Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to s tím Márou nechápu. Psali, že Ulici opouští nedobrovolně, proč by sakra vyhazovali jeho a zbytek tam nechali? Nedává mi to smysl ![]()
@Letee píše: Více
To je největší traparna, jak jedna postava odejde a ostatní hrajou, že pořád existuje. ![]()
Jak jsme tady psaly, že to Kateřina přehání, tak to bude ještě horší. Myslí si, že Lumír zabil Světlanu. ![]()
@Dixies píše: Více
což klidně může nakonec, s jejich logikou, být. Jak ona zemřela, u toho nikdo nebyl, ne. Když měla to krvácení do mozku nebo co to bylo.
@Dixies píše: Více
PRESKRTNUTO to teda přehnala to už jsem se Lumírovi nedivila, že se rozčílil
a už to, že jela za Ingrid šťourat se v jeho minulosti… A vyzvídat…
Teď jsem zrovna četla, že se kvůli tomu budou zase hádat, Lexa se sbalí a bude chtít bydlet s ní. Být Lumírem, tak s ní skončím ![]()
@Deni.Tr píše: Více
tak Lumča není žádný svatoušek. Světlanu znásilnil a nevím, nejsem si jistá, jestli ji i nezbil.
@Letee píše: Více
No jako trapný to je no
ja bych si tam třeba takhle sednout nešla.
@a12 píše: Více
Co je trapné? Jít do restaurace a objednat si mattonku když jdu s vyšetření? To sem mela sedět v zimě venku na lavicce? To má jako zákazník povinnost v restauraci vždy objednat jídlo nebo od určité částky, aby nepohoršil personál???
@a12 píše: Více
To už je dávno, byl docela padouch. Světce z něj udělali zase nějakým myšlenkovým veletočem scenáristy.
Lumír tenkrát nebyl ani doma ne? A že je něco špatně poznala Vilma, když viděla si samotného Lexika hrát na tom hřišti ne? A on ji říkal, že šel ven, protože maminka pořád ještě spinká.
Jak by ji mohl zabít Lumír? To je trošku přitažené za vlasy ne? Bych byla na Kačenu dost naštvaná být Lumirem.
@Snopy123 píše: Více
Tak v poslední době hodně věcí nemá žádnou logiku. A vubec je nezajímá, že v minulosti něco bylo. Takže bych se prostě nedivila, kdyby něco takového bylo v ději.