Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22791
21.1.26 11:54
@a12 píše: Více

Ale až tak radikálně? Ono jít do hor, jestli jsou vůbec na to zvyklí :) jako ze dne na den to takhle naplánovat, vlastně je středa, jsem zvědavá. Přijedou určitě, že to všichni zvládali levou zadní, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
21.1.26 11:56
@Letee píše: Více

Jo Kanáry, sama jsem to hned zapomněla, tak jsem si to hledala kam že je to Lumír posílá? A oni těsně před odjezdem řeknou, že Tenerife? Kdy to změnili? :nevim:
No právě, takhle jsem to myslela neříkali, že by byli nějací horalové a najednou taková turistika. To se vše musí promyslet a ne, jo super nápad, zítra jedeme :think:
Prostě zase pohádka, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
21.1.26 12:00
@Letee píše: Více

Přesně tak, ale sama si to nepřizná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.1.26 12:04
@sharunka03 píše: Více

Tenerife je přece kanárský ostrov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
21.1.26 12:23
@Fíková píše: Více

Jo ta nová rodinka, to je něco, pravda, jak klučík se složil tak babka prej, není mrtvej. I kdybych tam byla a taky nevěděla, tak prostě si řeknu, že se mu udělalo špatně a omdlel a hned, jestli neumřel :roll: Jo s tím vínem, ještě si ho tam popíjí, pohodička. A že tam motá kolem toho dítě to ji je šumák si to má nechat navečer k televizi, až by šly děcka spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
21.1.26 12:28
@Fíková píše: Více

Jo jako myslela jsem ale že to bude jinám. Najednou to vyznělo, jak jako úplně, ale máš pravdu, to je fakt. Asi jsem se na to slovo nějak moc zasoustředila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.26 14:05

Tak jo. Po neschopné Vandě nastupuje neschopná Adriana. Můžete mi někdo říct, z jakého důvodu nema čas na svou dceru? :lol: však má jen ty tanečky ne? Tomu vějuje kolik? Tak 3 hoďky denně max? :lol: Však to smázne během doby, kdy je malá ve škole. Nějak mi uniká, co teda celé dny dělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
21.1.26 14:29
@Barevné klubíčko píše: Více

Taky by mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
21.1.26 14:50

@Barevné klubíčko Asi má Prokopa, tátu, dědu, v Austrálii mela jen Klárku. :mrgreen: Ale taky nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
21.1.26 15:56

@Barevné klubíčko Tanečky má chvilku, pak dejme tomu věnuje čas nějaké přípravě choreografií, nějaké papírování kvůli platbám, ale jinak co dělá? Očividně doma uklízet taky nestíhá :mrgreen: na Prokopa taky najednou čas nemá. :mrgreen: Ale beztak bude mít čas na pana Kokeše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.26 22:33

Holky já fakt nevím… Kolikrát mám pocit, že doma nic moc nedělám. Ale když se srovnám s uličnickou Vandou a Adrianou, jsem superžena! 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
21.1.26 23:22
@Barevné klubíčko píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.1.26 01:13

Ta nova rodina je divná.. nejvic me se*e ten otec co se porad hádá s babkou, jsou jak děti na. zakladce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.1.26 04:44

@Punksnotdeath no a bába jak žebrala zaměstnaneckou cenu pro vnučku, styděla jsem se u televize za ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.1.26 06:34
@nick mandarinka píše: Více

Jo to bylo taky strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...