Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39426
30.3.26 19:46

Mně těch dvou mlaďochů dnes až bylo líto. Tak se pěkně do sebe zakoukali a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
30.3.26 19:55
@a12 píše: Více

S tím souhlasím. I tak se to dalo řešit/natočit jinak. Tohle bylo takový „cože? :roll: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
30.3.26 19:59
@Punksnotdeath píše: Více

Už jen vzhledově/stylově se mi k sobě nehodí, stejně, jako tenkrát nafoukaná Blanka a „ušmudlaný“ Evžen. Doufala jsem, že si na rande vezme jiný svetr, tohle je tak na doma. Já taky nechodím za dámu ani podle poslední módy, ale na rande bych v takovém svetru nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64835
30.3.26 20:13
@Dixies píše: Více

Langmajer. S těma kamionama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
30.3.26 20:22
@Letee píše: Více

Ale bydlení u mámy a u otce mýho dítěte, u kterýho asi furt v něco doufám, je rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60966
30.3.26 20:22
@Taktinevím píše: Více

Mně taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
30.3.26 20:28
@Letee píše: Více

Mě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 23:14
@Žirafa 69 píše: Více

A ona je Natálie dcera Vladimíra? Vždyť Kamila ji měla v 16ti a s otcem Kamily nežila a časem poznala Vladimíra a s tím má Sebíka, ne?

• Citovat
  • Upravit
a12
60966
30.3.26 23:39
@Anonymní píše: Více

No nemeli by byt pokrevní příbuzní :nevim: erik to vědět nemůže, ale ona by měla, ne? :think: nebo byla tak malá, že neví, ze Vladimír není její táta? Ale to asi ne, ne? Myslíš, že to bylo pár let po jejím narození co se poznali, ne? Vím, že to tam nějak zmiňovali, ale ty čísla si nevybavuju.
Ale kdyby to nevěděla ( ani nevím, jak ho oslovuje) tak to by mohlo být to drama :mrgreen:
Ale líto mi jich bylo taky.. Ale po tom popisu jsem myslela, že to zjistí později :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
30.3.26 23:57

Zápletka může být, že Naty neví, že má někde ještě tátu - biologického., Vladimíra oslovuje táto. Já totiž taky nevím, jak to je, zmiňovali to tam, ale nějak jsem to nezaregistrovala podrobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39426
31.3.26 00:08
@Klopotkova píše: Více

Já to taky nezaregistrovala. Nepamatuju si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2822
31.3.26 09:16

No mám pocit, že co se stalo s tou Soňou tam nějak bylo zmíněno, že to tchýně neví, protože spolu začali žít až později… Takže by sedělo, že není jeho dcera.
Ale je to zase takové " Ulice" :zed: - uděláme zápletku naprosto ze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60966
31.3.26 14:27
@Klopotkova píše: Více

No ja mam právě pocit, ze se tam nak bavili jak dlouho jsou spolu a ze jsemcsi hned říkala, to ty holce má bejt 12,jo :P (nevím přesně kolik to bylo) ale zas ne, aby nevěděla, že není její táta mám pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
31.3.26 15:39
@Taktinevím píše: Více

To jo ona k Jolane ani nechtěla, ale i tak na to, že se chtěla osamostatnit a hlavně jim dokázat jak je soběstačná a hned je u Luďka a to tam bude pořád i o víkendech atd… Chápu, že je to dobré řešení, že bude s Esterkou… Ale teda nevím, myslím Ludan po ní bydlení nebude chtít platit… Vlastně to vyřešil za ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
31.3.26 15:40

Ona to ví i se o tom y Vladimírem bavili, že naposledy se viděli před 11 ti lety a že to rodinu ještě neměl… A on jí řekl, že Natálka není jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí