Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Ale jak píšu švagrová byla v jiné situaci než Daniela a to byl tvuj nápad, si ji vzít na rok domu a tys ji neznala?
@Letee píše: Více
Právě a rodiče to asi věděli a proto řekli ne
Ja se taky nedivím, naopak měli rozum ![]()
Taky nejde každýho bezhlavě zachraňovat, je potřeba trochu myslet, není to sranda.
To co mě udivilo u Klímů je tady znova i když v trochu jiné podobě. Ať si mladí najdou nějaké spolubydlení! To už tady bylo hezky ukázané když tak bydleli sourozenci Jordánovi s dalšími studenty… Spolubydlení stejně starých lidí mi přijde tak nějak přirozené, ale cpát domů k rodičům nějakou svou dospělou kamarádku mi přijde jako úlet! Zásah do soukromí to je ohromný pro všechny a argument že má tři práce a že se tam bude chodit jen vyspat je dost scestný.
Kristýna je totální trouba.. být Blankou tak ji vyhodim i s Danielou ať si jdou vrkat k Denisovi ![]()
Netvrdím že jsem ji neznala, ale že to pro mě byl v domácnosti jako cizí člověk.
@kometaO5 píše: Více
Jojo, ten studentskej byt tam chybí.. A vlastně ta parta měla docela úspěch, tak asi na to chtěj navázat klimovyma ![]()
@a12 píše: Více
Mohli počkat pár let než půjdou na vysokou. U těch osamostatněných středoškoláků je to divné. Aspoň internát tam mohli udělat
@Anna766 píše: Více
No psala si, že cizí člověk a ne že v domácnosti… ale tak si ji teda znala a je to rodina a byla asi v těžké situaci… A chtěli ste ji pomoct… To je něco jiného než Daniela v Ulici…
Já se fakt nehádám
přijedete mi nějaké napružené.
Tedy ta „Adriana“ nebo hlavně Sandra se vždycky tak divně potvořila tou pusou, ale teď co má nenápadně vytáhlý ten obličej, jr to ještě mnohem divnější.🫣
Jsem zvědavá jak to s Danielou, Kristýnou a Denisem bude dál. Když Kristýna dostala tak drahý dárek od Daniely, tak kdo ví, co za tím bylo a bude. Rozhodně bych si takovou holku do bytu nenastěhovala. Daniela si může najít nějaké spolubydlení kdekoliv jinde a ne se nastěhovat do rodiny.
Taky jsem zvědavá jaká další zápletka nastane u Klímů. Celkově mi teď přijde relativně klid v Ulici. Tak jsem zvědavá.
Sledujete někdo Ordinaci? Mam otázku. Kdysi se spekulovalo, jak ukončí postavu Aničky Slováčkové. Teď jsem si na to vzpomnela a zajímalo by mě, jak to udělali.
Omlouvám se za jiný seriál.