdo ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
Taky si myslím, měla ta nová herečka jet ve stejném duchu a ne, jak když je to někdo jiný, ale fakt se vším všudy ![]()
Lucka stárne s grácií, aspoň umí ukázat, že není třeba se pořád „vylepšovat“ a že to dost akorát vede k pláči, než ke kráse. Za toto má velké, významné plus
Mohly by se od ní ledaskteré „hvězdy“ učit, jak vypadat.
@Punksnotdeath píše: Více
Oni to před časem předělávali, tak tam nějaké věci už nejsou.
Taky se mi nějak nepozdává ta dvojice Laura a Kolda (Martin) No, kdo ví, jak dlouho spolu budou, myslela, jsem si, že ho odmítne, jak Šárka Lukáše.
Tak Kristýna to asi nebude už s Dančou kámoška, že? ![]()
Jako měli si to říct na rovinu a když asi si to řekli, jestli vůbec, myslím, že jo. Tak nemá být, co Kristý naprdnutá. Pokud neřekli, je věc horší, ale ono to tak teda k tomu svádělo, jako, jestli to Denis nehrál na obě strany. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne, dnešek jsem ještě neviděla. Žádné Maroko, žádné spolubydlení. Se to pěkně podělalo, jo ale i to je život.
Příspěvek upraven 29.09.25 v 23:14
@sharunka03 píše: Více
Tak Kristýna pořád tvrdila, že jsou jen kamarádi s výhodami. Nepostrehla jsem, že by spolu začali primo chodit.
@Sára2020 píše: Více
Mé pořád udivuje, že nekrachli hned první měsíc
vím, že sponzor má být ta nová postava, nečekám od ní normální linku
@vokishka píše: Více
Nezačali, ale že si s nim začne její ted nejlepší kámoška, kterou si nastěhovala domu a sebrala tim soukromí „rodičům“ /a ze on si začne s její teď nej kámoškou…
No to mi teda přijde dost ujetý
a co si jako on myslel?
ze bude spat dvouma kámoškama který spolu navíc bydlí?
jako komu by tohle nevadilo
sice to brala jako kamarád s výhodama, ale asi si nepředstavovala, že takových bude mít víc.. Spíš jako najde se někdo jinej, at u ni nebo u něj, tak skončí to jejich kamarádství s výhodama a ne ze bude mit každej nekolik partnerů ![]()
Proc vcera za máma Agáty jednou mluvila česky a pak zacala slovensky?
@vokishka píše: Více
To sice jo, ale Denis taky nemusel hned vyjet po jejich kamarádce, která má s Kristýnou bydlet. Co si myslel?
Že to potáhne s oběma a budou kamarádi s vyhodama ve třech? Že i Daniela bude chtít být kámoška s vyhodama. No jsem zvědavá ![]()