Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
, chci se zeptat, nevíte, čí je ten byt, ve kterém teď je Esterka s Jolanou? Předtím přeci bydleli s Vandou v tom reálném (asi panelákovém) bytě a teď ten byt vypadá úplně jinak. Ony se Jolana s Marií přestěhovaly, když byla Vanda pryč, nebo proč ta změna? Nějak jsem to nepostřehla
@Punksnotdeath píše: Více
Přijde mi proti nemu stará.. A teda, z rande bych řekla, že je to kokesova kdo píše Adriane a divím se, že magda z reakce Soni nepoznala, že Soňa fakt ne.
@spiritt píše: Více
To je ludka byt pokud vim, Esterka bydlí u něj, jolana j8 tam chodí jen hlídat.
@Punksnotdeath píše: Více
To nevim, ale vim, ze tam na začátku vysvětlovala proc ji rikaj Inka, babinka Inka se asi necítí byt babičkou.
Ale jinak musí být její babička, když jeyto dcera její dcery ![]()
Mně vadí, jak se ta bába pořád rýpe v Soně, je ji absolutní kulový po tom, co se stalo a že je schopná si ji tam zvát na kafíčka, no jak rychle přišla, tak by stejně rychle i odešla celá Inka ![]()
@malákráličice No I z Landové, předtím i ta Jindra nebo jak se jmenovala ta Bedřicha. ![]()
@a12 píše: Více..a mě by zas zajímalo, nebo asi mi to uniklo… proč má Luděk nový byt, přeci měl nový dům ne? Co se s tím domem stalo?
@Meduňková píše: Více
Vanda nasekala dluhy, musel ho prodat, aby je mohl splatit.
Myslím, že teď už je jasný, že ty drogy dal Žofce ten Romanův kámoš. Jak se o ni před Coolnou začali bavit, tak byl nervózní a hned stočil téma k Erikovi ![]()
@Deni.Tr píše: Více
To bude dneska? Ja ani nepostrehla, kdo byl jeho kámoš ![]()
@spiritt To je byt Luďka ne? On je nově přestěhovaný ve větším, aby měl s Es více prostoru a J a V tam chodí hlídat E.
@Deni.Tr Jenže oni tu babičku potřebují. Nejsou schopni utáhnout bez ní nájem a obstarat Sebíka.