Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
60981
13.2.26 16:46
@sharunka03 píše: Více

No ja spis psala o tom, že tam někdo přijde a obsluha přijde co si dáte.. Host řekne nic.. 8o to tam je každou chvíli :nevim: a to mi prostě nevhodný přijde :nevim: možná i ten její manžel si nic nedal.
Pokud to nechtěli řešit až doma, nebo někde venku, ale chtěli v hospodě, tak by si něco meli dat :nevim: vždyť ta jejich babička takhle přišla do toho bistra a mario ji dával zadarmo aspoň vodu, ať tam nesedí na sucho :roll: možná si ona teda pak nakonec to kafe nebo co dala.
Ale restaurace prostě není čekárna na nádraží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.26 22:35
@a12 píše: Více

Ona nemyslela pro tatarku do restaurace… Ale že si jdeš speciálně do obchodu koupit tu mini předraženou tatarku speciálně jen k jednomu jídlu, namísto abys koupila obyč velkou, jterá vyjde cenově líp :roll: No jestli takhle nějdo uvažuje, tak se nedivím, že spousta lidí není schopná vyjít s penězi teda :lol: to jen tak na okraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.26 22:38

Souhlasím, hanba by mě fackovala. A v Ulici je to pomalu standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
13.2.26 22:40
@Barevné klubíčko píše: Více

Ale ani to nedává smysl.. Ja teda ty restaurační tatarky maly jedna porce ani moc v krámě nevidím, za druhé do krámu běžně jdu jen pro 5 housek třeba atd. Nebo co zrovna potřebuju, klidně i tu lahev vody, od toho obchod je, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
14.2.26 01:05
@Amalthea píše: Více

Tak byli tam jednou asi, že? Nechodí tam každý den takto, chodí tam hodně lidí a dávají si kde, co. Takže tržby jsou. Pokud měli žízeň a nebyl čas, jako, že neměli, šli okouknout ten byt, tak není problém. Pokud by tam chodili takto pořád a jen na vodu, tak je to pak při nejmenším divný.
Víš co zas mě tam v hospodě by štvalo? To tam taky bývá a často ne jen tady jedna sodovka. Jak třeba někdo přijde, že za někým něco mu říct, proč Pumrovka nevylítne a neřekne, ať si jdou jinám nebo, že si musí něco dát? No, vidíš. Tady si sedli v klidu dali sodovku a šli.
Ale no nejvíc nechápou tam, když si dají jídlo něco u toho řeší pak to nedojí, pití nedopijí, protože se strášně naštvali, pohádali a odešli. To jako rozjedený jídlo a jdou pryč. A jako jo, zaplatí to taky, to už toto mi příjde divný a blbý. Nebo nutí někoho do jídla a on, je mi najednou špatně a nechá to. Objedná se to uvaří a pak se to vrací. Taky se dá říci, každého věc?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
14.2.26 01:08

Si dali sodovku, ne? :think: Ta už něco stojí, v podstatě je to voda s bublinkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
14.2.26 01:12
@Barevné klubíčko píše: Více

To byl příklad s tou tatarkou. Zde si dali vodu sodovku a je tu diskuze, že je to špatně. Tak říkám, kdo bydlí poblíž té hospody nebo jinde, že třeba mají doma někdo jídlo, ke kterému se hodí tatarka a nemá ji doma, že je ta MOŽNOST si ten jeden pytlíček u nich zakoupit, že se tam dá v podstatě koupit i takové věci. Když není k zbytí. Jinak to tu nebylo myšleno, že chci lidi navádět, ale, že je to jedna z možností. Než kupovat celou lahev, když ji pak doma nevyužije. Že je to také položka, která nestojí moc peněz.
A pak hlavně, přišli i další den a už si jídlo dali, takže cajk, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
14.2.26 05:29

Tak oni jsou tam jako doma ne :) Cela Ulice je jedna velká rodina :)
Vždyť si na to i tak hraji a Pumrová to říkala … Čili ji přeci jedna sodovka nechá v klidu. Přijdou tam ještě 365 x za rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
14.2.26 10:07

Tak to jo, no 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
14.2.26 10:11

Ne, nedojedeny jídlo a nedopiti pití fakt není to stejný :mrgreen: třeba to jídlo by ve finále taky museli vyhodit, kdyby si ho nikdo neobjednal.. Dělá se příprava, takže spousta věcí je predpripravena, fakt to není tak, že vynda flakotu z mrazáku a jde to chystat..
To maso tam musí mít čerstvý, nachystaný, když to maj v menu a věčnost to nevydrží, takže pro ně určitě lepší objednaný, zaplaceny, nesnedeny jídlo, než nic a, pak to musí vyhodit se ztrátou.
A jít si koupit tatarku do restaurace mě fakt pobavilo, to by koukali asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
15.2.26 07:54

No já sem si teda v restauraci dala taky jenom mattonku, byla sem po vyšetření a čekala na manžela…kafe ani džus sem nemohla… Snad každý host si může vybrat z jejich nabídky co chce a pokud tam tu vodu prodavaji… Babka v Bistru si první nedala nic a mladý si tam ještě dělal úkoly to mi drze přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
15.2.26 09:52
@Letee píše: Více

No, ja myslim, ze diskuse na toto téma začala ksichtama pumrovy, ne? :think: ano, ona hází ksichty Vždycky.. Ale myslím, že i obsluha reálný restaurace si něco peprnyho řekne o hostech, co si daj jen vodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
15.2.26 12:15

A to je jedno čím začala :lol: já jenom reaguji na to, jak se tady psalo, že je trapné si dát v restauraci vodu… Tak sem byla taky trapná asi pro personal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.2.26 13:44

Mára odchází.. takze nechapu proc vracet linku Marecků
To tam bude Karla, smradi, zamračená Věra a šílená teta Běta.. super, zase budu mit co přetáčet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
15.2.26 13:54
@Punksnotdeath píše: Více

No já doufám, že tam nebude nikdo z nich :roll: ale bude bohužel jen Mara bude někde jakože pracovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí