Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
22.1.26 18:08
@johanka.1987 píše: Více

Asi tak:) sama učím a u nás na škole většinou kroužky vedou učitelé a pokud by vedl kroužek někdo takto externě, nedokážu si představit, že se promenáduje po škole kdykoliv a kdekoliv jako řadový zaměstnanec a o rodičích, kteří by trajdali po škole mimo konzultace ani nemluvím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22763
23.1.26 01:34

Mě tak napadlo, ono se to tam asi ještě v Ulici neřešilo nebo nemuselo, ale oni ve škole nemají výtah? Ten by bodl, mohli by tak přijmou dítě na vozíčku. A teď mohla Adriana nebo (někdo jiný) Edieho dotlačit do výtahu a pak sjet ke vchodovým dveřím. Bylo by to jednodušší.
Copak si provedli? Soňa s bráchou, to bude nějaký velký, když se spolu dlouho neviděli :think:
Aspoň to Lumír řekl Jirkovi, že ho před Pokladníkem varoval.
Kdyby si Adriana začala s tím Kokešem, tak zas by měli aspoň společné to, že mají oba děti s Prokopem nemají společné nic.
Evidentně bábinka o Soně nic neví, to je zajímavý. Tak ten tu ségru taky koukám zapíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60990
23.1.26 10:25
@sharunka03 píše: Více

Tak manželka o sestře ví, tak to mi přijde důležitější.. Nevidali se, tak neměl důvod to říkat tchyni, navíc rikal, že dceru vyzenil, takže spolu zacali když uz se ségrou v kontaktu nebyl.

A výtah jsem nezažila v žádný škole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.1.26 11:42

@sharunka03 Naše 1 škola výtah neměla vůbec. Druhá škola ho dělala až kvůli dítku na vozíčku.
Obě staré budovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.1.26 11:58

@a12 My jsme měli výtah i na základce i na střední, akorát se nesměl pro studenty používat. Používali ho jen učitelé nebo nějak znevýhodnění žáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
23.1.26 17:24
@sharunka03 píše: Více
Že se viděli naposledy před 11 lety a to ještě rodinu neměl…a manželka to ví, že má sestru, asi se ve zlem rozešli a tchyni to nepovažoval za nutne rikat :lol: výtah ve škole nikde nezmiňovali, u nás ve škole taky není, je to starší budova. Ani na stredni sme neměli… Pak byl vybudován pro vozíčkáře ta plošina na schody…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
23.1.26 18:48

Proč nemám nový díl ulice na Oneplay? :,( Ostatní máte nebo nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
23.1.26 18:57
@petanah píše: Více

Taky vyčkávám, nemám ho tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
23.1.26 19:06
@Dixies píše: Více

Divné, protože většinou je tam ještě před půl sedmou.. Já už myslela, že je chyba u mě 🤣 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
23.1.26 19:13

Už je tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
23.1.26 20:17
@petanah píše: Více

Dnes ho dali později po sedmé hodině… PRESKRTNUTO Jolana jede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.1.26 23:29

@Letee Strašný chování od všech. :roll: A s těmi gangy se to teda vyřešilo raz dva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39461
24.1.26 09:04

Ondřej Studénka alias Prokop z Ulice žije v Brně s půvabnou herečkou. Potýká se s nemocí, která mu komplikuje život

https://www.readzone.cz/…ikuje-zivot/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.1.26 23:54

Mě je toho Koníčka lito, nedovedu si predstavit ten stres, nervy a strach :,( mě v te situaci by asi už od nervů trefilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
26.1.26 16:54
@a12 píše: Více

Já teda myslímm tu bábinku, herečce je 52let, jsme se koukala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...