Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Příspěvek upraven 17.03.26 v 07:45
@Letee píše: Více
Ja si myslim, ze si dělali srandu z toho promyšlenýho důvodu.. Tam snad sokol něco říkal že kdo odejde, tak většinou umře, nebo tak něco. A pak rikali, že u tesaříka byl promyšlenej důvod, nebo jak to tam padlo.. Prostě si z toho udělali srandu.
@Letee Jako teoreticky by mohl, protože ona není vlastní dcera Vladimíra, tudíž nejsou bratranec a sestřenice… No, ale určitě to nikdo nebude chtít…
No asi to nestihnou
bratranec a sestřenice ![]()
@Lucias12 píše: Více
To je pravda, ale asi to bude to rodinné drama ![]()
@Lucias12 píše: Více
Teoreticky jooo a ani se neznali takže jako v pohoo
ale musí byt z toho drama no… Tak aby rodiny byli v klidu, ať se dá radši dokupy se Siiimou Natálka…
Se simou mi přijde, že jsou si takový podobný
ale hodili by se k sobě určitě víc než s erikem, ten mi na ni přijde moc divokej.. Ona taková trochu šedá myška.
Tak ta Jolana je hustá
nějak na ní nemam nervy…asi by se mi líbilo, kdyby Vanda nakonec bydlela u Luďka ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Dnešní dil jsem ještě nevidela, ale asi by ee mi líbilo, kdyby Vanda vzala holku a šla od mámy.. Což teda říkala, že k ní se vrátit nechce, což je dobře.. Ale fajn by bylo kdyby si ji s ludkem střídala ona a ne jolana
@Deni.Tr píše: Více
A nakonec třeba bude u Luďka
Luďkovi se nebude líbit, že je na ubytovně a že by tam mohla brát Esterku : ![]()
@a12 píše: Více
To jsem napsala jako v nadsazce, že se Šímou, právě, že jsou si podobní
no ale lepší jak s Erikem…
Jako jo, ale povahově si je spolu představit umím, s erikem ne.. On takovej rebel, ona holka co jezdí na koni a pece ![]()