Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61012
18.9.25 12:50
@Letee píše: Více

Jj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.25 14:58

Holky, jaký máte názor na toho Luďka? Že chce malou do střídavky? Jako za mě… Asi bych mu dopřála více času s malou a klidně o víkendu třeba i přes noc. Ale docela mě zarazilo, že by ji hodil na krk chůvě. To souhlasím s Jolanou, že nějak v tom případě nechápu, proč chce nějakou střídavou péči :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
18.9.25 15:13
@Barevné klubíčko píše: Více

Protože je to sobec. Misto toho, aby nabízel pomoc, tak jen buzeruje okolo. Klasický Lůďi. :lol: vlastně mě to vůbec nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.25 15:52
@Paní Kudrnatá píše: Více

Jako já doufala, že to myslí upřímně. Ale jako… chtít dítě, abych mu najal chůvu :roll: No je to Ludí no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
18.9.25 16:04

Hlavně že byl naštvaný, že malou hlídal cizí člověk, než přišla Kristýna. Ale chůva asi cizí není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
18.9.25 21:02

Proč ten Erik pořád překáží u Klímu, prece jak mluvil se Soňou tak se dohodli ze pujde k ni ne? Jinak dnes me pobavily sceny s Vandou, v jedne scéně dojemna hudba a ona chudak nešťastný ze se musi starat o dítě, vysávat, uklizet.. chapu poporodni depresi ale s tim preci musela pocitat ze s ditetem. nebide sedet na zadku.. a na to druhá scéna kde je videt jak ji ty dve babky splni co si rekne, jeste daji prachy a muze jit na oslavu😂 co by za takovy luxus jiné daly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.9.25 22:33
@Punksnotdeath píše: Více

Jako tohle jsem taky nepobrala.. celou tu linku s Vandou.
Vždyť se má jako prase v žitě..ukradla skoro milion, vyvázla z toho úplně na pohodu.
O dítě se jí starají druzí, peníze ji dávají, čas má pro sebe kolik chce, po nocích chodí..
A fňuká že musí vysávat?
To je výsměch všem ženským co jsou samy a jedou 24/7 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
18.9.25 23:06
@Marika29 píše: Více

Přesně, to bylo tak blbý až jsem se musela smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
19.9.25 01:49
@vokishka píše: Více

Jo aha, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.25 09:24
@Marika29 píše: Více

No ne asi… Nevím, co tím scénáristi sledují, však to je na hony vzdálené realitě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
19.9.25 09:41

A Vanda snad bere i mateřskou a Ludan jí dává alimenty… A furt naříká jak nemá peníze, vždyť nic neplatí… PRESKRTNUTO dokonce teď bude lhát že nosítko stalo 3500 Kč a stalo 500, částku na uctence přepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
19.9.25 09:43
@Punksnotdeath píše: Více

PRESKRTNUTO no Erika mi bylo v pátečním díle i líto jak tam naběhl Egon a přede všema mu říkal, že v tom Německu ci kde to byl malém. umrel hlady jak je neschopný atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.9.25 09:54

Nechodí ty peníze náhodou mámě od Vandy na účet? A Vanda jen dostává přiděl, aby to neprohrála zase někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61012
19.9.25 10:19

No Luděk posila alimenty její mámě a ta ji z toho dává ty peníze výměnou za účtenky, ne? Vlastně asi i ta mateřská chodí jolane a ona ji dává v podstatě kapesny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
19.9.25 10:20
@Paní Kudrnatá píše: Více

Asi jo, protože dycky i účtenky dávat, ani to je opatření, aby nesla hrat :P nicméně Vanda i tak si poradila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí