Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžete mi někdo vysvětlit proč je tam linka s tím imaginárním pejskem??? Nic proti, množírny jsou špatné, útulky pomáhají atd ale proč tolik času s tímto tématem?
A že Daniela přijde, Kristýna vybaluje nákup s ona začne rovnou krájet tu špinavou okurku přímo z tašky z obchodu??? ![]()
A linka Erik & Naty….trapnosti se z toho člověku kroutí palce u nohou ![]()
Vanda s Luďkem - ať nejsem jen negativni
časem by vlastně mohli byt zase spolu ![]()
@Marcella01 píše: Více
No mne uz ta uknourana Daniela celkově leze na nervy ![]()
A teda já nechápu ty linky děti a sex
nejdřív se Klárka ptala adriany na sex (jak ji říká koalko nebo jak je příšerný) a teď lexik a sexujici hlucnej Lumír s Kateřinou
jako ja nevim, ale úplně bych nepotřebovala aby moje dítě mělo tohle ve scénáři ![]()
Já to taky nechápu tento děj… Proč? Pejska stejně neuvidíme… A od Kristýny vrchol drzost, že si ještě řekne ať je pejsek u nich…
no na to jak Vanda chtěla být samostatná u mámy v žádném případě tak radostné jde k Luďkovi ![]()
@Letee píše: Více
Jo, to je taky vtipný….neco si asi vydělala, chce šetřit, a hned se naklape k Ludimu ![]()
@a12 píše: Více
Joooo, to je taky strašný!!! Koukají se na to třeba i děti, nebo jsou prostě někde okolo s oni furt dokola řeší toto??? Lexik mi celkově pije krev, k tomu se nebudu vyjadřovat…celkově tam řeší témata, který mi přijdou trapný/zbytecny/ nevhodný….
No, u tohohle tu naštěstí dítě nepobihalo, ale pořád se ptal, co řeší u ty Žofky
běžně ho to moc nezajímá, ale tady asi vycítil, že to je naky drama ![]()
Luděk zmínil ubytovnu, kde Vanda bydlí s možným výskytem štěnic vždyť výskyt štěnic nesouvisí a úrovní hygieny mohou se vyskytovat i v luxusních resortech.
@a12 píše: Více
Mně Daniela už vadí ano ten její hlásek a to její,,Kristyyyy,, jo to jak Adriana vysvětlovala Klarce sex to sem teda nepochopila proč a ještě i ochranu ![]()
Lukáš mě opět dojal dnes jak obejmul Rostu
mne je ho tak líto
Luděk právě vandu rozmazloval az moc, misto v praci ji dal, pak i po pruseru ji vzal zpátky aby ona udelala průser ještě větší.. a to s tim sexem, nevim proč se to tady tak řeší, já když mela věk Klárky tak jsem si jednou v lekarne vzala nějaký letáček a pak jsem se taky mamky ptala co je to penis protoze jsem to tam vyčetla ![]()
Divím se, že pošťačka nemá při tom obědvání doma na sobě ještě tu brašnu ![]()
To je tak pitomá linka s tím šéfem. Jak kdyby tam musel za kazdou cenu hrát, tak ho tam násilím strcili.