Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Neneeeee, to nemůžou myslet vážně, prostě nemůžou.
(MyFans
)
@Letee píše: Více
No to pak stou Soňou, ano to už pak ukázali zvonky. Ale nejdřív bylo, že se stěhují zřejmě sem, do tohoto baráku. Do toho Marečkovi, jestli v Ulici, budou/nebudou? Pak Kryštof ten odchází teda úplně, co jsem pochopila. A až pak najednou ten byt a potom ten zvonek, jak Soňa slídila u baráku. Zajímavé pořadí, no ![]()
Příspěvek upraven 03.03.26 v 00:26
@Žirafa 69 píše: Více
Hezky nás provedli bytem - tož tak! ![]()
A nejlepší koupelna, vzadu skladiště a tam nějaká vana odložená ![]()
Na co mají v bytě kukátka, když do nich nekoukají? Anežka mluví s Michalem a bojí se, aby tam chodil, stačilo se podívat do kukátka a hned by věděla.
Ta Daniela neříkala, že má nebo sháněla nějaké bydlení bavila se o tom před časem, s Kristýnou tak jak to měla? Byla nakonec u Kristýny pečená vařená stejně.
Soňa prej něco k jídlu: pomeranče a zázvorové šťávy, jó, to se z toho hodně nají ![]()
Ve videu autoritativní čarodejnice. No kdo to asi je? Soničko, no ty ![]()
A proč to řeší na té oslavě Kristýna? Tak mu o té trojce mohla říct někde na kafi nebo u něj třeba doma. Kazí akorát oslavu
Lůďa z toho tak mimo, že na to nic pořádně neřekl. Ještě, že u toho nebyla Klárka, to by mohlo být taky zájímavý ![]()
Nebaví mě ta linka s impetigem. Ano je to nakažlivé, ale úplně jsem neslyšela, že by se nakazily celé třídy. A nakažení se zalagrovali hur než s kovidem v té top dobe. Když to má dítě tak co, zavřou ho do komory? Ale teda že to na tom začátku není akné snad poznal každý.
@sharunka03 píše: Více
Tak musejí mít někde kamery, však víš. Nikdy nezabírají celou místnost.
@vokishka píše: Více
Já ho měla před pár lety a žádné opatření jsme nedělali. A doma to nikdo nechytil. Fungovala jsem naprosto normálně. ![]()
Jako vážně už mají prodané vstupenky a místenky ke stolům a řeší teprve pronájem sálu? Moc se mi taky líbí ta zvláštní místnost ve škole, studovna a kafárna, kam chodí jen stejný okruh lidí a nikdy tam není obsazeno ![]()
@Mirčulka píše: Více
Už ho mají zamluvený, řešili, jestli nemají volný i jiný termín kvůli tomu impetigu. Ale i tak…mohli celou tuhle linku s přípravou maturáku vynechat, neodpovídá to realitě ![]()
Nepřehání to ta Blanka už trochu? Prostě do Kristýny hučí a hučí. Copak neví, že to bude mít přesně opačnej efekt? Dneska jsem se dívala teprve na díl, jak si Daniela přišla sbalit věci. A nějak mi už lezla na nervy. ![]()
@Taktinevím A kdo ti leze na nervy Blanka nebo Daniela? Me uz lezou na nervy nejak vsichni. ![]()