Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše: Více
když to řeknu postaru - musíš hledat na voyu a ne na O2 televizi.
Zkrátka v knihovně pořadů, ne v programu.
@Haannka74 píše: Více
Já prvně myslela, co tam herec do Ulice nastoupil a po odhalení jména, že je to jeho brácha
Jsem si nějak neuvědomila, že Daniel už není nejmladší, ale starej není, to zas ne.
Nerozumím, proč si nemůže ten rodičovské vzít. K tomu muže přece normálně pracovat.
@malákráličice píše: Více
Tady je zas vidět, že to dělá uměla inteligence, tedy zvlášť při záběru z boku, ale chápu to. Jinak zajímavé, jak vypadali před tím a jak teď.
@Žirafa 69 píše: Více
To vídám i s jinými herci často na instagramu. Těm, co už nejsou živi, dávají pro změnu andělská křídla
Jo, ten profil nikdy u těch videí nesedí a vypadají kvůli tomu jako jiní lidé. ![]()
Občas to bere jinou fotku, než zamlada. Třeba u Rosse to jde vidět. V dobách Přátel vypadal jinak.
Tyjo když sleduji linku Blanky.. vemte si, ta se prostě nenudí
je po rozvodu, znásilní ji její manžel, její máma přijde s tím že je lesba, dcera s tím že žije v polyamorii.. ty jí teda nakládají ![]()
*Když jí dcera sdělí, že má vztah ve třech, se kterým všechny strany souhlasí, připadá jí to jako největší nesmysl pod sluncem. Ani netuší, jak má tu hloupost nazvat, vůbec jí to nejde přes jazyk ani přes mysl. Nedokáže to pochopit, natož přijmout. Hned si ale utvoří závěr, že Kristýna by s něčím takovým rozhodně nepřišla, do toho uspořádání ji musel někdo vmanipulovat – určitě Denis, protože pro něho je to přece nejvýhodnější, mít harém z krásných děvčat!
Kristýna by se vážně nerada bavila v tomto duchu a na takové úrovni. Snaží se mámě vysvětlit, v klidu a věcně, že s tímhle nápadem přišla ona a že Daniela a Denis byli původně skeptičtí. Pokouší se mámu přesvědčit, že v daném uspořádání je skutečně šťastná a spokojená, ale Blanka si trvá na svých předsudcích.
Věří, že zná svou dceru lépe, než se zná ona sama. Že má prostě jenom strach, aby o Denise nepřišla na úkor Daniely, proto přistoupila na toto nepřirozené řešení.*
No, ja to upřímně vidím stejně jako Blanka.. V podstatě do toho Kristýna byla vmanipulovaná.. Jako jo, přišla s tím ona sama, nikdo jinej. Ale proč s tim přišla? Protože viděla, že to tam mezi nima je a přesně jak se tady píše, že řekla Blanka, aby o Denise nepřišla
vlastně ji asi přišlo přijatelnější, že ji bude podvádět když o tom ví, než za jejími zády ![]()
@a12 píše: Více
Souhlasím. Já tohle nikdy nepochopím, zároveň respektuju, že to má někdo jinak, ale nemyslím si, že je Kristýna tak šťastná jak tvrdí.
Diky tomu, že jsou ve vztahu ve třech, tak neztratila ani kluka a ani kamarádku - což by odpovídalo tomu, že do toho byla “zmanipulovaná” - klidně i sama sebou, bála se ztráty dvou lidí najednou a tak přišla s tímto řešením. Má to do budoucna smysl? Jak budou řešit společné bydlení, partnerský život nebo dejme tomu rodinu? To budou bydlet všichni na hromádce a Denis bude mít děti se dvěma holkama zároveň? Já být na místě Blanky, ptala bych se ![]()
Teda ten byt po Marečkových, si budu muset zvykat, jiný nábytek i ty dveře. A vůbec, oni šli do toho bytu, co předělávali? A to byla garsonka nebo ne? ![]()
Á už to prasklo, to bude zítra Blanka koukat, až se dozví, že to byla trojka
A jinak ta hudba, jak přišla na to Blanka a pak Daniela s vysvětlením, vůbec se mi ta hudba k tomu nelíbila. Bývaly lepší pro tahle dramata ![]()
Proč ta Kamila potřebuje mít otevřeno v ložnici a mít pod kontrolou, kdo z ostatních kam jde a kdo a co jde dělat? Má si jít lehnout a už se soustředit na spaní nebo na manžela.
@sharunka03 píše: Více
Marečkovi podle mě nikam nešli. Tohle má asi být jiný byt ve stejném domě. Stejně to udělali i minule se studentským bytem.
@Fíková píše: Více
Já jsem se právě na Ulici poslední dva týdny moc nekoukala a včera jsem tedy nechápala, taky jsem myslela, že je to byt po Marečkových a zvykala jsem si na nový nábytek.
Vim, že Mára nedobrovolně končí, ale zase jsem četla, že rodina Marečkova jako taková bude mít zase nové dějové linky.
@Klopotkova píše: Více
To toho Maru budou muset zabít, kdyz tam ostatní z rodiny Marečkových budou, ale on uz se nikdy nevrati.
Nechápu, proc se ta produkce nebo kdo nemůže s herci rozloučit normálně. To je několikátý herec, se kterým to ukončili za jeho zády a jsou na nože. ![]()