Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Jasně, ale šla bys na mattonku třeba do restaurace U Matěje, entree atd.?
My třeba máme pekárnu s posezením ve vedlejším městě, když třeba s detma čekám na bus, když jdem od doktora, dáme si tam mimo nákupu pečiva třeba chlebíček, nebo dortík, abysme poseděli.
Ale ze bych si tam sedla protože jsem si koupila 5 rohlíků a čekala na bus, to ne.
určitě mohla, ale svět není černobílý a jsou lidi, kterým by to přišlo nevhodné a trapné, necítili by se tam dobře a sednout k mattonce by si tam proto nešli. A už vůbec ne v době oběda, jako to bylo v Ulici. Ono kdybys byla majitel takového podniku, který má uživit tebe a všechny zaměstnance tak bys to taky viděla jinak. To je celé, není důvod se tu o tom dohadovat ![]()
@Amalthea píše: Více
Píšu pouze svůj pohled na věc a názor…každý to může vidět jinak… Sestra s manželem restauraci měli spoustu let, často sem u nich brigadnicila, tudíž si to dovedu představit…a fakt se nepamatuju, že by se usklibali nad hosty a vadilo jim, že si lidi objednaji z jejich nabídky co chtějí… Byli rádi za každého hosta…toť vše…
To je stejně největší bourák
skoda ze tam ma tak malo prostoru, to by bylo jine pokoukani než Věra a teta Běta.. vzdycky se mi libilo jaky je to prasak
![]()
@Snopy123 píše: Více
Tak to určitě nebylo myšleno a to tak možná brala Pumrová, ale to už se s nima bavila „víc“ když už přišli na ten oběd.
@a12 píše: Více
Já jen píšu, že to je hrozný, tobě příjde strašný si dát jen vodu, já, že někdo nedojí jen proto, že se u jídla s někým někdo pohádá.
Nebo kolikrát tam někdo za někým příjde mu něco předat nebo říct. To by mohla Milena taky vylítnout, ať tam nelezou, když si nic nedávají, no ne? ![]()
Však já to tu taky tak vidím. To jiní s tím mají problém.
Navíc i ty uznáš, že taky mimo jiné jde o obyč. hospodu pro obyč lidi.
Něco jiného je si dát jen vodu někde v nóbl restauraci, tam bych to nechápala z vícero důvodů, ale tady? Viď, nevím, co je to za prohřešek? ![]()
Příspěvek upraven 17.02.26 v 00:24
Pro mně jsi teda úplně v pohodě, to ti napíšu rovnou. Nemám s tím problém. Něco by bylo jiného tam žebrat o vodu každý den a ještě se ji dožadovat zadarmo, to je pak jiná. Ale takto, že?
@Punksnotdeath píše: Více
Tak nějak se najednou ta Marečkova rodina vytratila, zato ta nová rodina, tam přímo spadla do toho bytu, jak z nebe
Většinou, když přišla nová rodina, tak přijeli autem, rozhlíželi se usmívali, teprve přicházeli a oni? Bum a už byli v kuchyni a debatovali ![]()
Konečně, kdo to vidí mýma očima ![]()
A hlavně, něco jiného by bylo, kdyby na obědy tam byly fronty, neměli si lidi kam sednout. Ale jako v rest. tak půlka obsazenosti? Taky v klidu ![]()
@kometaO5 píše: Více
Díky taky
už jsem si tu připadala, že jsem divná a chodí se se do rest. na nejvýš na džus nebo víno, voda je ostuda ![]()
@Amalthea píše: Více
Tak natřískáno zrovna v tu dobu neměli, takže nezavázeli a dokonce si ji dávali rychle, protože, jestli si to ještě dobře pamatuji, šli se podívat na ten nový byt.
A píšeš o tržbách, zase to není hospoda, kde by měli o hosty nouzi, takže dva lidi, co si dali jenom vodu, snad pro ně není ztráta? Není to hospoda, někde na samotě u lesa, myslím, že každý den tam chodí lidi a kolem oběda jich je celkem dost. Nemusí tedy „plakat“, že si tam někdo poprvé v životě dal, jenom vodu. Tihle tam byli zrovna poprvé v životě a dali si vodu a asi za cca 10-15minut už museli jít. Takže z žádné strany žádné ztráty v tu chvíli.
Ještě úplně k prvotnímu impulzu na téma voda v restauraci, dobře, tak se to Mileně nemuselo líbit, hodila obličej. Tak ale, když už tu vodu donesla, to mohla mezitím vydejchat a položit tu sklenici na stůl normálně a ne naštvaně.
A jinak už bych asi téma „jít si do hospody jenom na vodu“ uzavřela ![]()
Příspěvek upraven 17.02.26 v 00:11
Jinak, teda Kolda s těma menstruačníma potřebama, vypadá to od něj zvláštně. Zrovna ten, co pohrdal holkama (byť v tom nějaký záměr asi je) tak jim kupuje čokoládky a prášky. I když se tak nějak inspiroval od jiných kluků, tak doteď tohle žádný neudělal. Na jednu stranu zajímavé, ale od něj? Působí to zvláštně.
Tak Jirka už nebude starostovat, tak kdopak bude místo, něho? ![]()
A skoro to vypadá, že to před Klárkou praskne, že Prokop randí s mamkou. No, jsem zvědavá, jak to dopadne. Sonička si pokecala po dlouhé době s Irenou, že by z nich byly zase kámošky? ![]()
Mně se ten Filip nezdá, jestli toho Petra nebude využívat?