Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharunka03 píše: Více
No ja spis psala o tom, že tam někdo přijde a obsluha přijde co si dáte.. Host řekne nic..
to tam je každou chvíli
a to mi prostě nevhodný přijde
možná i ten její manžel si nic nedal.
Pokud to nechtěli řešit až doma, nebo někde venku, ale chtěli v hospodě, tak by si něco meli dat
vždyť ta jejich babička takhle přišla do toho bistra a mario ji dával zadarmo aspoň vodu, ať tam nesedí na sucho
možná si ona teda pak nakonec to kafe nebo co dala.
Ale restaurace prostě není čekárna na nádraží ![]()
@a12 píše: Více
Ona nemyslela pro tatarku do restaurace… Ale že si jdeš speciálně do obchodu koupit tu mini předraženou tatarku speciálně jen k jednomu jídlu, namísto abys koupila obyč velkou, jterá vyjde cenově líp
No jestli takhle nějdo uvažuje, tak se nedivím, že spousta lidí není schopná vyjít s penězi teda
to jen tak na okraj
Souhlasím, hanba by mě fackovala. A v Ulici je to pomalu standart.
@Barevné klubíčko píše: Více
Ale ani to nedává smysl.. Ja teda ty restaurační tatarky maly jedna porce ani moc v krámě nevidím, za druhé do krámu běžně jdu jen pro 5 housek třeba atd. Nebo co zrovna potřebuju, klidně i tu lahev vody, od toho obchod je, samozřejmě.
@Amalthea píše: Více
Tak byli tam jednou asi, že? Nechodí tam každý den takto, chodí tam hodně lidí a dávají si kde, co. Takže tržby jsou. Pokud měli žízeň a nebyl čas, jako, že neměli, šli okouknout ten byt, tak není problém. Pokud by tam chodili takto pořád a jen na vodu, tak je to pak při nejmenším divný.
Víš co zas mě tam v hospodě by štvalo? To tam taky bývá a často ne jen tady jedna sodovka. Jak třeba někdo přijde, že za někým něco mu říct, proč Pumrovka nevylítne a neřekne, ať si jdou jinám nebo, že si musí něco dát? No, vidíš. Tady si sedli v klidu dali sodovku a šli.
Ale no nejvíc nechápou tam, když si dají jídlo něco u toho řeší pak to nedojí, pití nedopijí, protože se strášně naštvali, pohádali a odešli. To jako rozjedený jídlo a jdou pryč. A jako jo, zaplatí to taky, to už toto mi příjde divný a blbý. Nebo nutí někoho do jídla a on, je mi najednou špatně a nechá to. Objedná se to uvaří a pak se to vrací. Taky se dá říci, každého věc?! ![]()
Si dali sodovku, ne?
Ta už něco stojí, v podstatě je to voda s bublinkama.
@Barevné klubíčko píše: Více
To byl příklad s tou tatarkou. Zde si dali vodu sodovku a je tu diskuze, že je to špatně. Tak říkám, kdo bydlí poblíž té hospody nebo jinde, že třeba mají doma někdo jídlo, ke kterému se hodí tatarka a nemá ji doma, že je ta MOŽNOST si ten jeden pytlíček u nich zakoupit, že se tam dá v podstatě koupit i takové věci. Když není k zbytí. Jinak to tu nebylo myšleno, že chci lidi navádět, ale, že je to jedna z možností. Než kupovat celou lahev, když ji pak doma nevyužije. Že je to také položka, která nestojí moc peněz.
A pak hlavně, přišli i další den a už si jídlo dali, takže cajk, ne? ![]()
Tak oni jsou tam jako doma ne
Cela Ulice je jedna velká rodina ![]()
Vždyť si na to i tak hraji a Pumrová to říkala … Čili ji přeci jedna sodovka nechá v klidu. Přijdou tam ještě 365 x za rok ![]()
Ne, nedojedeny jídlo a nedopiti pití fakt není to stejný
třeba to jídlo by ve finále taky museli vyhodit, kdyby si ho nikdo neobjednal.. Dělá se příprava, takže spousta věcí je predpripravena, fakt to není tak, že vynda flakotu z mrazáku a jde to chystat..
To maso tam musí mít čerstvý, nachystaný, když to maj v menu a věčnost to nevydrží, takže pro ně určitě lepší objednaný, zaplaceny, nesnedeny jídlo, než nic a, pak to musí vyhodit se ztrátou.
A jít si koupit tatarku do restaurace mě fakt pobavilo, to by koukali asi ![]()
No já sem si teda v restauraci dala taky jenom mattonku, byla sem po vyšetření a čekala na manžela…kafe ani džus sem nemohla… Snad každý host si může vybrat z jejich nabídky co chce a pokud tam tu vodu prodavaji… Babka v Bistru si první nedala nic a mladý si tam ještě dělal úkoly to mi drze přišlo…
@Letee píše: Více
No, ja myslim, ze diskuse na toto téma začala ksichtama pumrovy, ne?
ano, ona hází ksichty Vždycky.. Ale myslím, že i obsluha reálný restaurace si něco peprnyho řekne o hostech, co si daj jen vodu ![]()
A to je jedno čím začala
já jenom reaguji na to, jak se tady psalo, že je trapné si dát v restauraci vodu… Tak sem byla taky trapná asi pro personal ![]()
Mára odchází.. takze nechapu proc vracet linku Marecků
To tam bude Karla, smradi, zamračená Věra a šílená teta Běta.. super, zase budu mit co přetáčet ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
No já doufám, že tam nebude nikdo z nich
ale bude bohužel jen Mara bude někde jakože pracovat… ![]()