Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše: Více
Tu Danielu taky nechápu, Kristýna řekne, má tri práce, ani o ni nebudete vědět.. Tak to se třema prácema nevydela ani tech par tisícovek na to, aby mámě přispěla na ten o pokoj větší byt?
u Blanky bude žít z čeho? Jídlo atd. Ono se to nezdá, ale s dalších dospělým člověkem jim stoupnou i energie. Pak mě napadlo, s kym ze teď bydlí ten denis? Jo o zubů mladýho Dvořáka uz jsem si taky všimla a vůbec se mi nelíbí ![]()
@Amalthea Amen
jinak ale musím se vším souhlasit. Nejvíc mě děsí ta Daniela, já která nesnáší u sebe doma návštěvu i třeba jen na půl hodiny, tak to je pro mě noční můra mít cizího člověka nastálo doma, brrrrrr…
@Anonymní píše: Více
Ja myslim, že to bylo myšleno tak, že to není v pohodě.. Ja právě čekala že Blanka přijde s tim návrhem návštěvy psychologa.
A zrovna u Vandy nemám úplně pocit, že strach převáží nad radostí. Vždyť o ni strach nemá. To jsou prostě její úzkosti, což je v pořádku, deje se to, ale musí se s tím pracovat, protoze ona ji momentálně ráda nemá. Určitě k tomu stavu přispělo všechno, co se stalo před porodem kdyby s Ludkem byla, byla by v pohodě, miminko by bylo b pohodě
ale já teda uz před tim otěhotněním měla pocit, že dítě chce spíš Luděk, než ona, z ní jsem tu touhu necítila.
@a12 píše: Více
Viď, být Blankou a Evženem tak řeknu okamžitě ne. ![]()
@a12 Denis bydlí s někým v bytě a říkal, že se s ním domluvil, že pouze návštěvy a ne nic na delší dobu.
@Letee s PAS, zřejmě tedy tady máma nemůže kvůli tomu pracovat, nebo plně pracovat. Někde to tam zaznělo, proto je to asi masakr ve 2+1.
@Amalthea Víš co je na tom dobré? Že se na to člověk nemusí koukat ![]()
Stačí si Ulici nepustit.
![]()
Ono co tam mají taky 21 let vymýšlet.
@vokishka píše: Více
Jo možná autista něco v tom smyslu už si nepamatuju přesně…nicméně proto chtěla být doma s mamkou jakože ji pomáhat…a Kristyna z ní hotová, jak je obětavá atd…a najednou by se nastěhovala k Blance
ony ty postavy tak jaksi násilně vpravují do děje, asi z ní chtějí udělat další postavu o více ději…tak asi nestačí, že se budou vídat v Coolne atd..
@Letee píše: Více
Možná by nakonec bylo lepší, kdyby se z ty Kristýny stala lesba, nebo měli vztah ve třech, jak to ze začátku vypadalo, než tohle ![]()
@Brita83 píše: Více
Já bych o tom nebyla ochotná ani přemýšlet
navíc holka, kterou zná ty jo, jak dlouho 2 - 3 měsíce?
Blanka s Evzenem vůbec.. Ani doma bych tohle nikdy rodičům nenavrhla a nikdy bych bejt tou holkou tu nabídku ani nepřijala, ani ja bych se u úplně cizích lidí necitila dobře. Vařit si tam, prát ai tam.. No fakt ne
Koukám respektive dokoukávám po dovolené stylem 10 minut na každý díl, zlatá okénka na Oneplay 👍
ale z přeslazené Kristýny mám pocit, že je zamilovaná do Daniely a celkově to na mě působí jako téma polyamorie. Jsem mimo? ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
No když do ulice prisla, tak jsem z toho ten pocit měla, teď mi přijde, že tim stěhováním smerujou zas jinam.
Jj, taky bych nepřemýšlela a rovnou řekla ne. A přesně jak píšeš, nesnesla bych to i z té druhé strany, taky by mě vadilo bydlet u cizích, používat jejich kuchyň, jejich koupelnu. Já jsem zkrátka hrozně háklivá na svoje soukromí. A taky nesnesu spát s někým v místnosti, to jen s manželem, ale s někým cizím, to je pro mě úplně nepředstavitelný. ![]()