Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Anežka by šla asi k Michalovi a do ložnice ten nový najemnik
a Erik zvesela si bude psát na. gauci v obýváku a neplatit… A Klímovi když přijedou se vyspí na karimatce ![]()
Příspěvek upraven 06.03.26 v 11:30
@vokishka píše: Více
Fakt a pořád tam chodí a kafíčka pije a vysedává…už jak v království hraček…tam taky viz Helena vysedává celý den…Linda ta už asi myslí, že je jejich zaměstnanec ta už si tam taky chodí kdy chce jak chce ![]()
@Sára2020 píše: Více
Mě všichni, ale hlavně Kristýna těma recma…jak o tom. vztahu mluví, vysvětluje cizima slovama…vše si umí odůvodnit…jak kdyby šlo o něco unikátního
ano a Blanka ji bere jako malé dítě, ale na to že ji celou dobu živí, podporuje, Kristýna ani brigádu nemá…nakonec i tu Danielu si k nim nastěhovala…na to ji Blanka byla dobrá… ![]()
Uz jste někdo viděl poslední díl???
Zofka krásný šaty, Magda tez…ale ten konec???
![]()
@Anonymní píše: Více
PRESKRTNUTO Anežka měla pěkně šaty…ale celkem mě překvapilo, že na plese nebyl Dvořák, a tančila jen Žofka s Markem a ostatní ne ani to křoví nedělala Anežka např… I teda víc učitelů, aspoň ten Prokop tam mohl být
že by ji znásilnil
ale to ten jeho kámoš toho kudrnace…
Příspěvek upraven 06.03.26 v 19:42
@Letee píše: Více
Jo to jsem si taky rikala, ze tam s klukama nebyl Dvořák, ani žádný další učitel….Prokop jen u Adriany….
No doufam, ze k ničemu drastickému nedojde…jen ji treba bude chtít vyfotit/dat někam na sítě aby ji ztrapnil??? Asi to bude někdo od toho Romana z ty party? Ale hnusný….fuj….. ![]()
Ta linka s důchodem bude zase trapná. Přece před odebráním důchodu proběhne nějaké řízení, kdy doložíš zprávy. A těžko někam naběhne, aby jí ho vrátili, jak se vyjadřovala. A už vůbec tě nikdo neumístí na pracák.
@Anonymní píše: Více
PRESKRTNUTO taky myslím že to bude, že ji asi nějak,,zpraskoval,, a chtěl ji fotit…
Oni nemůžou jednou udělat normální v pohodě díl prostě. Maturák, klídek, musí být na konci zase psycho ![]()
@Deni.Tr píše: Více
tam už celkově asi není jediná pohodová linka
@Žirafa 69 píše: Více
To vím, ale pak to působilo zvláštně, jakoby legračně. Vím, že mají části místností a je to oříznuté, ale pak když to takhle ukázali, vypadalo to min. zajímavě.
@Deni.Tr píše: Více
To mě taky zarazilo, vidím, že něco visí na věšáku, tak to asi nebude zapomenuté a určitě by slyšela za chvilku přes dveře hlasy. A nakonec, zaklepala vůbec? ![]()
Teda, najednou, je Daniela, na způsob květáku teda jen hlava
ale před časem jsem tu četla ódy, jak je krásná, tak už ne? ![]()
@Letee píše: Více
Jo polykula, to bylo něco. Ani sama nevím, jestli to píšu, dobře, ale to byla bomba a ještě jedno slovo tam padlo často.