Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Jo, já si říkala, že to bude asi toto jméno ano už jsem slyšela také u Polákové.
Však už taky neví, jaké jméno, co ještě nebylo, tam dát. Jsem zvědavá, jestli ta jejich holčička třeba časem taky bude mít nějakou mini roli ![]()
Příspěvek upraven 18.02.26 v 09:54
Jen to tak na mě zapůsobilo, že najednou začali scénu, že jsou doma a mají už dialog.
No jo to jsem napsala blbě, že se rozhlížejí ano tam už bydleli nějakou dobu, tak jenom, jako, že jdou teprve domů a pak to další. No to je jedno, tak holt byla změna ![]()
Já bych řekla, že Langmajer ml.ani jiné role nehraje
@sharunka03 píše: Více
Mně to teda taky přišlo, že je tam vsunuli trošku násilně, až moc rychle, ještě to možná bylo i tím reálným bytem…a skoro celý díl byl o nich… Mi to připadalo, že se ani nedívám na Ulici ![]()
@Letee píše: Více
Právě, mně to taky tak přišlo. Najednou šup a už mluví, něco dělají. ![]()
Jako ta Soňa, min. lhavost ji zůstala, prej na Erika. Jestli příjde na večeři? Možná příjde, i Prokop? Proč lže? Vždyť ten říkal, že nebude rušit a evidentně to ani s Erikem neměla domluvené, hned se ho ptala, jestli by přišel na večeři. To je teda jednání.
A Adrianě se o Kokešové snad bude brzy zdát, jak ji je všude plno a je neoblomná.
Asi měla Adriana říct, že ani Klárka neumí vše a není nejlepší, aby Kokeška neměla z toho trauma. A že se nikam neposune v tancování? Vždyť je to kroužek ve škole, tak to si bude muset fakt dát někam, kde se pak vypracuje na nějaká mistrovství a bude sbírat ceny jednu za druhou ![]()
Kokeš to bere hopem, hned zase si sednout bez dětí, večeře, sklenička.
Ta Adéla, jako spolužáci ji tam prudí, jak vše mění, ale nikdo k ničemu víc nemá. Proč s něčím nepříjdou sami? Ono jako vymýšlet něco sám, je taky blbý. Mají mít nějaké vystoupení nebo jen chtějí? Měli by se na tom podílet všichni nějak.
@sharunka03 píše: Více
PRESKRTNUTO jo a nakonec vlastně Adélu vysoupnou…to sem nějak nepochopila proč vlastně jakože jedenkrát nepřišla…že bude Anežka tančit s tím jejím klukem…a proč by měl přijít Prokop na jejich večeru teda taky ne ![]()
PRESKRTNUTO a ta nová rodina asi bude v nove udelanem ateliéru bytu Mareckovych…
Tak já už totálně postrádám logiku ve všem. To předtančení? Co to je za šaškárnu? Proč Anežka netancuje s Matějem a Adéla normálně s Milanem? A podle ukázek to fakt vypadá, že ta nova rodina bude bydlet v bytě po Marečkových - to je opravdu jen tak vyšoupli? No ještě chvíli a nebude se na to dát koukat ![]()
@Deni.Tr píše: Více
No, když se to naučila i Anežka a ten její, tak by mohli být uz 3 páry ![]()
Ale ze uz je štve Adéla se ani nedivím
mne ta holka taky nějak nesedí ![]()
Ale na její reakci jsem teda zvědavá ![]()
Erik se dočká mámina přiznání
*Soňa (Lucie Vondráčková) se tváří velmi vážně a nešťastně. Co se stalo? Anebo spíš – co se stane? Pozve si na návštěvu Erika (Adam Seidl), aby mu řekla něco důležitého. Dělá kolem toho velké cavyky, váhá, zdráhá se. Ale nakonec ze sebe přece jen vytlačí, že to byl tehdy zkrat a… doufá, že syn už pochopí, o čem se v souvislosti s Matějem Dvořákem (Jiří Dlouhý) pokouší mluvit.
Asi tuším, odvětí Erik. Jenže by to chtěl slyšet na plná ústa, přímo od mámy, žádné vykrucování a výmluvné mlčení. Soňa se tedy nadechne a skoro se slzami v očích přizná, že jí Matěj tehdy tu zpožděnku dal a ona ji spálila. Chvíli to vypadá, že Erik možná vstane od stolu, odebere se ke dveřím a prostě odejde, ale místo toho udělá něco milého – obejme mámu a poděkuje jí. Soňa to ani moc nechápe, cítí se hrozně ponížená. V jeho očích však tímto přiznáním neklesla, naopak. Tím by kauzu zpožděnka mohli považovat jednou provždy za uzavřenou*.
Mně Adéla taky nesedí, ale i tak mi to nedává smysl.
Nejdřív vlastně byli pro, aby tancovala jen Žofka, že je jediná, kdo to dá (i když Adéla vymyslela choreografii), pak teda, že s Markem, potom chtěla tančit i Adéla - s Milanem když spolu chodí. A nakonec Adélu vyšoupnou, protože Anežka to zvládne zatancovat taky? Ne, prostě nechápu ten myšlenkový pochod ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Spíš je to asi tim, ze je tak trochu štve všechny ![]()
Ale čím vic lidi bude v popředí tim lip si myslim
tak ve finále možná budou tancovat tri páry