Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@johanka.1987 píše: Více
Asi tak:) sama učím a u nás na škole většinou kroužky vedou učitelé a pokud by vedl kroužek někdo takto externě, nedokážu si představit, že se promenáduje po škole kdykoliv a kdekoliv jako řadový zaměstnanec a o rodičích, kteří by trajdali po škole mimo konzultace ani nemluvím
![]()
Mě tak napadlo, ono se to tam asi ještě v Ulici neřešilo nebo nemuselo, ale oni ve škole nemají výtah? Ten by bodl, mohli by tak přijmou dítě na vozíčku. A teď mohla Adriana nebo (někdo jiný) Edieho dotlačit do výtahu a pak sjet ke vchodovým dveřím. Bylo by to jednodušší.
Copak si provedli? Soňa s bráchou, to bude nějaký velký, když se spolu dlouho neviděli ![]()
Aspoň to Lumír řekl Jirkovi, že ho před Pokladníkem varoval.
Kdyby si Adriana začala s tím Kokešem, tak zas by měli aspoň společné to, že mají oba děti s Prokopem nemají společné nic.
Evidentně bábinka o Soně nic neví, to je zajímavý. Tak ten tu ségru taky koukám zapíral.
@sharunka03 píše: Více
Tak manželka o sestře ví, tak to mi přijde důležitější.. Nevidali se, tak neměl důvod to říkat tchyni, navíc rikal, že dceru vyzenil, takže spolu zacali když uz se ségrou v kontaktu nebyl.
A výtah jsem nezažila v žádný škole ![]()
@sharunka03 Naše 1 škola výtah neměla vůbec. Druhá škola ho dělala až kvůli dítku na vozíčku.
Obě staré budovy.
@a12 My jsme měli výtah i na základce i na střední, akorát se nesměl pro studenty používat. Používali ho jen učitelé nebo nějak znevýhodnění žáci.
@sharunka03 píše: VíceŽe se viděli naposledy před 11 lety a to ještě rodinu neměl…a manželka to ví, že má sestru, asi se ve zlem rozešli a tchyni to nepovažoval za nutne rikat
Proč nemám nový díl ulice na Oneplay?
Ostatní máte nebo nemáte?
@Dixies píše: Více
Divné, protože většinou je tam ještě před půl sedmou.. Já už myslela, že je chyba u mě 🤣 díky
@petanah píše: Více
Dnes ho dali později po sedmé hodině… PRESKRTNUTO Jolana jede ![]()
@Letee Strašný chování od všech.
A s těmi gangy se to teda vyřešilo raz dva. ![]()
Ondřej Studénka alias Prokop z Ulice žije v Brně s půvabnou herečkou. Potýká se s nemocí, která mu komplikuje život
Mě je toho Koníčka lito, nedovedu si predstavit ten stres, nervy a strach
mě v te situaci by asi už od nervů trefilo
@a12 píše: Více
Já teda myslímm tu bábinku, herečce je 52let, jsme se koukala ![]()