Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra v Ulici: „Nechci zůstat s Esterkou,“ prohlásí Vanda v úterý. Marie ji podrží
Díl, co vyšel dnes na voyo - 5057
Michal vypadá už jako holka, jak má ty delší vlasy..
aspoň trochu by to střihnout mohl, dát tomu nějaký střih, ať to nějak vypadá. Klidně ať to má delší, proti tomu vůbec nic nemám, jen to trochu upravit..
Jsem zvědavá teda na Vandu, jak se teda postaví na vlastní nohy. Chce bydlet na statku v Jihlavě, ale dojíždět za prací do Prahy. Jak kdyby si nemohla práci najit někde tam. To je asi pod její úroveň. ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
To není tim, ze by to bylo pod její úroveň.. Však se ji Blanka ptala ak kde chceš hledat práci, když budeš na statku? V Jihlavě? Spis to přišlo divný blance.. Ale myslím, že z důvodu, že tam přeci nebude bydlet.. Až bude mít práci a z čeho platit byt, tak si ho najde někde v ty Praze, tak je blbost hledat si práci v Jihlavě.
@Letee píše: Více
Jo, já porad čekala, že řekne, jo o esterku se postarám, ale ne tady
ze se proste od nich trhne.. Vždyť si kvůli tomu Rosťa našel jinou práci
ona by měla rodicak pro sebe, peníze z učení pro sebe, zas tak špatně by se neměla.. Jen asi s ludkem by to bylo zajímavý
a teda konečně se mi začíná líbit marie, jak jsem ji dřív ráda neměla.. Ze to ty jolane jediná řekne.. Že je tam, všechny akorát peskuje a vlastně nikoho k Ester nepustí.
@Paní Kudrnatá píše: Více
PRESKRTNUTO Michal hlavně jak ráno se vzbudil jak měl rozpuštěné ty vlasy…Vanda to je dílo, jako ona chce být samostatná a přitom se pověsí dalším lidem na krk, když teda ji nevezme Rosťa tak jde k Blance a oni ji nechají na statku mmch tam má svuj byt Marie a může tam dojet i s Jolanou… Po tomto díle už se Jolane skoro nedivím… ![]()
Příspěvek upraven 27.01.26 v 09:21
@a12 píše: Více
Jo přesně tak… Kdyby aspoň projevila že chce být s Esterkou a ona nechce a nechce… Jojo Marie ji to řekla dobre
měla pravdu…
@Paní Kudrnatá píše: VíceŽe se tam nikdo nezmínil, že potřebují lidi do Bistra a třeba do té dílny? Nemusela by se vůbec odklízet do Jihlavy.
@Dixies píše: Více
Když ona nemá holt kde bydlet, a nemá na to ani peníze, natos v Praze si pronajat garsonku a neli složit kauci, ona sa musí nakvartyrovat na statek a bydlet tam asi zadarmo… Tak dokáže být samostatna ![]()
@Dixies píše: Více
Tak do dílny asi jentak nemůže, ne? Ja tam nechápala ani toho rostu, mi neříkej že má důchod nebo neco, protože je alkoholik
jako tam musí mít minimální mzdu, třeba ten Lukáš může mít s důchodem klidně 40,ale ten rosta z toho nemůže zaplatit snad ani tu garsonku a přijímat by měli lidi s handicapem.. Teď to vypadá na Sáru.
No a bistro? To je celý úlet, až teď tam konečně maj aspoň holku z oboru, jinak jim to tam patla kde kdo, to si vandu fakt představit neumím. Jako kdo jim tam teď vaří ty speciální polívky a všechno, co tam měla Vendy? Mario, jo? No jasně
a uz tak mi teda přijde, že tolik lidí ani nemůžou uživit.. Aničce nabidl vyšší plat, pak tam maj maria, dvě brigádnice a uživit to má i Kateřinu a vendulu v zapadakove?
bože, aspoň tu vendulu tam sem tam nechat mohli ![]()
Rozpuštěný vlasy mel hrozny, ale to kluci takhle moc nenosí, culik mi přijde v pohodě a celkem mu sluší bych i řekla.
Ten Pavel, když nastoupil taky neměl handicap, částečný důchod neměl… Rosťa nemá důchod určitě… A kolik tam tak může mít, když 30 tisíc měsíčně pro něj byly obrovské peníze dostat na výplatu… Oni nemusí všechny zaměstnance mit s hendikepem… Pro ně by to bylo výhodnější…ale jestli to tak Bare stačí… Sara jejda sem byla ráda, že je od ní klid… Ne jako nedává smysl jak může i to Bistro tolik lidí uživit a firma jakbysmet… A Anička já teda nevím proč do toho vlastně šla… Pořád chce odcházet…to snad věděla o předtím, že se jí blíží důchod atd… A že do toho sypala Bára peníze… a proč teda tam nepracuje jako teda ostatní zaměstnanci teda aspoň když je potřeba… Na co dvě ředitelky…
Příspěvek upraven 27.01.26 v 10:52
Rozpuštěný vlasy teda jak holka no a jeste ty papucky
s culíkem v pohodě ![]()
Ja vim, původně to vůbec neměla bejt chráněná dílna, to až pak starosta ji do toho navezl.
Ale pořád ten Pavel nakej problém měl a pak si ten důchod zařídil a právě tam padlo, že teď na nej bude mit firma příspěvky.
No co může mít, minimální mzdu, tady jim nic jinyho dát nemůžou.
A Anička je blbá a taky bych byla naštvaná.. Vždyť s ní tenkrát Lumír dost vyběhnul, ne? Ji nějak vyhodili
pak byla někde v rom domově, tak to taky nějak skončilo, tak ji Bára nabídla tohle a zas jde zpátky k Lumírovi
čistě teoreticky, Vendy si teď otevře bistro někde v tom telecím, tady to zruší a Anča půjde prosit Baru, ne? ![]()
Neodešla Anička z toho domova kvůli Báře? Neřešila náhodou jistotu peněz a práce? Nebo si to blbě pamatuju? ![]()
Asi neměli nějaké jiné drama, které by se řešilo v království hraček, tak vymysleli tohle. A taky se divím, že se Anička dobrovolně vrátí k Lumírovi po tom, co s ní vyběhl.