Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19230
24.2.26 12:39
@malákráličice píše: Více

Já si takový podraz pamatuju jen na Bebarovou. Kdo ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
24.2.26 12:45
@Fíková píše: Více

Podle zvonků tam Marečkovi stále bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21212
24.2.26 12:51
@Dixies píše: Více

U toho malého Lexika a Nyklove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
24.2.26 12:52
@Dixies píše: Více
:potlesk: to je postřeh… Jojo oni tam budou bydlet jako pořád, jen už jejich byt neuvidíme a teda asi ani Maru ne :roll:

Příspěvek upraven 24.02.26 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
24.2.26 12:53

PRESKRTNUTO a teda dobra reakce Blanky na Kristýnin vztah :lol: to zahrála dobře i Evžen jak se nestacili divit…sem zvědavá co Luděk na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
24.2.26 13:14
@Paní Kudrnatá píše: Více

Jako tady je ještě dobrý, ze případně bude vědět kdo je matka a kdo otec.. Ale když je jedna ženská a dva chlapy, tak ani neví, kdo je otec kteryho dítěte 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
24.2.26 13:16
@sharunka03 píše: Více

Musíš to brát tak, že to je úplně jinej byt, ne byt mareckovych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.2.26 19:19

Mě by zajímalo, jak byste reagovali vy, kdyby vaše dospělá dcera přišla se stejnou informací, jako Kristýna?
Reakce Blanky mi přišla přehnaná, málem se z toho složila..
Pro mě je třeba vztah ve třech nepřijatelný, ale takhle bych nevyváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
24.2.26 20:47
@Meduňková píše: Více

Nepřišlo mi, ze až tak vyvadela. Spis o ni mela nejdřív dost strach, pak ji to i zaskocilo, ale na to, že vždycky byla tak trochu hysterka :lol: mi to přišlo jeste v pohodě :lol: a strach má o ni pochopitelně pořád.
Ty jo, jen představa, jak jsme se tu bavili o těch dětech, no za mě by se Kristýna teda slozila, kdyby Daniela přišla s tim, ze otěhotněla :think: a bejt rodič, tak rozhodne nechci vědět žádný podrobnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2928
24.2.26 21:00

@Meduňková A co by jsi udělala? Zakázala jim ho? Přijatelný nepřijatelný je to jejich vztah.

Mně tedy přišlo, že se jí to zdá jako kravina, což chápu. Vyváděla, protože si původně myslela, že ji podvádějí.

Naše děti s tím nepřišly tak nevim. Ale asi bych to respektovala. Co jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2928
24.2.26 21:05

Mně tedy dnes bylo líto té holky z nové rodiny. Chudák musí neustále někde obskakovat mladšího sourozence. Chápu, že to pro tu rodinu je nové, ale ona rodič není. Za chvíli jim ho bude hlídat i Soňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
24.2.26 21:11
@Snopy123 píše: Více

Ja dneska moc nepochopila proč musela zůstat doma? Že si baba hla se zadama? To by jak všichni s ni jeli do nemocnice? Vždyť nakonec stejně nejela.. Tak proč? Nevím, v který třídě kluk je, ale přijde mi ještě malej, taky bych ho samotnýho celý den doma nenechala, zvlášť s nově zjištěnou nemocí. Ale teda tři dospělý a nedaj dohromady hlídání jednoho jinak uz samostatnýho dítěte? Zvlášť když jedna osoba je důchodce, matka snad má taky nárok vzít si o prázdninách dovolenou, ne? Předpokládám, že teda řeší jarní prázdniny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
25.2.26 00:43
@Fíková píše: Více

Někde jsem četla, že je to po nich byt jinde, zas, že není. Každopádně dispozičně je stejný. Takže, jestli oni už tam hrát nebudou, tak je to asi jedno, on tak vypadá, jako by to byl on.
To je jak o Marečkových, slibováno, že se neztratili, že budou. Pak najednou, že Kryštof končí, takže jestli někdy budou Marečkovi bez Máry a v bytě odehrávat děj? Toť otázka :think: Ale asi to vypadá na nějaké řešení max. Karly s Jirkou v Coolně, krámku. Možná ještě tak Vojta ve škole s Miloškem a to asi bude tak vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
25.2.26 00:44
@malákráličice píše: Více

Tohle to je na prd, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
25.2.26 00:46
@a12 píše: Více

Ale vypadá, jak jejich, jen jakoby jiný nábytek. Akorát mě to zmátlo i některé v jiné diskuzi. Jasný, tak třeba někdy Marečkovi ukážou v bytě, ale kdo ví, viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí