Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39425
26.3.26 09:08
@Snopy123 píše: Více
..ale jinak je taková vtěrka, která místo hledání si práce se pořád prčí do něčeho, co jí zeťák zakázal.

Soňa se rozhodně nedrží zpátky, jak jí Vladimír přikázal. Naopak si moc ráda poslechne jeho verzi, aby věděla s jakou verzí příběhu má tu čest. Babi rodiny Hruškových si vůbec neuvědomuje, že opět dráždí hada bosou nohou. Když se Vladimír dozví, že se ty dvě za jeho zády tajně scházejí, praskne vzteky. Stojí opravdu za to, aby v tomto případě žila babička s nimi? Vždyť se ani nesnaží najít si práci. Místo ní dře jejich starší dcera Natálka. Otázkou je, co hodlá Soňa dělat dál? To chce opravdu svého bratra provokovat? Ostatně žaludek na to má. Kromě svých politických aktivit se přece může šťourat v rodině svého bratra. Tak alespoň zapomene na rozvod se svým manželem i na nesoulad ve vztahu se svým synem. Soňa je zkrátka houževnatá potvora a ne nadarmo ji scénáristé nechali ve hře. Teď bude vířit nejen politické vody, ale i vody rodiny Hruškových.

https://www.kinotip2.cz/…6-16166.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39425
26.3.26 09:10
@a12 píše: Více
Šťastnou náhodou ale není třeba složitě vymýšlet, jak by se dalo Romana znovu najít, protože v tu chvíli vejde do baru i s partou přátel. Působí, že už má něco vypito, ale Anežka s Matějem (Jiří Dlouhý) mu šikovně připomenou maturitní ples. Tak s ním vlastně zahájí přátelský rozhovor, aniž by tušil, o co jim skutečně jde. Když jim nabídne, aby si s ním šli ven zakouřit trávu, ochotně přijmou v naději, že z něho vytáhnou cenné informace.
Podle Michala (Karel Klement) je důležité, že se jim podařilo tak snadno vetřít do jeho přízně, aniž by prozradili, že jim jde především o Žofku. Šimon (Jakub Krause) ale není nadšený, že se před Romanem všichni tak nějak „odkopali“ a že kluci nějakým způsobem porušují slib, který mu dali, než s tímhle amatérským vyšetřováním začali.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60964
26.3.26 10:51

Momentálně potřebuje ona je, pokud přijde o důchod :mrgreen: proto taky nakonec kejvla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
26.3.26 18:52
@Deni.Tr píše: Více

Jo to určitě byl on… Má Žofku prý i balit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
26.3.26 18:54

Jo dnes… Já hned ho ukázali na plese, tak s si vydedukovala, že to bude on, on hraje celkem v seriálech… Tak uvidíme kdo teda nakonec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
26.3.26 19:04

Ta herečka je ještě o 2 roky mladší než herec co hraje Ediho :lol: ale nevím no, mně se k němu asi nejvíc hodila ta původní Adriana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60964
26.3.26 19:18
@Letee píše: Více

Jj, taky jsem si ji hledala, ale i tak mi porad přijde proti němu starší :mrgreen:
Mně celkem i ta Magda, v tu dobu byla ještě taková víc trhla, barevná, strakata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
26.3.26 20:21

Jo k němu se mi moc nehodí teda… Jo ano i ta Magda jak byla ještě strakataa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
26.3.26 22:34

Mě mrzí, že se Vanda ještě neozvala Rosťovi, asi už o něj nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60964
27.3.26 11:59
@Klopotkova píše: Více

Jak řekla mámě.. Měla ho ráda, ale nebyla to láska jako k ludkovi :nevim: takže jectp asi lepší. Evidentně by pořád chtěla zpátky ludka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.3.26 12:28

Jo, já si myslím, že se teď bude extra snažit, aby Luďka dostala zpět. A sice je Vanda trošku exot, ale přála bych jí to, aspoň něco pozitivního by v tý Ulici bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2822
27.3.26 12:35

@Klopotkova Už se mu ozvala. On má ale jiné starosti. A ona neměla teď čas, musela se zabydlet. Navíc ji zřejmě dle mého jde o Luďka. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2822
27.3.26 12:36

@Deni.Tr Co je na životě s manipulantním Luďkem pozitivního? Narcis jak Brno. Stačí se podívat jak se choval k Blance. U Luďka už bydlí, nově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
27.3.26 14:09

Aha, takže to bude stejně Rosťovi vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.3.26 16:14

No tak pořád je to jen seriál :D tam se lidi mění (viz. Lumír), přijde mi, že i Luděk se tak nějak změnil díky Ester a jo, prostě by mi ten comeback přišel momentálně pozitivní vzhledem k tomu, co se děje ve zbytku Ulice :D Navíc k Vandě se nechoval nějak zle, ne? To až potom když přišel na to její lhaní atd. nebo už si to možná nepamatuju. Prostě se mi k sobě ti dva hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí