Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 57929092 [/citaceno@a12 píše: VíceMně přijde ten její úsměv tak falešný
já si nemůžu pomoct já ji nevěřím vůbec nic ani dojetí
@Letee píše: Více
To bude tím, jak se jí obličej vůbec nehýbe ![]()
@Pdoctor píše: Více
A tím jak mluví, tváří se pořád arogantně.
Výběr herečky byl opravdu špatný.
@Letee píše: Více
Jsem si si říkala, že by ji Šárka mohla aspoň predabovat
možná by byla trochu snesitelnější
@Paní Kudrnatá píše: Více
Ale no tak dejte jí šanci, vždyť jak dlouho Adrianu hraje - měsíc? Vždyť hraje jen svoji roli a myslím si že ji hraje dobře.
@kometaO5 píše: Více
Starou Adrianu Šárku kdyz v Ulici začínala taky všichni nesnášeli ![]()
Mě nevadí, že nahradila Adrianu, to je mě asi jedno… A mě ty scény s ní i baví, ale prostě za mě asi je to herečkou? Mne přijde falešná, i s Amalkou jak nadřazene s ní mluví resp.se všemi… Jakoby arogantně…
Na druhou stranu, taková dřív Adriana fakt byla. V té Austrálii moc zkrotla. ![]()
Ono nejde ani tak o změnu chování Adriany, ale spíše o úplně jiný typ herečky. Sandra na mě působí arogantně a nepříjemně nejen v Ulici, ale i v jiných seriálech.
Hraje po svém. Což u přebírání rolí by se měla aspoň trochu snažit hrát jako předchozí herečka.
Souhlasím s ostatními, že mluví nadřazeně ke všem, chová se arogantně a povýšeně.
Možná, že taková Adriana předtím byla, ale pak se chovala úplně jinak, člověk se taky vyvíjí, chová se jinak než v 18 letech, dospěje. Ale tato “nová” Adriana je velký úlet.
@Letee píše: VíceŽe by s Magdou měly nakonec stejné expartnery?
@Fíková píše: Více
Nevím, proč z toho dělají takovou vědu.
Pokud nejde bokem poklepat víkem třeba o stůl, já většinou beru menší plochý šroubovák (nemíním si třeba zlomit špičku nože), zastrčím, zasyčí to a je to. By mě zajímalo, co z toho vyleze.
@Žirafa 69 píše: Více
No oni se vyhecovali, že to dají bez nástrojů. Ale smysl téhle zápletky fakt nechápu ![]()
@Fíková píše: Více
Aaa, tak to jsem nezachytila. Díky za objasnění.
A jééé Sára a jeji šílené napady je zpět
mě by falt zajimalo z čeho pořád žije