Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PRESKRTNUTO v díle co bude dnes mě pobavili Prokop s Adrianou… Poslal ji erotické fotky ( nahý), které fotil v ředitelne a zaslal na mail, ze kterého mu došly Adri fotky, co posílala ten stalker
a Adriana že,, doufám, že si tam aspoň bez hlavy"
a Prokop,, a nevíš proč bych se fotil bez hlavy? "
@Letee píše: Více
Jo
a ještě víc se teď přikláním k tomu, že to dělá Kokeš, ta zpráva přece v posledním díle přišla Adrianě po rozhovoru s Kokešovou, když tam ještě byla vidět, takže to poslat nemohla ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Ono to podobně měla pak ještě znovu, dalo by se říct nedávno, strašně rychle ji rostou vlasy ![]()
@a12 píše: Více
Ano ji strašně rychle rostou vlasy… Ale jak došla do Ulice tak ji to hodně slušelo…
Tak sem si říkala, že Mikešová by to napsat nestihla ![]()
@a12 píše: Více
PRESKRTNUTO Já si myslím, že to ví Natálka, že není její biologický otec… Ovšem to jejich setkání v hospodě
no velice rezervacka stolu, já že aspoň večeře bude a oni tam sedí u prázdného stolu enom děcka měly myslím džus…
Nadrženej Prokop je vážně slizkej! ![]()
Ještě jak Adrianě oblízl to ucho… proč to tam musí cpát?! ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Ježíš, to jsem si přesně rikala, ze je nechutnej 😬 A teď teda pravděpodobně před Sonou prozradej, že adriana něco fotila, jo?
no a teď ten dotyčnej, což ona není, může fotkama vydírat i prokopa
jezis, malým lidem, jako jsou jeho žáci se vstepuje, že nemaj nikomu posílat takový fotky a udělá to učitel, zástupce ředitele, zaskakujici ředitel.. Pane bože 🤦 no, zasloužil by si být vydiranej
no a když se ty fotky ven dostanou, tak aspoň můžou udělat s adrianou besedu na toto téma s názorným příkladem ![]()
@Pripalenapanev Jo no. To ucho to bylo nechutný.
Ale jinak mi to přišlo docela vtipný, přesně ta věta: Proč bych ti posílal fotky bez hlavy? ![]()
Tak jo Prokop byl nechutnej, ale co do háje předvádí Lumír? Nevim, jestli se smát, brečet, nebo zvracet. A Kamila po tom Vláďovi taky furt leze…ten scénář musí psát někdo napůl trochu narušený a napůl nějakým způsobem sexuálně frustrovaný, protože toho sexu je tam poslední dobou nějak moc. ![]()
Přesně!!! Proč po sobě všichni furt lezou??? Uz se vidim jak letím domu na oběd a kafíčko a místo toho mam ještě hodinu času na hrátky s manželem….Lumir je uplne nechutnej jak slinta na Kateřinu, horší jak puberťák…Prokop byl dobrej s těma fotkama
proč bych to fotil bez hlavy ![]()
@Marcella01 přesně to sem teď ještě v ráži jdu psát!!!
Ano Kamila s tím jejím FURT taky totálně trapný.. Lumír a Kateřina?! Tak ty jsou opravdu na poblití!! Do toho nadrženej Prokop.. no furt asi lepší jak nadrženej Lumír jak starej kanec!!! ![]()
K tomu linka s úklidem. To je ta Inka nesvéprávná nebo co. Navíc si dělá takovou reklamu, jen tak, bez papírů. A všichni jsou celí urvaní si vzít uklízečku domů ve svátek.