Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jaký máte názor na toho Luďka? Že chce malou do střídavky? Jako za mě… Asi bych mu dopřála více času s malou a klidně o víkendu třeba i přes noc. Ale docela mě zarazilo, že by ji hodil na krk chůvě. To souhlasím s Jolanou, že nějak v tom případě nechápu, proč chce nějakou střídavou péči ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Protože je to sobec. Misto toho, aby nabízel pomoc, tak jen buzeruje okolo. Klasický Lůďi.
vlastně mě to vůbec nepřekvapuje.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Jako já doufala, že to myslí upřímně. Ale jako… chtít dítě, abych mu najal chůvu
No je to Ludí no ![]()
Hlavně že byl naštvaný, že malou hlídal cizí člověk, než přišla Kristýna. Ale chůva asi cizí není ![]()
Proč ten Erik pořád překáží u Klímu, prece jak mluvil se Soňou tak se dohodli ze pujde k ni ne? Jinak dnes me pobavily sceny s Vandou, v jedne scéně dojemna hudba a ona chudak nešťastný ze se musi starat o dítě, vysávat, uklizet.. chapu poporodni depresi ale s tim preci musela pocitat ze s ditetem. nebide sedet na zadku.. a na to druhá scéna kde je videt jak ji ty dve babky splni co si rekne, jeste daji prachy a muze jit na oslavu😂 co by za takovy luxus jiné daly
@Punksnotdeath píše: Více
Jako tohle jsem taky nepobrala.. celou tu linku s Vandou.
Vždyť se má jako prase v žitě..ukradla skoro milion, vyvázla z toho úplně na pohodu.
O dítě se jí starají druzí, peníze ji dávají, čas má pro sebe kolik chce, po nocích chodí..
A fňuká že musí vysávat?
To je výsměch všem ženským co jsou samy a jedou 24/7 ![]()
@Marika29 píše: Více
Přesně, to bylo tak blbý až jsem se musela smát ![]()
@Marika29 píše: Více
No ne asi… Nevím, co tím scénáristi sledují, však to je na hony vzdálené realitě ![]()
A Vanda snad bere i mateřskou a Ludan jí dává alimenty… A furt naříká jak nemá peníze, vždyť nic neplatí… PRESKRTNUTO dokonce teď bude lhát že nosítko stalo 3500 Kč a stalo 500, částku na uctence přepíše
@Punksnotdeath píše: Více
PRESKRTNUTO no Erika mi bylo v pátečním díle i líto jak tam naběhl Egon a přede všema mu říkal, že v tom Německu ci kde to byl malém. umrel hlady jak je neschopný atd…
@Letee píše: Více
Nechodí ty peníze náhodou mámě od Vandy na účet? A Vanda jen dostává přiděl, aby to neprohrála zase někde?
@Letee píše: Více
No Luděk posila alimenty její mámě a ta ji z toho dává ty peníze výměnou za účtenky, ne? Vlastně asi i ta mateřská chodí jolane a ona ji dává v podstatě kapesny
@Paní Kudrnatá píše: Více
Asi jo, protože dycky i účtenky dávat, ani to je opatření, aby nesla hrat
nicméně Vanda i tak si poradila ![]()