Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3059
19.11.25 09:42
@Dixies píše: Více

PRESKRTNUTO a dnes se bude líbezne dívat na dědu Vlastu, samozřejmě přirozeně… To se jí ten nos ukrci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
19.11.25 10:16

martina

PRESKRTNUTO v dnešním díle přijde k Magdě Martine a mě přijde že nemá břicho, jako buď že to tocili, když ještě nešlo vidět, nebo nevím…možná jen sem se špatně dívala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
19.11.25 10:20
@Letee píše: Více

Ono jako celkově moc nevypadá těhotně, buď toctak dobře krejou, nebo měla fakt malý břicho Ale myslím, že po porodu jeste netočila :think: protože jsem nedávno viděla naky video z procházky a tam mluvila, že se těší až se vrátí nebo tak něco :think: nevim přesně, ale vyznělo to, že ještě netočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
19.11.25 11:08
@a12 píše: Více

Mně právě přišlo, že měla břicho a slo ji vidět, i když teda kryla to, ale že právě dnes bude tak víc rozepnuta a že tam nemá žádné… Ale možná sem se špatně divala :lolbylo to v uternim díle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.11.25 11:17

Sakra, takový parchant a jak mu to tady slušelo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.11.25 11:19

Pan ředitel :mrgreen: zajimavy kontrast kdyz ho ted vidame v obleku s uhlazenymi vlasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21231
21.11.25 20:51

Můžete mi prosím ve zkratce vysvětlit, co se děje mezi Martinou a Pokladnikem? Ulici teď nesleduju a koukám jen na ukázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.11.25 21:31
@Punksnotdeath píše: Více

On má něco do sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
21.11.25 23:18

@malákráličice Martina pozvala Pokladníka do hospody a snažila se ho trochu “svádět” a usmířit si ho, protože si ho chtěla nahrát na mobil a mít proti němu důkaz, s kterým by ho mohla asi vydírat? :think: Tohle jsem úplně nepochopila. On ale místo do hospody přišel k ní domů, takže nebyla připravena. Kdyz odešel do koupelny si vyřídit telefon, tak rychle zapla nahrávání a schovala telefon do krabice s papírovými kapesníky. Potom začala svou hru, ale samozřejmě ji někdo v tu chvíli volal a on to našel a začal být na ní hnusný a ona se bála, tak vytáhla nůž. Potom odešel. Toť ve zkratce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21231
21.11.25 23:20

@Sára2020 mě chybí k pochopeni ten uplny začátek - jak se ty dve postavy daly dohromady. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
21.11.25 23:28

@malákráličice Jo az tak? To uz nesleduješ teda hoodne dlouho. :mrgreen: On se dozvěděl, že Martina a starosta spolu žijí a tak začal chodit k ni do restaurace a kdyz se dozvěděl, že nemá zakázky a “krachuje”, tak ji nabídl “kšeft”, aby mel zase páku na starostu, že s ním spolupracuje a aby to vypadalo, že starosta je s těmi mafiány jedna ruka. Tak ve zkratce. Kdyz se to pak starosta dozvěděl, tak se s Martinou strašně pohádali a ona to ukončila. Ale o Jirkovi vycházeli pořád nějaké články v bulváru a Soňa o něm všude vykládala, že se s těmi mafiány z kulečníkového klubu paktuje, tak se chtěla jako usmířit a mít nějakou zdiskreditujici nahrávku proti němu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.11.25 12:15
@Klopotkova píše: Více
Že jo :lol: a to tihle kostlivci vubec nejsou můj typ
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
22.11.25 19:00
@Punksnotdeath píše: Více

on je navíc Tomáš v reálu velmi příjemný člověk, nebo tedy před 20 lety byl, věřím, že je pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
22.11.25 19:21
@Amalthea píše: Více

Už jsem tu jednou psala, že je excelentní herec na živé scéně a při děkovačkách velký sympaťák. V roli Pokladníka si ho díky tomu osobnímu poznání velmi užívám 😁A ta dramatická hudba u jeho vstupů v Ulici 👍 :wink: Celkově Ulici ovšem víceméně přetáčím :oops:
Všechny věrné zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
23.11.25 19:24

Tu Agátu si nakonec adoptuje pitomá teta běta. A Vojta si pak s ni začne poměr.
Doufám ze Žofka se brzon rozejde s tím děckem a začne normální vztah s Markem Dvořákem. A Vondráčkova ať už vysmahne konečně uz tam nema co dělat. Obávám se ze vstoupí do politiky ta můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí