Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše: Více
Jo, myslím, že teď takových akcí je hromada, často na mě i někde od celebrit vyskočilo sousedsky halloween a bylo to v podstatě to samý, akorát velký obce to asi nedělaj, tak si to třeba nějaká část, nebo ulice udělá, dohodnou se rodiny a tak. Ale teda ta vesnice, co je škola uz to drží dost let, minimálně, co moje dítě zaclo chodit do skolky, to uz je tak 9 let a určitě spoustu let předtím. Když já byla dítě tak to teda nebylo
ani si nepamatuju, že bysme vyrezavali dýně
to přišlo právě až když sel starší do školky a měli to přinést
ale je to hezký, skolkovy teda přinesou z domova, ve škole uz děti vyřezávaj samy a je to hezký, když jim to tam všechno svítí.
@Letee píše: Více
u nás je taky lampionový průvod, v lese straší velká děcka. A je to až během začátku listopadu. V průvodu mají lampiony nebo baterky, velcí, co straší, různé masky.
@Letee píše: Více
Jo, děti to baví, chodí hlavně skolkovy a děti prvního stupně, ty většinou maj ty svetylka rády.
Teda ten Kolda to uz je fakt přez čáru.. ale jak mu Dvořák rekl aby nesnesl vejce to bylo top ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Kolda by potřeboval dostat pár facek, děsně drzej
![]()
No jako nechápu, kam to ma zas směřovat a vůbec se mi to nelíbí
Fakt blb.
Nerikal tenkrát v ty coolne, že ji bude balit? Jak tam byla s Martinou.. Což taky bylo trapný a teď ji bude šikanovat ty jo
kdyby aspoň nevypadal jako takovej trouba.
Ale teď jsem viděla nakou fotku, kde byl s michalem a Šimonem a zdálo se mi, že tam byl takovej pohublejsi, hlavně v tom obličeji a docela mu to slušelo.
Sandra Nováková zveřejnila drsné hejty, které jí chodí kvůli roli v Ulici.
@Žirafa 69 píše: Více
Ale, ona se tam opravdu nehodí, její styl hraní na tu předchozí vůbec nenavazuje a věkově už je to taky za hranou, tak čemu se diví ![]()
@boball píše: Více
Asi tak, hnusný komentáře ji nepíšu, ale v podstatě s většinou souhlasím ![]()
@boball píše: Více
Nemuseli by leckteří být tak hnusní, ale jinak už jsme tu o tom mluvily/psaly dost - i mně nesedí ta výměna za tak opačný typ člověka (hl. barvy vlasů), ale my s tím nic neuděláme.
@Žirafa 69 Me nejvíc vadí i ten věk a styl vyjadřování je úplně jiný. K Ediemu se vůbec nehodí, tu starou Adrianu si zase neumím vůbec představit s Prokopem.
A nemůžu si pomoc, ale s Evženem je to divný, spis jako by byli milenci než táta s dcerou. ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
přesně, navíc je prostě v tom hraní nepřesvědčivá, jediné, co jí věřím, je když je naštvaná a na všechny štěká. Jinak na mě působí velmi falešně, neupřímně a celkově nesympaticky. A ten obličej bez mimiky, to je další věc, nechápu, že si tohle někdo dobrovolně dá. Zrovna u herce je to navíc docela podstatná věc.
@Sára2020 píše: Více
Asi mám stejný problém
přesně, je vidět, že je starší, jako dcera Evžena, to mi přijde fakt šílený a vadí mi, jak říká blance babička
jakoby ne vadí, je to normální, to jo, ale vůbec mi to tam nesedí.
Jak uz jsem psala, pro mě to je úplně nová postava. Když přijela stará adriana, tak to tam s eddiem jiskrilo a prala jsem jim, aby byli spolu.. No a první scéna s novou adrianou mi přišla strašně trapná
tam nebylo nic, hrozně bylo poznat, jak tyhle dva nemaj žádnou společnou minulost.. Jak se jakoby snažila vzpomínam na naky věci z minulosti ale vůbec tu scénu neznala, neprožila a bylo to hodně nepřesvědčivý