Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sára2020 píše: Více
No mně rozhodně Daniela, ja ten její utrpenej výraz a květák na hlavě uz ani nemůžu vidět
pro mě byl vrchol ta líbačka s Kristýnou a nudli u nosu 😬
Uz se těším, až tam budou dily s dorostlyma vlasama a snad culikem.
Občas to má upravený docela pěkně, ale někdy vypadá fakt jak puberťák - kluk.
No a denis taky, jak spustil na blanku, ještě jak si potykali, tak to zní ještě hůř
já nevím, který mámě by přišlo normální, že dcera ma kluka, kterej chodí a spí ještě s jednou holkou.. A ty cizí výrazy Kristýny jsou taky na ránu ![]()
Já jsem úplně nepochopila to spolubydlení u Anežky a Michala. Nebydlí tam teď Žofka. Tak to hledají holku k Anežce do pokoje? To bude na té manželské posteli spát s někým cizím?
Nebo půjde k Michalovi do pokoje? A proč tedy do toho pokoje nejde Erik. Snad má rodiče, tam mu část nájmu zaplatí. To bude celý rok spát na gauči za minimální částku?
A nemusí s dalším podnájemníkem souhlasit majitel bytu?
Tak já nevim, ale mně za těmi maily Adrianě sedí Kokeš. Je zhrzenej, ví, že je z Čech, že má tu školu a jestli si ji trochu “lustroval”, tak ty její fotky mohl na netu v klidu najít, ale třeba se pletu ![]()
@Sára2020 píše: Více
Pravda, to bude taková ****, co umí udělat zle ![]()
@a12 píše: Více
Presneeee, ten květák na hlavě
uz jsem to tu kdysi psala ževypadaji s Denisem jako sourozenci ![]()
Ta Adriana je ve škole častěji, než kdyby tam učila na plný úvazek.
@vokishka píše: Více
Přesně a jak vlezla těm klukům do šatny jsem taky nepochopila, před dveřmi visí bundy, musela slyšet hlasy a stejně tam vleze a ještě kouká překvapeně
![]()
@Deni.Tr píše: Více
Jo, navíc tam přece nemá co dělat, kroužky jsou odpoledne. U nás se ani s děckama ze školy nesmí setkat (pokud samozřejmě v tom kroužku, tréninku nejsou).
@a12 píše: Více
Já bych předně nesnesla, aby se to všechno slejzalo o nás. Mít malý byt a věčně někoho na návštěvě…asi bych jim doporučila si najít nějaký podnájem. Ufňukaná Uršula Kristýna by mohla hákovat u Niklů.
@Punksnotdeath píše: Více
Mě se ty vlasy líbí, je to originální, v porovnání s Blankou a Kristýnou třeba. Celá ta herečka je hezká, ale už moc ukňouraná a ublížená v té roli