Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
@Letee píše: Více
Taky jsem přemýšlela jestli má vůbec aspoň nakou brigádu.. Jako že ji máma říká, dokud studuje, že ji nemusí přispívat, to ok. Ale v tomhle věku, když nedělá žádnou tu medicínu, aby nic nestíhala, by teda nějakou brigádu mit měla.
Pamatuju si akorát, že delala v naky kavárně naposledy.
A Blanka na ní, že nic platit nemusí, když studuje ![]()
@Amalthea píše: Více
A to je pekneee ale
jo vypadá to větší aj tv maji ![]()
@a12 píše: Více
Jo přesně tak… A Evžen by teď na statku snad neměl být tak často když tam má Adrianu a Klárku
tudíž by měl být častěji doma
@Anna766 píše: Více
Byla by určitě s Kristýnou v pokoji kde jinde ![]()
Však právě. Proto mě zaráží že tu holky přeměřujou byt jestli se vejde. ![]()
My nepremerujeme byt, jestli se vejde, ale ze to je malej byt bez soukromí.
Blanka například v tom kuchynoobyvaku cvičí, čte si.. V podstatě žijou tam, jako většina lidí. A ona si tam teda půjde vařit, když si třeba Blanka bude číst.. Nebo je bude Blanka volat ted s Kristýnou obě? Holkyy vecereee.. A holky pribehnou ke stolu? Ono v nějakých spolubydleni většinou všichni zijou v tom svým pokoji, domlouvaj se kdy má kdo kuchyň a tak.. Ale to se asi nehodí s rodičema kamarádky.
ja bych se teda vyhodit do ložnice nenechala.
Plus prostě jeden záchod, jedna koupelna je malo. Jako dite jsme doma taky meli jedno a jedno, teď jsem ráda, že máme dve koupelny a to jsme taky jen 4 a deti celkem malý.
To nejde o přeměrování bytu
to bylo jen v nadsázce, že s mamkou a sourozenci ve dvoupokojovém se jí to zda malé a v Blancinem a cizími lidmi, který jako zas o tolik větší není… by bydlela… Ale to bylo podružné, hlavní že se divím či divime, že tam vůbec by šla bydlet…
To chápu. Ale hned nahoře píše zase @a12 o vyhazování z ložnice. Tak to mě zarazilo. Když předpokládám ze by šla bydlet do pokoje ke Kristýně.
To teda nevím nic takového sem tam nečetla, jen v nadsázce, že po vzoru Klímu může Blanka spát na sedačce a smajlík k tomu… ![]()
Ja jsem psala, ze ve spolubydlení s vrstevnikama většinou každej žije ve svým pokoji, Blanka s Evzenem zijou v obýváku a do ložnice chodí spát, tak, jako většina lidí.
Tak jsem psala, že bych se nenechala vyhodit DO ložnice, aby v obýváku byl prostor, jakože se navzájem nerusili s dalsi, v podstatě cizí osobou.
Holky a prosím o vysvětlení. Ten Denis spí i s tou Danielou? ![]()
@a12 píše: Více
Já rozumím ze to je cizí osoba a je to prostě divné a nezvyk. Ale jak píšu, zmátlo mě to měření bytu jak je velký. Protože už v něm byla Blanka a obě děti, Blanka, Luděk a obě děti, Blanka, Evžen a obě děti a teď Blanka, Evžen a Kristýna. A pořád se vešli.
Původně v tom byte přece byli Jitka, Olda, Lída a Monika.
Ano, chápu ze Daniela je cizí holka. Chápu, rozumím.
Nerozporuju.
Nemyslím to ve zlém. Taky proto jsem se ptala jestli chápu dobře že by případně Daniela měla bydlet u Kristýny v pokoji. Když se tu probírala ložnice.
Měla by tam podle Týna jen chodit spát, tak bude u ní v pokoji.