Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taktinevím píše: Více
Mně se to taky nelibi
je v tom taková zastaralá ![]()
@Letee píše: Více
tak ona si bydlení sehnala, zase oceňme, že takové, na jaké měla. Ale Luděk tam nechtěl pustit malou. Což se mu nedivím.
Magda je v tom účesu strašná, tohle si kdysi udělala známá, i tu samou barvu, je podobny typ jako Magda a taky ji to vůbec neslušelo ![]()
Já to nemumím popsat, jaká mi v tom připadá, ale taková asi něco starou a prvňáčkem
@Punksnotdeath @renduli @Taktinevím A mě se to na ní zase líbí. ![]()
To fakt nekdo strčí deckam ctvrtletku ze dne na den? I kdyz je to gympl.
Jj, ja si myslim, ze to někde padlo a ze Natálka musela bejt docela velká, tak to musí vědět ![]()
Já půjdu proti proudu. Mně se ta ofina na Magdě moc líbí. Je v ní dle mého hrozně šik. Ona je celkově moc pěkná, že by jí slušel i pytel na hlavě. ![]()
@Punksnotdeath Taky se mi na ni tenhle účes nelíbí, jinak všechny ostatní byli fajn, je to moc hezká ženská(podle mně nejhezčí z ulice) - tak snad to brzo změní:-)
Mně se ta ofina taky ze začátku nelíbila. Ale teď v posledním dílu, když měla culík, tak to vypadalo moc hezky:) asi jde i o zvyk ![]()
Netopýři budky, to bude prodejní trhák, urvou jim ruce, tisíce prodaných kusů
![]()
@Deni.Tr píše: Více
S tím culíkem to vypadalo dobře, nevím no když to má rozpuštěné a dolů ještě ty vlny nakaderene mě to přijde jak z osmdesátých let
já bych ji celkové ostříhala ty vlasy, mně se líbila na začátku jak měla to mikádo… ![]()
Ty jo tak to jsem úplně zapomněla, že to měla takto ![]()