Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně těch dvou mlaďochů dnes až bylo líto. Tak se pěkně do sebe zakoukali a…
@a12 píše: Více
S tím souhlasím. I tak se to dalo řešit/natočit jinak. Tohle bylo takový „cože?
“
@Punksnotdeath píše: Více
Už jen vzhledově/stylově se mi k sobě nehodí, stejně, jako tenkrát nafoukaná Blanka a „ušmudlaný“ Evžen. Doufala jsem, že si na rande vezme jiný svetr, tohle je tak na doma. Já taky nechodím za dámu ani podle poslední módy, ale na rande bych v takovém svetru nešla.
@Letee píše: Více
Ale bydlení u mámy a u otce mýho dítěte, u kterýho asi furt v něco doufám, je rozdíl.
@Žirafa 69 píše: Více
A ona je Natálie dcera Vladimíra? Vždyť Kamila ji měla v 16ti a s otcem Kamily nežila a časem poznala Vladimíra a s tím má Sebíka, ne?
@Anonymní píše: Více
No nemeli by byt pokrevní příbuzní
erik to vědět nemůže, ale ona by měla, ne?
nebo byla tak malá, že neví, ze Vladimír není její táta? Ale to asi ne, ne? Myslíš, že to bylo pár let po jejím narození co se poznali, ne? Vím, že to tam nějak zmiňovali, ale ty čísla si nevybavuju.
Ale kdyby to nevěděla ( ani nevím, jak ho oslovuje) tak to by mohlo být to drama ![]()
Ale líto mi jich bylo taky.. Ale po tom popisu jsem myslela, že to zjistí později ![]()
Zápletka může být, že Naty neví, že má někde ještě tátu - biologického., Vladimíra oslovuje táto. Já totiž taky nevím, jak to je, zmiňovali to tam, ale nějak jsem to nezaregistrovala podrobně.
@Klopotkova píše: Více
Já to taky nezaregistrovala. Nepamatuju si to.
No mám pocit, že co se stalo s tou Soňou tam nějak bylo zmíněno, že to tchýně neví, protože spolu začali žít až později… Takže by sedělo, že není jeho dcera.
Ale je to zase takové " Ulice"
- uděláme zápletku naprosto ze všeho.
@Klopotkova píše: Více
No ja mam právě pocit, ze se tam nak bavili jak dlouho jsou spolu a ze jsemcsi hned říkala, to ty holce má bejt 12,jo
(nevím přesně kolik to bylo) ale zas ne, aby nevěděla, že není její táta mám pocit ![]()
@Taktinevím píše: Více
To jo ona k Jolane ani nechtěla, ale i tak na to, že se chtěla osamostatnit a hlavně jim dokázat jak je soběstačná a hned je u Luďka a to tam bude pořád i o víkendech atd… Chápu, že je to dobré řešení, že bude s Esterkou… Ale teda nevím, myslím Ludan po ní bydlení nebude chtít platit… Vlastně to vyřešil za ní…
Ona to ví i se o tom y Vladimírem bavili, že naposledy se viděli před 11 ti lety a že to rodinu ještě neměl… A on jí řekl, že Natálka není jeho