Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61010
10.9.25 20:47
@Anna766 píše: Více

Ložnice v úplně jiný souvislosti :nevim:
To říká ona tes, že tam bude chodit jen spát.. A ikdyby.. Může přijít v noci, jít se sprchovat, chystat si jídlo.. To všechno v noci prostě ruší. A jaksi od dětí to člověk bere trochu jinak, nebo je i „přivítaš“ a naznačíš, že tu někdo třeba spí a ráno vstává. To se prostě nedá srovnávat s rodinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 20:52
@Žirafa 69 píše: Více

Jo, do školního rozhlasu jsem taky recitovala :oops:,chodila na recitační kroužek.
V dospělosti mii pak někdo řekl, že se ráda poslouchám. Tím moje kreativita končí :lol:
Jsi lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.9.25 21:35
@a12 píše: Více

Jo a to je pravda, bylo by to něco úplně jiného než spolubydleni s kamarády…prostě by jim narušila jejich soukromí a i třeba s vařením, s nakupováním potravin atd atd…no já osobně bych to nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 21:37
@Žirafa 69 píše: Více

Ty jo, Lucka z krámku, jak je hubená 8o
V reklamách na Mbank taková ještě taky není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 21:44

Mě napadlo, když Krist. dostala od Daniely ten pozlacený šperk, že jí bude balit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 21:56
@Amalthea píše: Více

To rozhodně není obývák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 21:57
@Amalthea píše: Více

Ten psací stůl jsem tam snad nikdy neviděla. A křeslo zády k nám taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 21:59
@Letee píše: Více

Mě asi vadila vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
10.9.25 22:03

BLANKA by byla případně vyhozena do ložnice si číst, když by si DANIELA šla do kuchyně dělat jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148266
10.9.25 22:39
@Taktinevím píše: Více

Daniela má mít tři práce :mrgreen: má tam údajně jenom spát.
Holky já se nehádám. Mám z toho spíš srandu. Ale to že by si šel někdo udělat do kuchyně jídlo, by mě od čtení nevyrušilo.
Já jsem holt zvyklá mít kolem sebe plno. Ale jo!!chápu ze to tak každý nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61010
10.9.25 23:21

Jenže to řekne, že má tři práce a půjde se tam jen vyspat.. Kdyby to tak bylo, tak ta linka ani nedává smysl ;) když by tam vůbec nebyla.
Plus když má tři práce, tak určitě není problém platit s mamou byt, tohle vůbec nechápu.
Jenže to vaření může bejt různý, muze udělat silenej bordel, poslouchat rusivou hudbu zpívat si, telefonovat.. Cokoliv :nevim: nehledě na to, že tam může stát ještě v době, kdy si třeba Blanka bude chtít udělat jídlo. Samozřejmě se nemusej vůbec potkat, ale tomu osobně nevěřím.. U takovýho typu bytu musí být rusivy i pozdní příchod domů :nevim: tak te musí vzbudit snad i odemykání :mrgreen:
Plus teda mě osobně by vadila cizí osoba v bytě celkově, když tam mám všude svoje osobní věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64985
11.9.25 06:15

@a12 jo,chodí se domu jen vyspat, ale běžně s nimi vysedává v Coolne nebo kam to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
11.9.25 07:00

Tam je tolik nelogických věcí, že v bytě Evžena mě už nechává v klidu :)

• Citovat
  • Upravit
3067
11.9.25 07:49

No určitě by se potkávali často v bytě a když teda má 3 práce a domu jen vyspat, tak může být i s mamkou v tom byte… A u dětí a v rodině se toto rušení bere jinak, ale je pro ně cizí člověk…a právě, chodila by asi různorode z práce atd… A asi svůj harmonogram dávat nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.9.25 07:53

Ano každý máme jiný názor… Ale melas doma někdy tak cizího člověka na rok??? Nemyslím rodinu, či např. najemnika, který platí např. v rodinném domě, který má svůj pokoj…ale takto v bytě, kde všechno společně… ja bych to nechtěla…a divím se Kristýně, že to tak navrhla, když sama chodí do školy doma za ní všechno platí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí