Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
No dřív jsem to vande prala, ale teď mi i ta jolana leze na nervy, ta marie se ji taky snaží krotit, protože to hodně přehání.. Ono najít si cestu k malý.. Ale ona v podstatě vandu skoro ani nenechala samotnou s tou malou, ani nechtěla nikam odjet atd. Myslím, že kdyby Vanda nebydela s ní, nakonec by byla úplně normální máma.
@a12 píše: Více
Praave ta Jolana to fakt už jako přehání, už až je to protivné i s tím krmením atd… Jako možná to vyzní sprostě, ale jako Jolana Vandě furt vyčítá jak se teda špatně stará o malou atd..a že to nechtěla soudně řešit atd…ale jako sama se o Vandu nestarala a řekla že otec ji odvedl do Kanady a 37 let to neřešila a neřešila by dal kdyby se Vanda neobjevila a přece po revoluci byly hranice otevřené… Ona to svedla na komunismus… Jako svým způsobem má taky máslo na hlavě ![]()
Jo, to si vždycky říkám
ze se s az divím, že ji to Vanda nevycte ![]()
však mu to tam ta Helena vysvětlovala, že to tak nefunguje, že ten bonus dostane až po zkušební době a podepsání smlouvy
@Amalthea píše: Více
Jojo, a Lukáš mu hned říkal, že uz se určitě viděl jak obíhá firmy a bere bonusy
to by bylo zajímavý, kdyby to takhle fungovalo ![]()
Co to Vítka najednou popadlo? Výprava s Michalem do hor. Tak ať to nechá na jarňáky, ne? Škoda, že nebylo slyšet, jak Vítek přesvědčuje Soňu, aby mohl jet Erik s nima, čím ji jako chlácholil ![]()
Teda, další, co se klidí někam pryč. Martina v Telecím, Kateřina s Lexou na Kanáry, jak tohle bude pokračovat? ![]()
Jo ta návštěva si člověk říká, kam jako půjde? Á, zavítá k Blance, vypoví, jak je vše špatné, že má něco málo z doučka, no a asi to nebude stačit, tak hned toho využila a prosila Blanku o peníze, to mi v tu chvíli přišla, jak malá holka, co škemrá o lízátko ![]()
Snad nějak Rosťa na ni zapracuje a bude líp.
Ano souhlasím chci jít pryč od všeho, tak je potřeba si vše promyslet, co kdy udělat, kam jít, dostatek peněz, jenže to je Vanda, v tomhle se bohužel nezměnila. Stejně, jak na začátku ![]()
Taky si myslím, že to má na ni špatný vliv na Vandu. Kdyby ji věřili všichni a nebo prostě postupně s ní, aby se osamostatnila, třeba nejdřív s dohledem, zda to vše bude zvládat, ale ne. Tady budeš s námi a dělat, co my řekneme ![]()
I když v Ulici, proč ne? Tam je všechno možný ![]()
@sharunka03 píše: Více
A skoro ji to řekla, že aspoň si to s Esterkou může vynahradit, když s ní nebyla…
@sharunka03 píše: Více
A že na Kanary zrovna
no ta výprava to je nápad
jako na čtyři dny, když ani jeden z nich asi nic takového nepodnikl ![]()
Kdyby Vanda řekla konkrétněji co ji dostalo do této situace, tak by se to dalo snadněji vyřešit. Chápu, že ji nedávají volnost kvůli tomu gamblerství, ale s Esterkou by ji mohla Jolana nechat. Zakročit v případě, že by o Esterku nebylo postaráno vůbec. A najednou si Jolana stěžuje, že má Esterku na krku. Tak jako chce se o ni starat nebo jen ponižovat Vandu?
Bára by mohla být méně protivná v tom Království hraček, zbytečně to hrotí. Kdyby řekla, ať tu reklamu jen upraví, tak je to vyřešeno jednoduše.
Vztah Kristýny, Denise a Daniely je děs, jsem zvědavá kdo to vzdá první.
Nová rodina - když přišel do ulice někdo nový, tak se tam tak postupně ukazoval, ale tohle mi přišlo na sílu, plus bydli i někde jinde a ne přímo v ulici. Taky se divím, že jsou na tim finančně tak špatně, když oba dva pracují. Jestli nebudou mít nějaké dluhy třeba, když ten chlapík sázel na fotbal nebo co to bylo. Sice řekl, že 20 korun, ale jestli to tam pak nejak nerozjedou.
A hroutit se kvůli cukrovce, chápu stresující situaci, ale oni dělali, jak kdyby ten kluk pomalu umíral a měl pomalu rakovinu. Přitom ho stabilizovali, hlídají ho.. beztak budou řešit peníze na jeho zdravotní výdaje. A bábinka v invalidním důchodu co si stěžuje na rozpustné kafe a chlastá víno, to je taky jobovka.