Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Mně taky to přišlo až vtipné jak ji odpalkoval jak natvrdo narovinu všecko řekl,, že samaritánka chce zachraňovat mrzáka na vozíku,,ale jinak je mi jich líto obou…Lukáš je jenom nešťastný… A nechce aby s ním byla ze soucitu…
@Letee píše: Více
Jj, je na něm vidět, že ho to mrzí a druhej den jede znova 🤦 ![]()
Mně je líto herečky, že musí hrát v Ulici. Složenky se neptají. Na marody má „štěstí“. Hrála už ve Smyslu pro tumor.
Na co má vlastně ta nova babka invalidni duchod? A ten maturák bude dnes v pondělí? Ja sice na zadnem maturaku nikdy nebyla ale v pondělí? Same otazky ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Babka má,,chronické bolesti,,
nebylo vysvětleno s čím vlastne je v důchodě… Asi záda? Maturitak mají dnes a teda nevím, taky mi přijde pondělí divneee…a v úterý zvesela půjdou do školy…
Nějak jsem to dnes nepochopila. Prokop v obleku, ale na maturák nešel? Taky jsem myslela, že tam bude nějaký ten moderátor, když tak jásali, že to vzal.
Tyjo ten co tam táhl Žofku na záchod nebyl určitě kudrnáč, podle vlasů to vypadalo jako Marek! Ale neee to by on snad neudělal!
Taky si myslím, ze to byl ten kámoš od Romana….videla jsem úterní díl a odchází skoro jako poslední kdyz jde Michal zpátky hledat Žofii..
@vokishka píše: Více
Já myslela ze to bude moderovat s Michalem
![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Já v první chvíli taky sem si to myslela..
No nevím za mě ten ples
docela překvapilo, že tam nebyl Dvořák, ten tanec pouze Žofka, ostatní ani křoví nebyli, hlavní Story asi byli Zofciny rodiče, že se tak bavili,
Magda se to snažila zachránit dojetím, ale tím, že tam bylo tak málo učitelů ani ten Prokop ne, moderátoři toho taky moc neřekli…tak se mě to nějak nedotklo… Jen, že tam aspoň dali tu hudbu no… No a nakonec to tak utli…
na to jaké byli přípravy atd…
Moderátor měl bouračku - volala
to jeho manželka nebo kdo Anežce do školy. Proto oslovili na poslední chvíli Kaštana.
@Snopy123 píše: Více
To ano, to tam řekla Anežka, právě proto mě napadlo ke Kaštanovi ten Michal…
@vokishka píše: Více
Moderátor byl kaštan a k sobě premluvil otika.