Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim ze jeste nikdy jsem za jednu hodinu neslyšela slovo prst tolikrat jako dnes ![]()
@Sára2020 píše: Více
Taky se mi udelalo blivno
a to tehotna nejsem ![]()
Kazdopadne moc gratuluju, byly jsme spolu ve skupince breznatek ☺️
@Malinamalina Vid? Strašný.
Ano, pamatuju si tě. Myslela jsem si, že budu přesměrována tam a ne do Ulice.
Děkuji moc. ![]()
@Apolena05 píše: Více
Tak máma Vandy se do ty role pasovala sama
Marie by ji v tom trošku vykoupat nechala, jolana se snaží zachránit to, co zanedbala u Vandy na vnučce a je to hrozně otravný
možná by i vanda byla lepší máma, kdyby ji trochu nechala. No a Luděk, zatím ji zas tolikrát neměl. Byl nemocnej nebo co, tak si ji nevzal, ale máma běžně musí fungovat i nemá i s tim rizikem, že to dítě nekazi. Neříkám, když nemusí, tak je lepší k tomu dítěte nechodit, ale v běžným životě prostě ten nemocnej rodič k tomu dítěti stejně musí.
@a12 píše: Více
Jo možná Jolana přehání, ale co by dělala Vanda bez ní… Kde by byla, jak by malou uživila atd… a dle mě ji malá obtěžuje… Luděk ji neměl, protože tu péči nemají zas tak dlouho a byla nemocna přece jen je to čtyřměsíční miminko tak ji někam prevazet nemocnou…
🫣 Ta S. Nováková ( Adriana) jak má celý umělý obličej, tak když se chce „přirozeně“ usmát, krabatí se ji ten „plast“ kolem špičky nosu🫣 😅 😅 Přirozená krása, hvězda Ulice😅 😅
@Haannka74 Mně taky přijde hrozně ošklivá v obličeji. Taková nepřirozená a lesklá.
A ten prst je tedy vážně lidský když rikali ze to policie poslala na rozbor aby zjistili iestli byl ten clovek mrtvy nebo živý? ![]()
@Haannka74 píše: Více
No jako přijde mi teď hrozná, jak se ksichti na Prokopa, v jedny scéně jsem si rikala, že fakt jak když zrovna vylezla z plastický chirurgie.
Ale je hezky vidět, jak ty fotky na sítích delaj hodně
na těch na mě tak nikdy nepůsobila ![]()
I postava, na fotkách mi vždycky přišlo, že má hezkou, vysportovanou postavu, tady je prostě hubena, ale v leginach uz tak vysprotovane jako na fotkách nevypadá
@Letee píše: Více
Tak jasne, jolana ji pomáhá, ale taky dost omezuje, je jí 40 a dostává kapesny, musí donést účtenku za každý kafe.. A az jednou jolana nebude, tak bude v háji ještě víc. Jolana se za mě až moc vzila do role spíš matky, než babičky a nevím, jestli to je ku prospěchu
je hezký, že se Vanda zeptá mámy jestli může ven a ona ji pohlídá malou, ale i tim ji v podstatě dělá medvědí službu, tak nějak to na mě působí, že vlastně se Vanda ani nemusí snažit bejt nějak zodpovědná, všechno udělá máma. Přijde mi to jako když 15ti leta holka má dítě..
Ale ona do ulice prisla s chováním malyho dítěte, tak je fajn, že ji v tom nechali ![]()
@Haannka74 píše: Více
A když se usměje tak jaké bulky se jí udělají ve tvářích v lících ![]()
Ano tak přesně to je to ku prospěchu to teda není, měli ji v tom nechat víc samotnou, je fakt že ta Jolana už až moc se do toho vžila, ale na druhou Vanda prostě je nezodpovědná… Ale jo aspoň ji nechali stejnou povahu…
Příspěvek upraven 31.10.25 v 17:03
Jo xichti se hrozně…a ty legínky velká sportovkyně…ovšem jiskří to tam s Prokopem, mě přijde, že ten herec je až rudy z ní… No ale chudák teda Edie…
No nevím, ale řekla bych, že hromada škol už Halloween normálně slaví. Viděla jsem to i dnes v autobuse.
@vokishka píše: Více
Asi se kostymérkám nechtělo
ty kostýmy co měli v coolně, hrůza. Přitom mohli mít jakýkoliv jiný kostým, ne jen něco “strašidelného” ![]()