Ulice :-)

• Fotoalbum (1300)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22820
8.9.25 20:52
@Amalthea píše: Více

Z toho, co nabízí Seznam by se mi líbilo, Esty, kdoví, jak se jim běžně říká ještě jinak? Je tam ještě Teri, Terka, Terinka. No ale to už je jak Tereza, to už je zas jiné jméno, i když zdrobněle pak podobné si. V rodině nemáme, ale je to hezké jméno, mně se vůbec hodně líbí hebrejská jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
8.9.25 21:03
@Sára2020 píše: Více

Já taky, až pak mi došlo, že myslí Vojtu a Miloška, tak to pak jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
8.9.25 22:55

Ze Šimona je ted moc hezkej kluk :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61018
9.9.25 06:58
@sharunka03 píše: Více

Ja básníky nikdy moc nemusela :mrgreen: Štěpánek stejne slizkej jak v ulici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
9.9.25 10:51
@a12 píše: Více

:mrgreen: V pořádku ;) to mně nevadil, ani v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.9.25 12:26
@a12 píše: Více

Mě v Ulici vadily ty jeho ulizany vlasy a la Oldřich Nový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61018
9.9.25 12:54
@Punksnotdeath píše: Více

O to víc slizky vypadal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.9.25 18:51

Prosim, kdo je ta holka co se kamaradi s Kristynou? Proc ma u nich bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.9.25 19:07

Přijde to jenom mně, že z každého bytu u Pešků se stává taková průchozí ubytovna? Klímovi, teď Blanka… :think: Všude se všichni vejdou, místa dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8631
9.9.25 22:11

Mě to celé tak vytáčí :lol:
Slavná dílna je v červených číslech, madam majitelka si toho všimne až když jí to řekne Anča a ona jde za těmi plničemi krabic, že musí rychleji plnit :zed: oni jsou ve ztrátě, protože nejsou kšefty, ne proto, že oni pomalu plní :mrgreen: v podstatě je s podivem, že vůbec mají co plnit. Tak když máknou, tak to firmu zachrání, aha… :think:
Vanda řekne Blance, že k malé nic necítí, což si by ostatně dávno musel všimnout i průměrně inteligentní primát, a ona jí řekne, že to je ok, že to bude dobrý…
Michala s culíčkem a výzorem dvanáctileté dívenky už nemůžu ani vidět, když otevře pusu a snaží se být zajímavý a vtipný za každou cenu, tak už vůbec.
Mladý Dvořák, asi Matěj, nevím, ten s těmi delšími vlasy… brr, zuby divně zašedlé a tak nějak oplzle na mě působí.
Daniela… oni si nemůžou dovolit ani 3+kk? 8o No jako ano, mají hluboko do kapsy, tak holt budou 4 lidi bydlet v 2+1, spousta rodin takto žije, ale Daniela půjde bydlet k Blance :mrgreen: Ať se holka osamostatní a najde si nějaké spolubydlení třeba, stará je na to dost, a neotravuje u cizích lidí… Starosta si ze svého platu nemůže dle jeho drahé polovičky pořídit kolo za 60 tisíc? 8o
Lumír a Kačenáček a jejich chování k Alexovi… ona je příšerně přeslazená s úsměvem jako by se jí zasekla čelist a on… se chová jak idiot

Uff :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
10.9.25 00:23

@Amalthea Teď sis ulevila viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8631
10.9.25 01:11
@Sára2020 píše: Více

je to lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
10.9.25 05:45

A já pořád co mě na tom Matějovi vadi :lol: ty zuby zvláštní…Ta Daniela předtím říkala, jak máme musí pomáhat jak má snad toho sourozence s ADHD snad? Jak proto s ní bývá i stran financí, že pomáhá s bydlením a teď se chce odstěhovat a ještě se nakvartyrovat k Blance…a stejně tam bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
10.9.25 06:27
@Letee píše: Více

A neni spis autista? Neco rikala i ze nechteji za Orahu, ze tam ma skolu. Ale to bydlení hodne ujete. Ale mozna to spis smeruje k tomu, ze nafouknou barak a najdou pro ně byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 06:42

Naprosto souhlasím, až na tu Vandu. Co prožívá ona, prožívá i spousta dalších maminek. Také jsem to tak měla s prvním dítětem po porodu.

Myslím, ze je fajn, když se ukáže, byť pouze v seriálu, že maminka po porodu nemusí prožívat jenom nekončící štěstí a okamžitě bezmezně milovat své dítě.

To neznamená, ze by své dítě neměla ráda, ale prostě strach převáží nad radosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!