Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Jojo to znásilnění si pamatuju, že byl hajzl, o tom žádná. Ale teď je prostě od Kateřiny fakt strašný, že se rýpe ve smrti Světlany a vlastně na ni i hází špínu. Světlana s Lumírem zůstala i dlouho po tom znásilnění, mají spolu syna a měli hezký vztah, ale tím ho neospravedlňuju. Jde mi teď čistě o chování Kateřiny.:)
Tak když umřela Světlana tak padouch nebyl
@Letee píše: Více
Tak ja bych cekala tam, kde jsem byla na vyšetření. Ale samozřejmě taky záleží v jaký restauraci.. Asi zařízení jako je bistro, nebo krámě, tak je to v pohodě, do krámku všichni chodí na kafe, skleničku vína.
Ale do restaurace třeba přes poledne, kde je počítáno s obědama bych ja osobně na vodu nešla. Ale to je o povaze každýho, někomu to nevadí, ja se třeba i vyhýbám malým obchodkum, kde je víc personálu, než zákazníků
je mi nepříjemný tam jít, když si tam pravděpodobně nic nekoupím, nebo neznám ceny třeba u oblečení a ani co nabízí. Nebo abych šla třeba jentqk kouknout do prodejen typu datart, kde hned někdo přiběhne, jestli může s něčím pomoct.. Ne, ja se jen dívám
mne je to prostě blbý ![]()
Praskla ji cévní výduť, kterou maj asi 4 % lidí, to teda nevím, jak by Lumír dokázal. A bylo to jak psala snopy, lexik si hrál venku, nyklova nejdřív nadávala na Světlanu jam může spát.. Pak se tam šla podívat a byla v bezvědomí.. Až když odjížděla sanitka, tak přišel Lumír z nákupu (pustila jsem si ten díl
)
Jo a Světlana uz tam nakou dobu nehrála, vysoupli ji podobně podivně jak teď Máru, v sanitce byla jiná ženská ![]()
@a12 píše: Více
Tak tam je malá čekárna tam nemůžeš dvě a půl hodiny sedět a zabírat místo těm. co jdou na vyšetření…bistro u nás není… No ale jako to třeba člověk nemocný se zaludkem, kdy nemůže kávu apod…že si nemůže jít sednout do restaurace jen pití? Já teda tak chodím si i sednout třeba s kamarádkou, že ne vždy si dám kávu… Dám si třeba jen ty mattonky… Já myslela, že do restaurace může kdokoliv kdo si objedná a zaplatí to co mají v nabidce ![]()
To víme my, že to bylo takhle. Ale ne ti noví scenaristi
nebylo by poprvé, kdy zapomněli, co bylo. Neříkám, že to tak bude. Ale že bych se už nedivila, kdyby to tím směrem vzali.
A nehledě na to, že i Mattonka stojí stejně jako káva apod… Takže snad je jedno co si dáš, když to fakt mají v nabídce a zaplatíš to… I s dcerou sme tak seděli a jelikož v té době kojila, tak si dala jen tu neperlivou vodu…
No to jsou mi názory teda… Podle tebe bych musela být zavřená doma a nevystrčit nikam ani nos když jsem měla zdravotní problémy a přísnou dietu. Musela jsem občas někam jít, setkat se s jinými lidmi někde jinde než v čekárně u doktora a dát jsem si mohla jen vodu, případně čaj. To jsem ani netušila jaký jsem vyvrhel… ![]()
@kometaO5 píše: Více
Předpokládám, že ty jiny lidi tam o vodě neseděli.
@Letee píše: Více
záleží na situaci - zda je to v době kdy chodí lidi na jídlo a člověk tam jen blokuje místo, nebo mimo špičku, jak dlouho tam s tou vodou sedí, co je to za restauraci, jestli má třeba i bar, kam dá s vodou v pohodě sednout, úroveň restaurace… je fér dát aspoň vyšší dýško. Když chci vodu, jdu do kavárny, cukrárny, nějakých lahůdek apod.
@kometaO5 píše: Více
když můžeš jen vodu a čaj, tak přece nepůjdeš do restaurace… nebo tam jsi s lidmi, kteří jedí. Proč hned zavřená doma? ![]()
No mně právě přišlo z toho jak si psala, že Světlanu znásilnil a nejsi si jistá, jestli i nezabil, že si myslíš, že ji zabít mohl i bez skatulat scénáristů ![]()
Za mě nemohl
nějak nevim, jak by to udělal.. Kdyby ji ja nevim otrávil, praštil.. To přeci hned zjistí.
ne, jasně, že jedině v pomatení mysli nějakého scénáristy. Že můžou využít toho, že u toho tehdy nikdo nebyl.
Já nechápu, proč bych nemohla jako platící zákazníky si objednat z jejich nabidky…no a když tak i ta Mattonka je pomalu dražší než káva…u nás lahůdky ani nejsou… Natoz kavárna…
Příspěvek upraven 16.02.26 v 16:58