Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paní Kudrnatá píše: Více
Taky si rikam, ze tam zůstane, ale proč ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
Hlavně, přeci bylo, že je ještě jeden zájemce, ale asi jako že je sám, že chce rodinu, tak že to zřejmě klapne, pak přišli s tím, že nakonec oni ne, že ten jim dal něco navíc bokem, pak zas že jo (nebo našli jinde, to jsem nepostřehla) Udělali mi v tom zmatky
![]()
To je taky fakt, mladá si tam zavede zkušebnu na zákusky, i když to myslí dobře, nápad to není špatný, ale jak píšeš, má to vědět vedení a pak se něco zkoušet.
To by byl gól, ale taky čekám, že ta trojice brzy rupne.
Ještě dneska vlastně se odvázala Daniela a políbila Kristýnu, zřejmě to ji k tomu dohnalo, ta trojka jakoby a nakonec asi se nějakou dobu to v sobě řešila, až to vyšlo ven nebo, že by jakože jen úlet z opití?
![]()
No, Jolča se rozjela a pravda, že Marie dost pomáhala a byla snad u všeho, snažila se řešit a tak a jentak Jolanu napadne, bez předešlé debaty s Marií, ať Luděk bydlí s nima? Na jednu stranu chápu to předávání je otravné, ale jako hned, aby u nich bydlel? Trochu to musí vylepšit udělat nějaký kompromis.
@a12 píše: Více
No jo, ale zas to nikde není psaný, že si musí dát něco nebo pak by mohli zavést, ať utratí min. 100kč. I když blbá voda, ale jestli něco stojí, tak taky to má cenu i když mizernou.
A zas si to tam dali jednou a nedává si to tak každý druhý zas.
A hlavně ji nabízí, tak si ji někdo může dát samotnou, to už je risk. Jako někoho napadne, že má doma nějaké jídlo ke kterému se hodí tatarka a nechce kupovat celou v krámě, tak si tam zajde pro pytlíček - myšleno jako příklad ![]()
Příspěvek upraven 13.02.26 v 00:44
@Deni.Tr píše: Více
Přesně tak a vůbec to nechápu, že neměla tehdy snahu Vandu hledat ![]()
@vokishka píše: Více
Tak to si ještě počkáme nebo uvidíme, za jak dlouho se vrátí, ale ať si to užívá, já ji to přeju ![]()
@sharunka03 píše: Více
To jako vážně?
obhajujes, ze si někdo jde sednou do restaurace a nic si nedá? Třeba v zimě se ohřát, ne? Za prvé, zabírá místo hostům, kteří si chtěj opravdu něco dát, za druhé ten podnik to teplo tak něco stojí.. No uz se nedivím, že tolik hospod a restaurací zavírá.
A ne, v životě by mě nenapadlo si jit do restaurace pro tatarku, že mi došla
![]()
Co jsem pochopila, tak jim to nechá, když budou platit o cca 3000 víc.. Proto bydlení nabídli ty mámě, aby přispívala a měli na to..
(chudák kluk, kteryho táta lákal na svůj pokoj)
@a12 Tak Mara skoncil v Ulici. Vcera se herec vyjadroval ze po 17.l nedobrovolne skoncil. Takze end.
@lilith1 píše: Více
Jj, četla jsem, nekdo to sem dával.
Myslim, že na to jsem reagovala, že zůstane v ty cizině, ale proč nechápu.
@a12 píše: Více
Já to beru, dle toho, co nabízí, když nabízí vodu třeba za 5kč? Nevím teď kolik platili a neměli čas si užívat džus, a vychutnávat si ho, tak si dali aspoň vodu, nic neobhajuju, jen to beru, dle toho co nabízí. Tak až dají, voda, jen při objednávce k jídlu, tak pak jasný nedala bych jim ani kapku bez té nabídky. Ale když to tak mají? Co se zlobíš na mě? Oni to tam mají tak zavedený, ne já.
Neznám nikoho, kdo chodí do restaurace na vodu nebo na džus…
mně by bylo trapně tedy, aspoň to kafe nebo sklenku vína když už