Ulice :-)

• Fotoalbum (1300)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61016
10.10.25 13:48
@Letee píše: Více

No ona si spis myslela, ze by ten barák mel jakoby jen on? Hypotéka na něj.. A ne společnej závazek.. On dvě děti ma, tam by teoreticky natlak bejt nemusel, od malinka na ně byl sám, tak to si malých dětí asi užil dost :lol: a teď konečně může mít klid, když jsou dospělý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61016
10.10.25 13:53
@Paní Kudrnatá píše: Více

No, zas reálnější nějaká fakt chatička někde v zahrádkách na víkend přes léto, nez chalupa, co je plnohodnotnej dům, nebo postavit novej barák za 5 mega. Předpokládám, že by stavěli v blízkosti Prahy, u nas za 5 mega mas tak pozemek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
10.10.25 18:44

Není to reálné i na tu chatu by asi museli mít hypoteku :lol: a mám pocit, že Magda, řekla jen tak, aby ho nějak ukonejsila… :lol: že zas tak po ní neprahne…

Příspěvek upraven 10.10.25 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
10.10.25 18:45
@a12 píše: Více

To nevím co si myslela, ale myslím, že on hned řekl, že dohromady spolu barák i hypotéku :P to byl jen můj nápad, že by mohl nastat další zádrhel, že by chtěl mít dítě a Magda ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.10.25 19:27

Jo ze sekáče, to je dost možný, to ona má ráda, ale tam to taky není vždy eko/bio :lol:
Jako teď tlačí Pešek do Edieho, aby se dal dohromady s Adrianou, ale já nevím. 1. už spolu kdysi byli a 2. tahle Adriana se k němu moc nehodí :think: A s Prokopem, to je asi taky možný. Jak už kdysi Blanka s Evženem, nejdřív se nemuseli (tady hlavně nemusí Adriana Junka, jak ona s oblibou říká) a pak se dali dohromady, tak kdo ví :nevim:
No Pokladní, teď jak kšeftuje s tou Martinou, tak si říkám (prý má herečka na čas skončit, tak teď má to mimčo) že by ji mohl unést třeba :nevim: Jsem zvědavá, co vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.10.25 19:29
@Amalthea píše: Více

No, říkal, že s ní byl, ale všechno je možný, jak v životě, tak i v Ulici, že něco řekne a ono to tak není. Jo z Cloudu, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61016
10.10.25 19:39
@sharunka03 píše: Více

No myslím si, že ten nátlak od peska na eddieho, at to daj s adrianou dohromady tam je právě právě kvůli tomu, že maj v plánu ji dát dohromady s Prokopem :roll: ale teda s eddiem tam stejně nevidím žádnou jisku, chemii. To s vaculikovou jo, to jsem si fakt tenkrát přála, ať to daj dohromady.. Jak unesli peska z ty nemocnici a vzali ho k rybníku.. Tam prostě bylo vidět, že uz maj spolu něco za sebou.. Jak v rolích, tak ty herci, ze uz tam nějakou dobu spolu po boku hráli a maj nakej vztah.. Tady je to prostě chladný, adriana je jak nová postava a nevidím tam to, co mel s původní adrianou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19245
10.10.25 19:43

Na FB je diskuze k odchodu Martiny ze seriálu. Prý to bude odchod dramatický. Ale kdo ví, jestl to není jen spekulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
10.10.25 20:22

Přesně tak jako už teď je mě Ediho lito :,( protože si myslím, že Adriana s ním nebude… Tam to směřuje k Junkovi…a tato Adriana c.2 se k Ediiimu nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
10.10.25 20:24

Ano taky to tak vidim… Teď jak se vrátila ještě Šárka Vaculíková tak to se mi líbilo mezi nima, hodili se k sobě, teď neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
10.10.25 20:25
@Dixies píše: Více

Ale Pokladník už naznačoval, že to s Martinou vyřeší jinak :roll: tak aby jí něco neprovedl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.10.25 21:34

Přesně, a vůbec, co tam je ta nová Adriana tak mi tam pár věcí nehraje a s tím Edou, jak píšeš no. Přesně to bylo pohodový, klidně se mohli dát zas do kupy přála jsem jim to, ale zas jako byla pak v té Austrálii, no. Škoda, ale zas ji přeju, že bude mít herečka miminko, to je pěkné. Škoda, že nějak ti scénáristi nedají na ohlasy diváků, co by se nám líbilo nebo co vymyslí, že to kolikrát pro nás nedává smysl atd. Bohužel si to dělají jen dle sebe a už asi neví, co vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.10.25 21:35
@Dixies píše: Více

Jsem zvědavá, napadl mě ten únos, ale kdo ví, třeba ji jen bude nějak deptat i to stačí, že ji třeba nějak vyštve pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
10.10.25 21:36
@Letee píše: Více

Hm, právě, ale jestli bude Junek dobrá partie. To se zas uvidí časem. Co komu napíší za scénář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.10.25 21:41

@a12 No to teda. Tuhle Adrianu si ani nedokážu představit, že by souhlasila s tím unést dědu z nemocnice. Uz slyším to její: “Víš jak je to nezodpovědné???” :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí