Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3052
26.2.26 08:04

@malákráličice 58310094
Jojo byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39454
26.2.26 09:09
@vokishka píše: Více

Sejde se s Filipem, důkladně si o tom promluví, ale z rozhovoru v podstatě vyplyne, že je to začarovaný kruh bez východiska. Firma dluží zaměstnancům peníze, protože jiné firmy zase dluží peníze jí. Soudit se ale nemá smysl, protože to by se stejně táhlo léta. Ke konci večera dospěje Petr k jedinému řešení – zaplatit zaměstnancům převodem z vlastního účtu. Hodlá to samozřejmě nejdřív probrat s Filipem, ale ten se asi na daný nápad moc nadšeně tvářit nebude.

https://www.kinotip2.cz/…5-15870.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
26.2.26 12:26
@Žirafa 69 píše: Více

A takový věci si ten Dolanský nezjistil? 8o vždyť magda říkala jak si ho prolustrovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39454
26.2.26 15:59

Proměna Magdy v Ulici? Snad se z ní nestane fúrie, doufá Macková
 https://tv.nova.cz/…nika-mackova

V Ulici stojí nový byt. Vejděte do něj jako první
A byt Hruškových

https://tv.nova.cz/…j-jako-prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.2.26 23:50

Noo z toho ještě bude průser… Ještě že si Magda tenkrat nevzala tu hypotéku nebo jak to bylo, kdovi jak Petr dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
27.2.26 09:24
@Punksnotdeath píše: Více

PRESKRTNUTO Magda jim bude dělat účetnictví tak bude všechno oookeeej :lol: jinak Langmajer je nesympatický :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
27.2.26 09:25
@a12 píše: Více

Přesně tak… To si měl všechno ověřit… A ještě bude posílat svoje peníze aniž by se domluvil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
27.2.26 09:28
@Meduňková píše: Více

Stejně by to nebylo nic platné, jim do toho mluvit… Ale Kristýna je teda zvláštní, že jak chodila s tím novinářem, tak se s ním v podstatě rozešla proto, že otálel s rozvodem ač s manželkou nežil, ale měl s ní asi dobré vztahy, to Kristýně straasne vadilo…a na druhou stranu ta Blanka měla pravdu v tom ač Kristýna si to nepřipustí, že ten vztah začali proto, aby o ně Kristýna nepřišla ani o Danielu ani o Denise, když zjistila, že se sobě navzájem líbí… :,( že v podstatě proto to navrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
27.2.26 13:05
@Letee píše: Více

Mam mnohem radeji toho druheho, bráchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
27.2.26 14:24
@vokishka píše: Více

A ještě jak k nim drze chodí do bytu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39454
27.2.26 22:59

Úder z minulosti. Děsivá past sklapla a tajné fotky z Austrálie hrozí absolutním skandálem

Návrat z opačného konce planety měl přinést rodinný klid a bezpečné zázemí po mimořádně náročných měsících. Místo toho se Adriana z Ulice ocitá pod zničujícím tlakem. Stíny australské minulosti nečekaně ožívají v podobě extrémně choulostivých snímků a hrozí, že jí kompletně rozvrátí její pečlivě budovaný život v Česku. Obyčejné starosti matky samoživitelky rázem střídá čistá hrůza z neznámého stalkera.

„Takhle, asi tě to překvapí, asi určitě… Ale nepřipadáš mi jako člověk, co se ze všeho hned popo… Ani jako puritánka… A taky věřím, že mě neodsoudíš,“ pronese napjatá Adriana směrem k Magdě. „Už to řekni, Adri…,“ zazní netrpělivě z úst Magdy. „V Austrálii jsem si nějakou dobu přivydělávala na MyFans a teď mi do mailu přišlo tohle,“ svěřila se odevzdaně Adriana a ukázala zprávy.
 https://www.readzone.cz/…m-skandalem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.2.26 06:11

@Žirafa 69 To není nebezpečná Australská stopa, spíš velbloudí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
28.2.26 17:33

Mě přijde trochu přehnaná reakce. Kristýna je dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
28.2.26 17:41
@Meduňková píše: Více

Mluvíš mi z duše. Já osobně bych vyjádřila nesouhlas, případně ji varovala, že jí to jednou může začít vadit a bude se trápit. A nejspíš bych netrvala na tom, že se kamarádka musí vystěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
28.2.26 17:44
@Snopy123 píše: Více
Říkala jsem si to samé. S babčou na pohotovost mohl jet jen jeden z rodičů. Holky se neptají, prostě musíš a hotovo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí