Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čtvrtek
Soňa Čechová ví, že minulost jen tak nezmizí. A taky ví, že Vladimír Hruška ji v tomhle nenechá vydechnout. Jakmile se objeví, chce vědět víc. A hlavně chce mít jistotu, že nebude ohrožená. Setkají se mezi čtyřma očima. Otázky visí ve vzduchu, ale odpovědi nejsou zadarmo. Vladimír působí klidně, ale je v tom něco, co Soně nedá spát. Snaží se z něj dostat víc, ale všechno se zvrtne. Přistižení, které nikdo neplánoval, změní pravidla hry.
Pátek
Napětí kolem klubu se dá krájet. A Lumír Nykl má jasno. Tentokrát je na řadě on. Nejde o obyčejné nepříjemnosti. Jde o vážné věci. Všichni, kdo vidí aspoň trochu pod pokličku, začínají mít strach. Ráno se dokonce u dveří Jirky Hložánka objeví neznámý muž s kapucí přes hlavu. Nepřichází na běžnou návštěvu. A v tu chvíli je jasné, že už nejde jen o domněnky. Blíží se chvíle, kdy budou padat masky. A možná i lidé.
@Punksnotdeath píše: Více
Taky bych se hadala mít ji porad nasackovanou doma, když ma svůj byt
navíc je prostě nepříjemná.. Divnej hlas, mluví pořád stejne, jak robot
@vokishka píše: Více
Ja i viděla, a přijde mi to dobrý. Podle ty poslední scény venku jak se potkali jsem to i čekala a jsem ráda, že to je tohle a ne to, co se psalo ![]()
@nick mandarinka píše: Více
No to bylo něco, hlavně že hned chtěla víno, ještě se z ní vyklube alkáčka ![]()
@a12 píše: Více
Jojo to už jsem taky psala, fakt divně mluví, pořád takovým tónem, jak ustrašeným, vyděšeným, tajemným ![]()
@a12 píše: Více
Já taky sem ráda, že to tento vztah a ne ten co se nabízel ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Přesně tak a nestíhá a nestíhá… A teda Prokop měl pravdu v tom, že ona do školy si chodí taky kdy chce za ním…a kdyby jen za nim
jako např. v té studovně mmch pro studenty si vytáhne svůj PC a sedí a je tam, kávy už si pomalu taky vaří sama, chodí si tam kdy chce jak chce…
@sharunka03 píše: Více
To víš že to určitě zvládli na jedničku
a ještě nám pak řeknou, kdy to tak zopakují jak to bylo bezva… ![]()
@nick mandarinka 58229440
No měla štěstí, že je tam Mario… Jako vnučka je tam dva dny
a bába, že slevu… A pro ně… Nehledě na to jak tam neustále chodí i tatínek nakonec…a zdržují ji v práci… PRESKRTNUTO a dnes dojde baba a tím chlapeckem a že tam na ni počkají a že nic si nedají a sedli si a mladý vytáhl knížku a že se tam snad měl učit… To by jinde asi nešlo v kavárně či bistru nic si nedát jen tam sedět…no sice nakonec jim Mario přinesl vodu, že ať nesedí na sucho
a babka si to Preso teda dala… ![]()
@Letee píše: Více
No mam pocit, ze v mekacich atd. Uz taky zacli nějak bojovat proti temhle kanclum, ne? Si tam nakej pojistovak a podobnej otrava koupi jedno kafe, vytáhne notas, vyřídí 10 schuzek a nazdar.. To mi přijde šílený.
Jo, u nas treneri z kroužků vubec nesmi do prostor skoly. Maji svuj vstup a i když dveře do ostatnich prostor nejsou zamčené, prostě jinam nez do tělocvičny nechodí.
A ještě ji někde uprostřed chodby dá čokoládu tatínek dítěte. My se teda do školy dostaneme jen na konzultace, jinak ani náhodou
A ještě tam trajdat.
Jasně, už to vidím i slyším, celá Ulice prostě, nic co by se nezvládlo ![]()
Kluci zahodí mobily, počítače, zn. ideál ![]()
@sharunka03 píše: Více
No, zas jako lepší, než kdyby tam resili, že se stal nejakej průser.