Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více..ale jinak je taková vtěrka, která místo hledání si práce se pořád prčí do něčeho, co jí zeťák zakázal.
Soňa se rozhodně nedrží zpátky, jak jí Vladimír přikázal. Naopak si moc ráda poslechne jeho verzi, aby věděla s jakou verzí příběhu má tu čest. Babi rodiny Hruškových si vůbec neuvědomuje, že opět dráždí hada bosou nohou. Když se Vladimír dozví, že se ty dvě za jeho zády tajně scházejí, praskne vzteky. Stojí opravdu za to, aby v tomto případě žila babička s nimi? Vždyť se ani nesnaží najít si práci. Místo ní dře jejich starší dcera Natálka. Otázkou je, co hodlá Soňa dělat dál? To chce opravdu svého bratra provokovat? Ostatně žaludek na to má. Kromě svých politických aktivit se přece může šťourat v rodině svého bratra. Tak alespoň zapomene na rozvod se svým manželem i na nesoulad ve vztahu se svým synem. Soňa je zkrátka houževnatá potvora a ne nadarmo ji scénáristé nechali ve hře. Teď bude vířit nejen politické vody, ale i vody rodiny Hruškových.
@a12 píše: VíceŠťastnou náhodou ale není třeba složitě vymýšlet, jak by se dalo Romana znovu najít, protože v tu chvíli vejde do baru i s partou přátel. Působí, že už má něco vypito, ale Anežka s Matějem (Jiří Dlouhý) mu šikovně připomenou maturitní ples. Tak s ním vlastně zahájí přátelský rozhovor, aniž by tušil, o co jim skutečně jde. Když jim nabídne, aby si s ním šli ven zakouřit trávu, ochotně přijmou v naději, že z něho vytáhnou cenné informace.
@Snopy123 píše: Více
Momentálně potřebuje ona je, pokud přijde o důchod
proto taky nakonec kejvla ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Jo to určitě byl on… Má Žofku prý i balit…
@a12 píše: Více
Jo dnes… Já hned ho ukázali na plese, tak s si vydedukovala, že to bude on, on hraje celkem v seriálech… Tak uvidíme kdo teda nakonec ![]()
Ta herečka je ještě o 2 roky mladší než herec co hraje Ediho
ale nevím no, mně se k němu asi nejvíc hodila ta původní Adriana…
@Letee píše: Více
Jj, taky jsem si ji hledala, ale i tak mi porad přijde proti němu starší ![]()
Mně celkem i ta Magda, v tu dobu byla ještě taková víc trhla, barevná, strakata ![]()
Jo k němu se mi moc nehodí teda… Jo ano i ta Magda jak byla ještě strakataa ![]()
Mě mrzí, že se Vanda ještě neozvala Rosťovi, asi už o něj nemá zájem.
@Klopotkova píše: Více
Jak řekla mámě.. Měla ho ráda, ale nebyla to láska jako k ludkovi
takže jectp asi lepší. Evidentně by pořád chtěla zpátky ludka.
Jo, já si myslím, že se teď bude extra snažit, aby Luďka dostala zpět. A sice je Vanda trošku exot, ale přála bych jí to, aspoň něco pozitivního by v tý Ulici bylo ![]()
@Klopotkova Už se mu ozvala. On má ale jiné starosti. A ona neměla teď čas, musela se zabydlet. Navíc ji zřejmě dle mého jde o Luďka.
@Deni.Tr Co je na životě s manipulantním Luďkem pozitivního? Narcis jak Brno. Stačí se podívat jak se choval k Blance. U Luďka už bydlí, nově
Aha, takže to bude stejně Rosťovi vadit.
No tak pořád je to jen seriál
tam se lidi mění (viz. Lumír), přijde mi, že i Luděk se tak nějak změnil díky Ester a jo, prostě by mi ten comeback přišel momentálně pozitivní vzhledem k tomu, co se děje ve zbytku Ulice
Navíc k Vandě se nechoval nějak zle, ne? To až potom když přišel na to její lhaní atd. nebo už si to možná nepamatuju. Prostě se mi k sobě ti dva hodí.