Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to ještě neví, že Lumír znásilnil svou manželku, to by teprv měla důvod mu nevěřit a opovrhovat jím, a právem ![]()
@a12 píše: Více
Bych tu bábu zabila, kdyby mi tam lezla po noční a hulákala tam. Bydlí někde naproti, tak nechápu, že tam furt leze
![]()
Přesně, on hledal a zkoušel různé možnosti, tohle byla až ta posledni možnost a pak si pozdě uvědomil, že to byla blbost.
Kdyby Hlozanek ten klub řešil radikálně už od začátku, tak mohl být klid. A pak ještě Martina spolupracovala s Pokladníkem, aby si vydělala.
Ta babka je na facku ale rikam si že nic horšího nez divat se na věčně zamračenou Mareckovou nemůže být ![]()
Mně přijde ten chlap věkově spíše k babce, z těch prvních fotek jsem myslela, že to jsou rodiče a mají tři děti ![]()
Ja jsem rada ze tam Mareckovi ted nejsou a za me by se vracet vubec nemuseli, aspon bych nemusela pulku dílu přetáčet.. kdyz byl jen Mara s Karlou tak to bylo ok ale jak se tam pridaly ty decka a hlavně prarodiče tak jsem je zacala nesnaset. A ještě jim tam pridali blaznivou tetku a Agatu
![]()
@Punksnotdeath píše: Více
To mne tyhle vadí víc.. Obě ženský, vlastně všechny, mi jsou nějak nepříjemný hlasove.. Mareckova si tam sice taky chodila jak domů, ale zas měla rozum a neotravovala by tam když někdo spí po noční
neseděla by tam sama a nemluvila ![]()
Mně obě ty rodiny - jako rodiče - přijdou totálně nesamostatný. Pořídí si 2 děti a bez pomoci rodičů by nemohli chodit ani do zaměstnání
Nevím kdo z nich byl horší. Možná ta nová rodina, protože se ve 2 lidech který jsou normálně zaměstnaný nedokážou postarat o dítě ve škole.
Už tím jsou mi nesympatický i bez babiček.
Už delší dobu se na Ulici pravidelně nedívám, ale abych byla v obraze, čerpám informace odsud
Můžete mi jenom objasnit jak je možné že ta „babka“ v nové rodině je v důchodu? Věkově asi ne, takže invalidní? Budu se muset někdy podívat, tu herečku mám docela ráda kvůli jejímu zvláštnímu smyslu pro humor, ale v této roli nevím nevím…
Sorry za OT, ale kdo má rád Columba, znáte onu „paní Columbovou“? Hrála s manželem v 6 epizodách tohoto seriálu (stejně jako teď běží poslední z nich na Nova Krimi). Petr Falk už bohužel nežije, tady jeho žena.

@Žirafa 69 píše: Více
Jo jo, zrovna se na Columba s chlapem díváme. Paní Columbova krásně měnila kostýmy a barvu vlasů. Pokaždé byla trochu jiná,
Dneska je to poslední díl?
@Žirafa 69 píše: Více
Tipuju - Jake od Tlusťocha? Jméno si nepamatuju