Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sára2020 a Prokop si uděla mimiska s adrianou a pak ji opustí aby se jich následně ujal ňouma Eddie.
Myslela jsem, že ty hračky jen kompletují. A oni tam něco smidlaji nožíkem a šmirglpapirem.
@Dixies Vondráčková tam bude říkat neco o morálce. Hanba. Ať uz řekne jak to bylo se zpozdenkou Matěje Dvořáka a na to jak zfalšovala prijmačky pro syna uz se zapomelo?
@a12 to je snad nejhorší dějová linka co tam kdy byla to hračkářství. Change my mind.
Já si zase dnes před Rostou vsimla nějakého štětce v kelímku. Taky jsem si rikala ze prece ty hračky nemalují
@Punksnotdeath píše: Více
Třeba s tim jen čistí ty malinky hoblinky, co z toho vybrousi. Ale tim smirglem to smrdlali od začátku.
To šmidlání šmirglem v týdnu dílně mi připomíná pilování nehtů a listování diářem u Jitky. Obojí stejně duchaplné a náročné.
O tu Agátu se ještě porvou
jako já nevím, ale Karla je dobra policajtka…ona to všem o té Agátě povypráví, prakticky do toho zasveti i Tonyho, no Dominika k tomu přišla ani neví jak… A měla by ji mít v péči? Případ ještě není dořešeny ani se neví jak to bude s tou mámou Agatinou..neměla by o případech, co se řeší Karla mlčet?
@Letee píše: Více
Měla, je v tom ztracená až až.
Jednak to, že se stýká s Agátou i přesto, že řeší případ a naopak to, že o tom rozkecává všude kolem.
Nejlepší by to měla Agáta s Bětou a byl by klid. Nechápu, že se do toho začal tlačit Tony a chudák Dominika teda.
A ta Martina? Jsem zvědavá, jestli za to může opravdu pokladník nebo to byla jen nehoda.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Toho tonyho jsem taky nepochopila.
Nejlogictejsi je ta beta, ještě jak rikala, ze si ji představuje jako svoji dceru.
Jako kam by ji Mareckovi dali? Soupli ke klukům do pokoje? ![]()