Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Přesně tak.
to by se jí mělo připomenout… Moc toho pro ni za 35 let neudělala teda… Teď už to teda hodně přehání…
@Taktinevím píše: Více
V pondělí už asi začnou nové díly, Magda už má sestřih teda ofinku ![]()
Myslíte, že ten z té nové rodiny říká pravdu o tom, proč se nebaví se Soňou? Mě ta jeho historka připadá malicherná na to, aby se nebavili celé roky.. A že pak měl firmu a skončil v insolvenci, je snad jeho problém ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Ty jo, malicherna, jo? No, mně teda ani ne. Známyho takhle posadili nalityho za volant nabouranyho auta ve kterým umřel člověk, taky se vědělo, kdo za volantem opravdu seděl a vůbec mu nevadilo, ze šel sedět někdo jinej.
A že v podstatě dítě, který ještě chodí ze skoly rodice vyhodí na ulici ti přijde malicherny? Mně ani ne. Ještě když kvůli tomu nedodelal skolu, aby měl kde bydlet a nebyl z něj bezdak a sestřička si vesele bydlela se servisem u rodičů. Za mě to je teda hnusný.
Tak s Lukášem mi bylo hned jasný, že chce něco takového udělat. Vlastně si myslím, že už se i pokusil vzhledem k té rozbité klice. Pak ty řeči k tomu směřovaly. Jen to tam asi úplně nemuseli ukazovat potom, pro mě je zrovna toto hodně citlivý ![]()
Ajajaj….co udělal Lukáš? To co uz bylo několikrát naznačeno? ![]()
@Marcella01 píše: Více
Nechci prozrazovat těm, co to neviděli, ale jo :/ naštěstí se to nepovede
@Letee pondělní díl jsem ještě neviděla, ale v pátečním mě zamrazilo jak řekl klukům v dílně „já vám slibuju že příští týden už se vymlouvat nebudu“ nebo tak něco a oni měli radost.. že si vyjdou.. a přitom on to myslel tak že se nebude vymlouvat protože už tu zřejmě nebude ![]()
https://www.super.cz/…dska-1523094#…
Tak to nechápu, proč ji rozjíždeli linku s podnikáním, partnerem, bytem..
to jsem zvědavá, jak to zas utnou ![]()
@Anonymní píše: Více
zrovna jsem to tu chtěla dát, chybět mi nebude. To tak vychází do konce sezony, když do dubna natáčí. Mohli by utnout celou tu linku. Místo nich bude prádelna a místo klubu počítače ![]()
@Deni.Tr píše: Více
A já sem si říkala proč ta klika, ano on to asi už zkoušel… Ale teda to bylo drsné ![]()