Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
30.9.25 12:37

Jsem zvědavá na linku s Agátou..mě i napadlo jestli to nebyla ta holka… že zabila tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
30.9.25 13:19
@Marika29 píše: Více

Vždyť to zacalo tim, ze vešla do toho pokoje, vydesila se, máma ji poslal pryc, nebo tak něco. Vlastně nevím, co tam má být za záplatku, ale mě teda ani nebaví, vlastně skoro to samy jak s Vojtou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.9.25 14:30
@a12 píše: Více

To vím, jen mě to napadlo..ale asi koukám moc na filmy :mrgreen:

No třeba to tak i bude, že si ji Karla adoptuje a to bude ta zápletka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
30.9.25 14:37
@Marika29 píše: Více

To taky čekám. Že si ji vezme jako pěstounka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
2.10.25 16:14

Ja nevim za co mě máte, ja nejsem podvodník, nejsem zlodej, nejsem lhář :lol: :lol: me se to dva spolu nahodou líbí, myslim ze tahle Adriana by ho mohla dostat pod čepec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
4.10.25 12:41

Ani nevím, kdy byl Mastňoch naposledy v Bistru, možná snad nikdy. S těma bagetama, že on se bojí Pokladníka, tak že by začl chodit do Bistra jak hned velkou objednávku pro ty svoje lidi :) A ještě, jak je zarostlej a má pupík, aspoň ty vlasy by mohl dát dolů, má to jak rousy.
Jo, mladý dělaj velké činy, pak mlžit, pak chodit s pravdou ven.
A Matěj bude teď zastupovat Anežku na protestech, super.
Jak nacvičoval první rande Marek s Žofií, tak nevim, jako mluvit na 1. rande hned o rodičích? A stejnak to pak nedopadlo po té schůzce, kdo, ví, třeba fakt začal mluvit o rodičích, tak ji to znudilo :lol:
Když Pokladník Erikovi říkal, ať smaže to video a ještě že smazat z koše a? To už jsem mu nerozuměla, víte někdo? Ještě z koše a z kalvu? :nevim: Se omlouvám, já mu fakt nerozuměla :oops: Šimon teda rozumnější, než Erik, ale ten je zaslepenej tím, že potřebuje nutně novej mobil a hned dostane novej, suprovej, vůbec mu to nemyslelo, ale k ničemu to nebylo :roll: A ještě znovu pokouší další průšvih.
Anežce ta umělá deka nevadila, kterou se přikrývala? Ekoložka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
4.10.25 12:57
@sharunka03 píše: Více

Anežka tu deku má určitě ze sekáče, takže to beztak vadit nebude :mrgreen:
U Pokladníka jsem zvědavá, co se tam semele, ale tato dějová linka mi vůbec nesedí.
Jsem zvědavá s kým dají Adrianu dohromady. Jestli s Prokopem nebo Eduardem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
4.10.25 13:04

z cloudu
hele, ale víš že to rande reálně neproběhlo, že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.10.25 13:41

Já musím říct, že se mi ta zkouška rande Marka a Žofie líbila, ono to mezi nimi prostě tak nenápadně jiskří, baví mě to a přeji jim aby se do sebe zamilovali, mohla by to být zajímavá linka 😊 Žofie by vlastně i nadále zůstala Anežky jakoby švagrovou ne? Jen Michal by šel z kola ven, ale mně se k ní prostě hrozně nehodí🙈

A jak novou Adri moc nemusím, tak tyhle začátky lásek mě prostě baví (asi tím že mě už se to netýká :lol: ) takže jak se to bude vyvíjet mezi ní a Prokopem jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.10.25 17:06
@Paní Kudrnatá píše: Více

Já myslím, že určitě s Prokopem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.10.25 19:13
@Dixies píše: Více

Taková pořád nastartovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.10.25 19:56
@Dixies píše: Více

Takovej tlouštík? 8o :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.10.25 19:59
@Sára2020 píše: Více

Mě ta slečna, co hraje Pavlovu dceru připadá starší než všichni, takže se mi nehodí ani k Šimonovi ani Koldovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.10.25 20:20
@Sára2020 píše: Více

Mě se líbil v Případech 1.oddělení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
4.10.25 21:19

Mastný tam sel určitě jen kvůli tomu, aby probral pokladnika s Lumírem, a zkouška na, rande aby jsme viděli zamilovanej pohled marka a jak se s zofkou sblizujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí