Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bože ta role nové rodiny je ještě trapnější než Klímovi a Marečkovi dohromady. Babka věčně nakvartýrovaná u nich v kuchyni nebo v bistru- a ještě nemá pro kluka ani na džus, protože prý důchod bere až za dva týdny. Jasně a proto se přeci chodí sednout do podniku🫣 🙄 🤢
@Bubu2828 píše: Více
myslím v úterý bylo? I ta Adéla s tím klukem, Michal, mladý Dvořák a Anežka…
Taky je vám líto Lumíra? Jako jo dřív to byl hajzl, ale teď…přijde mi, že ho Kateřina už moc griluje. ![]()
@Deni.Tr Trochu mi ho je líto, ale na druhou stranu se Kateřině nedivím. Tak jak mu řekla, že nedokáže dělat, že se nic nestalo a potřebuje čas. Hlavně Lumír neměl ani snahu si s ní o tom ještě promluvit, pořádně jí to vysvětlit, ale hned “Kačenáčku..” a zameteno pod koberec. ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Souhlasím s Lexikem, jak řekl Kateřině, ať neřeší hlubokou minulost.
@MUFICE píše: Více
Taky to nechápu. To je jak když někdo po deseti letech spokojeného manželství řeší, že manžel za svobodna byl například v bordelu
Prostě je to daleká minulost. Jako chápu, že ji to šokovalo, pochopila bych, kdyby potřebovala den na vstřebání… Ale tohle co předvádí je zbytečně udělané drama.
@Letee píše: Více
Ta linka s Agátou byla opravdu velmi dlouhá, to mělo vážně cenu toto vymýšlet ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Možná změním názor
až ho uvidím v Ulici s novým sestrihem
Tak jsem teď dokoukala poslední díl na Voyu. Nechápu Lumíra. Já bych se Kateřiny nedoprošovala… Zkusila bych max jednou, pak bych ji řekla, že minulost nezměním a jestli ji kvůli něčemu, co jsem dělala před 15 lety, stojí za to, ničit nám vztah, tak prosím. Ať teda jde do toho penzionu. A víc bych to nerozebírala a prostě to nechala osudu.
@Paní Kudrnatá píše: Více
On s ní mluví furt a ona vždy uteče pryč ![]()
@MUFICE Snažil se to akorát nějak zamést pod koberec, ale nevysvětlil jí to. Příležitost měl, ale jen blábolil.
Kdyby za váma přišel chlap a řekl by vám, že měl temnější minulost, tak nad tím mávnete jen tak rukou? Ne každý je takový flegmatik.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Tak nebylo by mi to jedno. Ale co s tím chce jako dělat? Je snad důležité, jaký je teď ne ![]()