Ulice :-)

• Fotoalbum (1297)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
16.2.26 07:33
@vokishka píše: Více

Jojo to znásilnění si pamatuju, že byl hajzl, o tom žádná. Ale teď je prostě od Kateřiny fakt strašný, že se rýpe ve smrti Světlany a vlastně na ni i hází špínu. Světlana s Lumírem zůstala i dlouho po tom znásilnění, mají spolu syna a měli hezký vztah, ale tím ho neospravedlňuju. Jde mi teď čistě o chování Kateřiny.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
16.2.26 08:40

Tak když umřela Světlana tak padouch nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
16.2.26 08:45
@Letee píše: Více

Tak ja bych cekala tam, kde jsem byla na vyšetření. Ale samozřejmě taky záleží v jaký restauraci.. Asi zařízení jako je bistro, nebo krámě, tak je to v pohodě, do krámku všichni chodí na kafe, skleničku vína.
Ale do restaurace třeba přes poledne, kde je počítáno s obědama bych ja osobně na vodu nešla. Ale to je o povaze každýho, někomu to nevadí, ja se třeba i vyhýbám malým obchodkum, kde je víc personálu, než zákazníků :lol: je mi nepříjemný tam jít, když si tam pravděpodobně nic nekoupím, nebo neznám ceny třeba u oblečení a ani co nabízí. Nebo abych šla třeba jentqk kouknout do prodejen typu datart, kde hned někdo přiběhne, jestli může s něčím pomoct.. Ne, ja se jen dívám :mrgreen: mne je to prostě blbý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
16.2.26 11:51

Praskla ji cévní výduť, kterou maj asi 4 % lidí, to teda nevím, jak by Lumír dokázal. A bylo to jak psala snopy, lexik si hrál venku, nyklova nejdřív nadávala na Světlanu jam může spát.. Pak se tam šla podívat a byla v bezvědomí.. Až když odjížděla sanitka, tak přišel Lumír z nákupu (pustila jsem si ten díl :mrgreen: )
Jo a Světlana uz tam nakou dobu nehrála, vysoupli ji podobně podivně jak teď Máru, v sanitce byla jiná ženská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
16.2.26 12:19
@a12 píše: Více

Tak tam je malá čekárna tam nemůžeš dvě a půl hodiny sedět a zabírat místo těm. co jdou na vyšetření…bistro u nás není… No ale jako to třeba člověk nemocný se zaludkem, kdy nemůže kávu apod…že si nemůže jít sednout do restaurace jen pití? Já teda tak chodím si i sednout třeba s kamarádkou, že ne vždy si dám kávu… Dám si třeba jen ty mattonky… Já myslela, že do restaurace může kdokoliv kdo si objedná a zaplatí to co mají v nabidce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
16.2.26 12:32

Nikdo neřekl, ze nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
16.2.26 12:51

To víme my, že to bylo takhle. Ale ne ti noví scenaristi :mrgreen: nebylo by poprvé, kdy zapomněli, co bylo. Neříkám, že to tak bude. Ale že bych se už nedivila, kdyby to tím směrem vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
16.2.26 12:58

A nehledě na to, že i Mattonka stojí stejně jako káva apod… Takže snad je jedno co si dáš, když to fakt mají v nabídce a zaplatíš to… I s dcerou sme tak seděli a jelikož v té době kojila, tak si dala jen tu neperlivou vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
16.2.26 13:34

No to jsou mi názory teda… Podle tebe bych musela být zavřená doma a nevystrčit nikam ani nos když jsem měla zdravotní problémy a přísnou dietu. Musela jsem občas někam jít, setkat se s jinými lidmi někde jinde než v čekárně u doktora a dát jsem si mohla jen vodu, případně čaj. To jsem ani netušila jaký jsem vyvrhel… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
16.2.26 13:44
@kometaO5 píše: Více

Předpokládám, že ty jiny lidi tam o vodě neseděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
16.2.26 15:35

záleží na situaci - zda je to v době kdy chodí lidi na jídlo a člověk tam jen blokuje místo, nebo mimo špičku, jak dlouho tam s tou vodou sedí, co je to za restauraci, jestli má třeba i bar, kam dá s vodou v pohodě sednout, úroveň restaurace… je fér dát aspoň vyšší dýško. Když chci vodu, jdu do kavárny, cukrárny, nějakých lahůdek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
16.2.26 15:37
@kometaO5 píše: Více

když můžeš jen vodu a čaj, tak přece nepůjdeš do restaurace… nebo tam jsi s lidmi, kteří jedí. Proč hned zavřená doma? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
16.2.26 16:01

No mně právě přišlo z toho jak si psala, že Světlanu znásilnil a nejsi si jistá, jestli i nezabil, že si myslíš, že ji zabít mohl i bez skatulat scénáristů :lol:
Za mě nemohl :nevim: nějak nevim, jak by to udělal.. Kdyby ji ja nevim otrávil, praštil.. To přeci hned zjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
16.2.26 16:05

ne, jasně, že jedině v pomatení mysli nějakého scénáristy. Že můžou využít toho, že u toho tehdy nikdo nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
16.2.26 16:54

Já nechápu, proč bych nemohla jako platící zákazníky si objednat z jejich nabidky…no a když tak i ta Mattonka je pomalu dražší než káva…u nás lahůdky ani nejsou… Natoz kavárna…

Příspěvek upraven 16.02.26 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky